Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 27, 22:12)

Gabija ,reikes ir man  kokia skrybele jeskoti vasarai,tik neisivaizduoju,kokia doh.gif Nes as dazniausiai su dzinsais vaikstau blush2.gif

O vasarinių kepuraičių dabar daug yra. Turguose , bazėse yra ir sportinio tipo, mačiau ir jaunatviškų, kaubojiškų, su snapeliais ir plačiabrylių.Tik reikia pasieškoti.
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Kaip smagu, kad Mergaitės pasipasakoja ne tik apie savo liūdesėlius , bet ir apie džiaugsmelius... Savo gyvenimu Jūs tiek suteikiate kitiems vilties ... ax.gif

QUOTE(ragnez @ 2009 04 28, 10:48)

...o mes smagiai leidziam laika. nusprendem "prikelti" mociutes soda - mociute jau daug metu nepajegia nuvaziuoti, tai mes vis budavom vasara po truputi. aisku, nieko nebeauginom, tik nuvaziuodavom zolynus nusienauti, obuolius nurinkti, paziureti, ar namelis dar sveikas, saslykiuko issikepti. bet paskutini karta ilgeliau pabuvom pries trejus metus - kai laukiausi miko...
si savaitgali prasiejom su grebliais, sugrebem ir sudeginom senus stagarus, sudeginom suluzusius lauko baldus, medziu sakas, isvezem susikaupusias siuksles, apziurejom dygstancius bijunus ir besiruosiancias zydeti sulaukejusias tulpes ir narcizus. vaikai siaute kaip nuo grandiniu paleisti - vyresnieji darze rause duobes ir gamino purva, maziukas laistesi vandeniu - visi buvo slapi ir purvini i ausu, bet ir laimingi be proto.

o vakar i soda pasikvietem sveciu, sventem beno astuntaji gimtadieni. gera buvo smile.gif

Na, jei sodą "atkėlėte", tai tikriausiai dabar dažniau ten leisite laiką. Tuo labiau, kad vaikams yra kur išsidūkti. Sodas tikrai Jums bus dėkingas ir padovanos begales laimingų ir smagių akimikų ir gėrybių... tourist5.gif vacation4.gif
Ragnez, kaip suprantu, jaučiatės neblogai šiuo metu. Ir tai smagu.

Gabija, 4u.gif kiek kartų Jums liko chemijos?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 28, 12:35)
Gabija, 4u.gif  kiek kartų Jums liko chemijos?

Oi!!!!!!!!!!!!! dar 4 kartai.
Pirmadienį 3-ias. Jau stomatitą išsigydžiau, bet kažkoks buvo keistas gerklės uždegimas, liežuvis judėjo per skausmus, ypač tos vietos kur netoli gerklės.Jau 9-a diena kaip gydausi liaudiškai ir su purškalais.Išradinga ta chemija, visko prigalvoja.Savaitė liko kondicijai atgauti.Kažin ar kraujo nesugadino?

Džiaugiatės sodais.Aš kaip sodietė, tai noriu į miestą.Jau seniai drabužėlį pirkausi, o ir tų pačių nėra kur pranešioti.

Dabar laukuose skinu pienes salotoms.Nuplikau karštu vandeniu su druska, bet kartumas vis tiek jaučiasi, tai dar dedu pekino kopūsto, agurko, svogūnų laiškų, majonezo ir pasislepia kartumas.Vyrą irgi apgavau.Tai mano pagrindinė daržovė, nes obuoliai graužia.

Geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 balandžio 2009 - 14:19
Dabar laukuose skinu pienes salotoms.Nuplikau karštu vandeniu su druska, bet kartumas vis tiek jaučiasi,

Kartumas susilpnėja ilgiau pamirkius. Į salotas dar pabandykit pridėti ir garšvos. Jos beskonės, bet sako turi daug vertingų medžiagų. Dilgėles tai reikia nuplikyti, kad nesikandžiotų. Tinka ir salotoms.
Skanaus
Atsakyti
teip, vakar sode rovem sviezuteles garsvas. niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 28, 16:17)
teip, vakar sode rovem sviezuteles garsvas. niam essen.gif

Be žiedų nepažįstu.O ir augančių anksčiau apie mus nemačiau.Sako gerai kraujui chemo metu.
Atsakyti

As tai labai bijau kiauliu gripo, tad skubu persiusti patikrinta informacija, kaip atpažinti ligą:

Kiaulių gripo simptomai: Liga prasideda staigiai, skauda galvą ir akių obuolius, padidėja temperatūra,
“laužo” kaulus, užgula nosį, nors slogos nėra, kankina sausas kosulys, kai kuriais
atvejais pykina, viduriuojama.
Tai normalus procesas transformacijos metu. Galva skauda, nes nosis keičiasi į knyslę, o ausys nulėpsta. Akių obuoliai skauda, nes esat matę, kokios mažos kiaulių akys? Kaulus laužo, nes kanopos lenda lauk, kojos plonėja, o kūno svoris didėja. Kosulys, pykinimas, viduriavimas. Nenuostabu, kai žinai, kuo kiaulės minta

