Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif

QUOTE(mou @ 2009 04 27, 13:24)
Sestadieni turejau staigmena,buvau kaip ir soke doh.gif nieko niekam nesake atskrido MB ir didzioji dukra thumbup.gif Siandien skambinau i Vilniu,treciadieni gulsiuos jau i skyriu,o kita savaite,antradieni,transplantacija mirksiukas.gif kaipgyd pasake,netempsim gumos smile.gif

Na, tikrai puikios staigmenos. thumbup.gif thumbup.gif Tikriausiai pasikrovėte gerą užtaisą artėjantiems dideliems darbeliams. Ir kuo geriausios sėkmės tolesniame gydyme. Pasveikit būtinai. wub.gif

QUOTE(shaiba @ 2009 04 27, 21:39)
Noriu ir aš tyliai,tyliai (kad nebutų kaip Kaune) pasidžiaugti,mane vilniečiai nusprendė ruošti operacijai. ax.gif

Šiandien Santariškėse D.Grybaiskaitę mačiau,paliko šilto žmogaus įspūdį.Eidama pro šalį pasisveikino. smile.gif

Adis,kaip jus?Senokai matėme.

Shaiba 4u.gif - ką tik pagalvojau apie Jus, kai tik susiruošiau anoj temelėj ieškoti paskutinio Jūsų posto, radau Jūsų žinutę. Puiku. wub.gif tongue.gif Kada tas įvykis įvyks?

Taip, retai pasirodo mūsų Adis . unsure.gif Ir iš Ugn*Inės tyla... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 balandžio 2009 - 20:00
Shaiba dziaugiuos del jusu 4u.gif vistik VILTIS yra bigsmile.gif su sveikatos ministru Atanu Vinkum ir teko bendrauti tikrai nuostabus zmogus 4u.gif o nepatiko tik Šerpytis(kardiologas) piktas zmogus unsure.gif
as esu Degutiene asmeniskai bendravus maloni moteris rolleyes.gif moterys visvien supranta moteris labiau nei vyrai unsure.gif bet kokiu atveju thumbup.gif ir sekmes jums 4u.gif
Ugnine ir telefonu neatsako verysad.gif tikekimes kad jai viskas gerai ir ja palaiko tetis salia kaip ana karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 27 balandžio 2009 - 21:02
shaiba ,dziaugiuosi su tavim wub.gif

Jo,del Ugnines ir man neramu unsure.gif

Ir adis dingo,gal nelabai gerai po chemijos g.gif

Gabija ,reikes ir man kokia skrybele jeskoti vasarai,tik neisivaizduoju,kokia doh.gif Nes as dazniausiai su dzinsais vaikstau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 balandžio 2009 - 21:12
Kam skrybele ? o su skarele nepatogiai jauciates unsure.gif

del pasivaiksciojimu palei jura ....tai madingos skrybelaites mirksiukas.gif

taip po skara gali prakaituoti oda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 27 balandžio 2009 - 21:42
QUOTE(babania @ 2009 04 27, 23:32)
Kam skrybele ? o su skarele nepatogiai jauciates  unsure.gif

Normaliai su skarele.Cia Gabija rase kad vasara reikejo skrybele nesioti,as galvoju gal su skarele karsta bus g.gif O dar galvojau kad jau galesiu vaikscioti jau BE NIEKO ax.gif Bet jeigu saule taip veiks mane,tai reikes ant galvos ka nors smile.gif uzsideti
Atsakyti
be abejo skrybelaites madingos mirksiukas.gif tik siaip sakauar jau bus toks malonumas vaikscioti per karscius unsure.gif nu jo ne man aiskinti .....jus zinot kas jums geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 04 27, 23:52)
be abejo skrybelaites madingos  mirksiukas.gif  tik siaip sakauar jau bus toks malonumas vaikscioti per karscius  unsure.gif  nu jo ne man aiskinti .....jus zinot kas jums geriau  mirksiukas.gif

4u.gif dar nezinau kaip bus geriau biggrin.gif Madingos,bet man bijau kad netiks unsure.gif Tu vis ligonineje? Nebuvo temperaturos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 balandžio 2009 - 22:00
irnesakyk.gif nepergyvenkit viskas jums tiks....nu kokia grazi siandiena diena visapusiska...
saulelydi matau ax.gif kaip jusu vyruks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 27, 20:58)
Ir iš Ugn*Inės tyla... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 27, 22:12)

Jo,del Ugnines ir man neramu unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(babania @ 2009 04 27, 21:39)
Ugnine ir telefonu neatsako verysad.gif tikekimes kad jai viskas gerai ir ja palaiko tetis salia kaip ana karta  4u.gif

Ugn*Ine man vakar trumpai per skype parašė smile.gif Sekmadienį grįžo po chemo, jau atsigavinėja ir džiaugiasi kiekviena akimirka su dukryte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 28 balandžio 2009 - 07:05
nu saunu kad namuciuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 27, 23:12)
Gabija ,reikes ir man  kokia skrybele jeskoti vasarai,tik neisivaizduoju,kokia doh.gif Nes as dazniausiai su dzinsais vaikstau blush2.gif

SVETA K. 4u.gif Jei mėgstate labiau sportinį stilių, o su skrybėlaite nepatogu, galima dar kažką prikurti. Pvz. prie skarelės sugalvoti "snapelį" iš panašios medžiagos (pas mus "kozyriu" vadinamą) Skarelė rišama nugaroj. Ir akys, ir veidas bus apsaugoti, ir stilinga būsit. Ir skarelė ir kepurėlė vienu metu. tongue.gif

Na, kaip smagu dėl ugn*Inės. wub.gif Tegul džiausgiasi ir sveiksta. Ačiū ,Saulėlydi.

Lauksim Adis. wub.gif Ir palinkėsiu jai kuo lengvesnio gydymo ir sveikimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 28 balandžio 2009 - 08:04
Sveta K. sakyciau, kad ir prie dzinsu laisvai galima su vasarine skrybele vaiksciot. as gi pati amzinai is dzinsu neislendu, bet ne viena vasara, ypac prie juros, turedavau kokia skrybele. megstu skrybeles - maloniai apsaugo nuo saules veida ir "dekolte" tongue.gif

shaiba, mielos naujienos 4u.gif kada viskas planuojama?

su Ugn*Ine persimeciau sms'ais. ilsisi namuciuose smile.gif

o mes smagiai leidziam laika. nusprendem "prikelti" mociutes soda - mociute jau daug metu nepajegia nuvaziuoti, tai mes vis budavom vasara po truputi. aisku, nieko nebeauginom, tik nuvaziuodavom zolynus nusienauti, obuolius nurinkti, paziureti, ar namelis dar sveikas, saslykiuko issikepti. bet paskutini karta ilgeliau pabuvom pries trejus metus - kai laukiausi miko...
si savaitgali prasiejom su grebliais, sugrebem ir sudeginom senus stagarus, sudeginom suluzusius lauko baldus, medziu sakas, isvezem susikaupusias siuksles, apziurejom dygstancius bijunus ir besiruosiancias zydeti sulaukejusias tulpes ir narcizus. vaikai siaute kaip nuo grandiniu paleisti - vyresnieji darze rause duobes ir gamino purva, maziukas laistesi vandeniu - visi buvo slapi ir purvini i ausu, bet ir laimingi be proto.

o vakar i soda pasikvietem sveciu, sventem beno astuntaji gimtadieni. gera buvo smile.gif
Atsakyti