Rasų lanka kaip tyrimai? Tikiuosi , kad gerai?
Sveta linkiu ramumos širdyje.
Laba diena!
Aciu,aciu,mergaites
As irgi ilindau cia paziureti,kaip musu rasu lanka
Aciu,aciu,mergaites
As irgi ilindau cia paziureti,kaip musu rasu lanka
Sveikutės, mano brangiausios Mergaitės - Draugutės .
Ačiū Jums , Gabija, Sveta, Saulelydi ir visoms kitoms už Jūsų rūpestingas širdeles, už pastiprinimus, palaikymus ir kt. "Tame" gale esu ištirta nuodugniai ir iš esmės. Rezultatas - erozijų storojoje žarnoje nebėra , likę gilių divertikulų grupė. Kaip sakė mano "tyrėjas" - dėl jų gyvensiu. Aišku, kai ko reikia saugotis, pvz. mankštos pilvo presui, kas man nelabai patinka. Saugotis aštrių nesukramtomų dalykų ( žuvies kaulų, saulėgražų ir pan). Taip pat užsiminė, kad gal būt nutrauks vaistukus, bet tai jau tars galutinį žodį mano gastroenterologė.
Ragnez, Suleido man vaistukus nuo skausmo, kažką su sesute apie Nošpą šnekėjo, bet gal aš iš baimės nesupratau. Leido į veną, bet niekad negalvojau, kad Nošpa (jei tai ji) gali taip veikti. Begulint ant stalo, taip apspangau. Jokio skausmo. Gydytojo paklausiau ar jau priėjo kampą ( ten man būdavo problema - sąąugos) , o jis - "aš jau senai praėjęs jį". Man atrodė, kad viskas vyko max. 7 min, o vyras sakė, kad pusvalandį. Išėjau smagiai apgirtusi, išsišiepusi lyg ausų (taip vyras sakė: Atrodai gerai, bet keistai" )
Žinau tik viena, kad nuo šiol to tyrimo nebebijosiu, jei suleis vaistukų... Lieka blogiausias dalykas tame reikale - tie 3 litrai iš vakaro... Fui...
Taigi, Ragnes , ir Tau tikrai nėra ko bijoti .
Neparašiau Jums vakar nes dar aplankėme Palangoje vyro brolį su šeima. Tiek skanių valgių jie ten valgė, o aš ant tuščio žarnyno bijojau "apsiryti" . Stengiausi save kaip begalėdama riboti - sekėsi sunkiai...
SVETA - Sveikinu ir Jus su gerais rezultatais. Dabar ilsėkitės ir auginkit ponus leukocitus... Bus dar tų saulės, jūros ir purvo vonių....
Ačiū Jums , Gabija, Sveta, Saulelydi ir visoms kitoms už Jūsų rūpestingas širdeles, už pastiprinimus, palaikymus ir kt. "Tame" gale esu ištirta nuodugniai ir iš esmės. Rezultatas - erozijų storojoje žarnoje nebėra , likę gilių divertikulų grupė. Kaip sakė mano "tyrėjas" - dėl jų gyvensiu. Aišku, kai ko reikia saugotis, pvz. mankštos pilvo presui, kas man nelabai patinka. Saugotis aštrių nesukramtomų dalykų ( žuvies kaulų, saulėgražų ir pan). Taip pat užsiminė, kad gal būt nutrauks vaistukus, bet tai jau tars galutinį žodį mano gastroenterologė.
Ragnez, Suleido man vaistukus nuo skausmo, kažką su sesute apie Nošpą šnekėjo, bet gal aš iš baimės nesupratau. Leido į veną, bet niekad negalvojau, kad Nošpa (jei tai ji) gali taip veikti. Begulint ant stalo, taip apspangau. Jokio skausmo. Gydytojo paklausiau ar jau priėjo kampą ( ten man būdavo problema - sąąugos) , o jis - "aš jau senai praėjęs jį". Man atrodė, kad viskas vyko max. 7 min, o vyras sakė, kad pusvalandį. Išėjau smagiai apgirtusi, išsišiepusi lyg ausų (taip vyras sakė: Atrodai gerai, bet keistai" )
Žinau tik viena, kad nuo šiol to tyrimo nebebijosiu, jei suleis vaistukų... Lieka blogiausias dalykas tame reikale - tie 3 litrai iš vakaro... Fui...
Taigi, Ragnes , ir Tau tikrai nėra ko bijoti .
Neparašiau Jums vakar nes dar aplankėme Palangoje vyro brolį su šeima. Tiek skanių valgių jie ten valgė, o aš ant tuščio žarnyno bijojau "apsiryti" . Stengiausi save kaip begalėdama riboti - sekėsi sunkiai...
SVETA - Sveikinu ir Jus su gerais rezultatais. Dabar ilsėkitės ir auginkit ponus leukocitus... Bus dar tų saulės, jūros ir purvo vonių....
Oi kaip gera, kad viskas gerai Ir .GABIJOS. metodika pasiteisino - kuo labiau bijai, tuo viskas geriau baigiasi
Rasų lanka - tai tikrai smagu, jaučiu, ir Jums nuotaika kitokia Atsipalaidavote ?
O kaip tėveliai besilaiko?
Rasų lanka - tai tikrai smagu, jaučiu, ir Jums nuotaika kitokia Atsipalaidavote ?