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu GABIJA lotuliukas.gif thumbup.gif reikia vyrus saugot ka neuzsikrestu nes jie ir kiaules blush2.gif
Atsakyti
Gabija, hihihi.gif hihihi.gif Na, gydymas Jūsų humoro visiškai neįtakoja. hihihi.gif

Kaži, kaip čia su tais gripais. Ką tik per žinias pasakė, kad gal būt jis sugalvotas paties žmogaus - farmacijos bizniui palaikyti. g.gif Prieš 40-50 metų taip pat buvo pandemija. Gyveno mūsų tėveliai ir bočeliai , nieko nežinodami, ir pragyveno. Iš kitos pusės tada juk niekas ir nekeliaudavo tiek... Ai, vistiek neramu, kai gąsdina... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 04 28, 16:02)
Oi!!!!!!!!!!!!! dar 4 kartai.
Pirmadienį 3-ias. Jau stomatitą išsigydžiau, bet kažkoks buvo keistas gerklės uždegimas, liežuvis judėjo per skausmus, ypač tos vietos kur netoli gerklės.Jau 9-a diena kaip gydausi liaudiškai ir su purškalais.Išradinga ta chemija, visko prigalvoja.Savaitė liko kondicijai atgauti.Kažin ar kraujo nesugadino?

Prmadienį galėsit pasakyti, kad jau įpusėjot. Persirisit į kitą puselę, o į pakalnę visada lengviau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 28 balandžio 2009 - 19:39
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 23, 17:48)
Laba diena!
Aciu 4u.gif Tau paciai stiprybes,tau dabar labai reikia 4u.gif Sveik greiciau! smile.gif

Nu ka,buvau Kaune,pasiseke man kad padare visus tyrimus,o galejo nepadaryti . Iskart onkologe pasake,kad kazkas ten sugedo ir dar mokslinius tyrimus atlieka,tai visus zmones siuncia namo iki kitos savaites doh.gif Jau vos keiktis nepradejau,viena menesi laukiau eiles,paskui dar viena menesi doh.gif Bet viskas gerai baigesi,man viska padare,kas priklause  cool.gif Labai faina gydytuoja buvo (radioterapeute tikriausiai g.gif ),nu tiesiog super thumbup.gif Tokia rupestinga,viska isklauso,paaiskino.Ir aplamai man kazkaip sekasi ant geru zmoniu ir gydytuoju wub.gif Nupese man kriziukus -"tatuirotes".Tik vienas blogai - vel eiles doh.gif Hematologinis turi vietu tik geguzes 7,cia vel ketvirtadienis,dvi dienas - ir namo,tai nusprendem nuo geguzes 4 pradeti,tik 3 dienas dabar reikia sugalvoti kur ten pagyventi Kaune g.gif
Brr,net siurpas nuejo...prisimeniau kaip man taip buvo,negalejau nei valgyti nei kalbeti po savaite laiko verysad.gif Tai tavo vyrui  4u.gif  4u.gif  4u.gif Gal pades  mirksiukas.gif As valgiau jogurtus  ir skysti nuo sriubos geriau.

Smagu girdeti, kad visos neblogai jauciates. Nu, bet gaila tik vieno, galetum pas mane Sveta permiegoti, bet kaip tycia tuo metu isskrendu i Anglija pasisveciuoti, nes pavasari vis ten traukia, bet gal kokia skrybelaite Tau grazia rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 28, 22:39)
Smagu girdeti, kad visos neblogai jauciates. Nu, bet gaila tik vieno, galetum pas mane Sveta permiegoti, bet kaip tycia tuo metu isskrendu i Anglija pasisveciuoti, nes pavasari vis ten traukia, bet gal kokia skrybelaite Tau grazia rasiu biggrin.gif

4u.gif Del skrybelaites aciu thumbup.gif Kur pagyventi radau,is "bendraamziu kampelio" kur bendrauju,viena pazistama mergina pasiule pagyventi pas jos mama thumbup.gif As vis negaliu atsidziaugti,kiek yra daug geru zmoniu wub.gif

ragnez ,faina del sodo thumbup.gif Gal jau daugiau jegu pas tave? Labai smagu smile.gif Ir sveikinu tavo Bena su gimtadieniu user posted image

Gabija 4u.gif Kad tie 4 kartai praeitu ko lengviau 4u.gif Del kiauliu gripu thumbup.gif lotuliukas.gif

Ugn*Ine ,gerai kad namie jau wub.gif Parasyk nors pora zodeliu.Kada eisim su vaikais kartu i lauka,o gal prie juros? Nes pirmadieni as jau isvaziuoju.

babania dziaugiosi del taves kad namie wub.gif

adis ,atsilepk 4u.gif Dabar del taves jau neramu unsure.gif
Atsakyti

Mou kaip sekasi? 4u.gif Ar jau Vilniuje?
Atsakyti