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 13, 19:18)
Oi kaip gera, kad viskas gerai Ir .GABIJOS. metodika pasiteisino - kuo labiau bijai, tuo viskas geriau baigiasi
Nuotaika puiki, bet iki galo taip ir neišeina atsipalaiduoti... . Tėveliai taip pat šiuo metu - ffu,tfu,tfu... - daug šypsosi. Mamytė "neatsiplėšia" nuo savo petunijų , pelargonijų, ir visokių kitų daržo ir kambarių augalėlių. Tėtė neatsilieka. Širdutė jo apsitvarkė. Keista. Kardiologė prirašė tokius vaistelius širdelei, kurie seniau nepadėdavo. Dabar sako - pabandykim dar, o jei ne - tai į ligoninę Klaipėdon. Ir padeda. Yra tie permušimai, bet retai. Visai kita gyvenimo kokybė. Mamytei paskauda truputi kelių sąnariukai , na, pavargsta - paguli, pailsina nugarą (užtenka kelių minučių). Pirštai kojų ir rankų nutirpę, bet jau baigia su tuo susitaikyti. Kad taip būtų - "tiek tos bėdos" - ji sako .
Adis - na, Jūsų beždžioniukai nepakartojamo meilumo. Kaip jų būtų reikėję prie kabineto durų...
Ačiū, Arune .
rasu lanka, smagu skaityt, kai visos zinios geros
sudominai, ko ten tau tokio prileido
man, kaip supratau, yra numatyta daryti bendra nejautra
Kaip gerai , kada Jums mergaitės viskas gerai baigiasi ir sieloje ramu.Tada ir pasaulis kitaip nusispalvina.
Vakar iš prekeivių ,atvažiavusių į mūsų kiemą net iš Mažeikių , nusipirkom 80 proc vilnos anklodę ir pagalves.Žmonės algas jomis gavo , tai vargsta.Na ne laikraščiais klojomės, bet taip minkštos , kad susigundėme.Dar ir pagalves nusipirkom.Po to teko dvigulį užvalkalą prekybos centre nusipirkti.Ot tai šiadien miegosiu
Vyras palikęs prie papuošalų nuėjo dar į "Senukus" pasidairyti, tai šarkai to tik ir reikėjo.Nusipirkau raudono stiklo papuošalą -gėlę ant kaklo. Pradėjo raudona spalva traukti.Prieš tai buvo balta.Nors ir dabar balta patinka, bet noriu raudonos.
Gero savaitgalio
Vakar iš prekeivių ,atvažiavusių į mūsų kiemą net iš Mažeikių , nusipirkom 80 proc vilnos anklodę ir pagalves.Žmonės algas jomis gavo , tai vargsta.Na ne laikraščiais klojomės, bet taip minkštos , kad susigundėme.Dar ir pagalves nusipirkom.Po to teko dvigulį užvalkalą prekybos centre nusipirkti.Ot tai šiadien miegosiu
Vyras palikęs prie papuošalų nuėjo dar į "Senukus" pasidairyti, tai šarkai to tik ir reikėjo.Nusipirkau raudono stiklo papuošalą -gėlę ant kaklo. Pradėjo raudona spalva traukti.Prieš tai buvo balta.Nors ir dabar balta patinka, bet noriu raudonos.
Gero savaitgalio
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 13, 21:24)
Gero savaitgalio
Gero savaitgalio
Gabija - šaunuolė... . Ir ramaus ir saldaus miegelio naujam patalėly...
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 13, 20:24)
šarkai to tik ir reikėjo.Nusipirkau raudono stiklo papuošalą -gėlę ant kaklo. Pradėjo raudona spalva traukti.Prieš tai buvo balta.Nors ir dabar balta patinka, bet noriu raudonos.
Gero savaitgalio
Gero savaitgalio
.GABIJA. Kaip aš dėl to džiaugiosi.
Pastaruoju metu labai pamėgau įvairias seges, dažnai nenusiperku, seilę varvinu... visų patinkančių nesupirksi...
Patinka palaikyti rankose, pasigrožėti (darbo suteikiu pardavėjoms : paimti, paduoti, vėl paimti, padėti)...yra pas mus tokia mažytė antikvarinė, tai ten užsibūnu ilgėliau.
rasų lanka, beždionėlės man labai patiko, nes jos į mane, o gal geriau aš į jas dabar panaši. Šiandien tokia mano plaukuosena (taip vykusiaii kažkada mano dukrytė vadino šukuoseną. )
Taigi: Ce la vie (vyras pasuflerevo - toks gyvenimas) šiandien bijai, šiandien ir džiaugiesi. Tik akimirka (na nevisai -pusvalandis) ir viskas puiku, o galėjo, bet nėra ir kaip tai nuostabu.
QUOTE(ragnez @ 2009 06 13, 21:24)
Kaip kvailelė - nepaklausiau jau po tyrimo - buvau viskuo patenkinta. Gydytojas prieš tyrimą viską supasakojo. Sakė, kad galėtume suleisti ir stiprių vaiskukų, bet tokiu atveju aš bendraučiau, šnekėčiau, klausinėčiau, jausčiau , tik po to visiškai nieko neatsiminčiau, ir ilgokai būčiau "neveiksni", tai bandysim suleisti lengvesnių , kurie nuima spazmus ir nuskausmina. Perspėjo, kad šiek tiek galiu justi. Kad apsvaigsiu, nieko nesakė... Po tyrimo viskas praėjo per pusvalandį. Tiesiog pasėdėjau išėjusi, pagurkšnojau vandenuko ir į gryną orą. Kaip aš taip nepaklausiau - dabar taip gailiuosi. Kai einu su mamyte, viską iki smulkmenu išsiklausinėju, o pati sau - varna.
Jei Tau darys bendrą nejautrą, tai tikriausiai guldys į ligoninę porai dienelių?
Gal nori nuodugniau apžiūrėti visą storžarnę - tiesiog , kad įsitikintų, kad viskas gerai. Ir kad nesijaudintum. Tu gal Vilniuje darysi, tai su tais ligoniukais kai susirašinėjame, ten dažnai daro visą nejautrą. Važiuoja kai kurie (kurie labiau bijo) iš kitų miestų.