Labas, LaiLa,
Atginė pas mus Jūsų rūpestėliai... Gal ligoniukui pačiam geriau nuspręsti, kiek daug jam žinoti apie savo ligą . Kartais tas žinojimas gali ir pakenkti. Labai priklauso nuo žmogučio individualių savybių. Kai praeis tas didysis liūdesėlis Jūsų pusseserei, gal ji pati pasidomės savo liga, aiškų jei užnorės.
Sveikatos ir stiprybės jai. Beje - pasikartosiu - neužmirškit ir savo sveikatėlės.
Visoms Mergaitėms - laba diena.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 11, 17:02)
Laba diena, Rasų lanka, kaip laikotės? Neramu?....
Čia Jums ir visoms
Viskas praeis
Ir tai irgi praeis. Kiek daug pasakyta šiais žodžiais! Kaip drausmina jie išdidumo akimirką! Kaip guodžia liūdesio metu! Ir tai irgi praeis.
Abraomas Linkolnas
Kartais, kai būna sunku, mums gali pasirodyti, kad laikas staiga sustojo. Po to mes visą laiką jausime skausmą, liūdesį ir neviltį. Nuo tada pradedame manyti, kad taip turi būti - kiekvieną minutę skausmas.
Tačiau mes turime prisiminti, kad linksminantis laikas prabėga greitai. Kai išgyvename neigiamus jausmus, kiekviena valanda atrodo kaip dvi. Bet ši valanda netruks amžinai. Taip pat ir kita. Sielvartas praeina lygiai taip, kaip ir laimė. Skausmas, kaip ir malonumai, pasibaigia. Niekas nelieka toks pat, niekas nesustingsta.
Viskas, ką mums reikia tuoj pat padaryti, - tai iškęsti dabartinį momentą. Mums reikia turėti stiprybės, kantrybės, tikėjimo ir būti tiesiog įsitikinusiems, kad šis momentas ir jo metu patiriami jausmai nesitęs ilgai. Laikas praeina, skausmas - taip pat.
Šiąnakt turbūt man reikia pagalbos, kad prisiminčiau, jog tai irgi praeis. Kaip aš galiu leisti Aukščiausiajai galiai padėti man?
ištrauka iš: Amy E. Dean Nakties šviesa. Vakaro meditacijos
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 11, 19:04)
Laba diena, Rasų lanka, kaip laikotės? Neramu?....
Čia Jums ir visoms
Viskas praeis
Ir tai irgi praeis. Kiek daug pasakyta šiais žodžiais! Kaip drausmina jie išdidumo akimirką! Kaip guodžia liūdesio metu! Ir tai irgi praeis.
Čia Jums ir visoms
Viskas praeis
Ačiū, saulėlydi už gerus žodžius ir už meditaciją... Kaip tik ramu šį vakarą. Neramu bus prie kabineto durų rytoj ... Laikausi neblogai. Pradėjau trečią litrą Fortranso. Išmokau gerti stiklinaitę vos ne vienu mauku, kaip patyręs alaus gėrėjas. Po to citrinos pačiulpiu - beveik kaip tekila . Kiekis man per didelis. Siųliau vyrui prisijungti... atsakė:" ačiū - mečiau" ...
Į SVEIKATĄ.
Visoms ramaus ir gero vakaro, ir sveikatos...
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 11, 21:35)
Ačiū, saulėlydi už gerus žodžius ir už meditaciją... Kaip tik ramu šį vakarą. Neramu bus prie kabineto durų rytoj ... Laikausi neblogai. Pradėjau trečią litrą Fortranso. Išmokau gerti stiklinaitę vos ne vienu mauku, kaip patyręs alaus gėrėjas. Po to citrinos pačiulpiu - beveik kaip tekila . Kiekis man per didelis. Siųliau vyrui prisijungti... atsakė:" ačiū - mečiau" ...
Į SVEIKATĄ.
Į SVEIKATĄ.
Kad viskas praeitu gerai ir rezultatai butu geri As rytoj irgi ryte vaziuoju i echoskopija Tirymas aisku neskausmingas,bed baimes pilnos kelnes.Bet rimtai,daug trys litrai,man pries operacija lepe tik 2 isgerti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 11, 22:00)
As rytoj irgi ryte vaziuoju i echoskopija Tirymas aisku neskausmingas,bed baimes pilnos kelnes.
Gerų Jums tyrimo rezultatų. Rytoj per pietus jau būsit rami ir linksma...
Mou, Ugn*Ine - kaip laikotės?
QUOTE(adis @ 2009 06 10, 19:37)
Labą vakarą, Pinacea,
skubu pakalbint, kol nepabėgot. Kaip Jums sekasi, kuo gyvnat, kokie orai Vokietojoje, Jūs dar ten?
skubu pakalbint, kol nepabėgot. Kaip Jums sekasi, kuo gyvnat, kokie orai Vokietojoje, Jūs dar ten?
Malonu, Adis, kad prisimenat ... As vis dar ne tik ish iprocio, kiek ish smalsumo, kaip Jums visoms sekasi, pasikaitineju vis temele, pasidziaugiu ir paliudziu kartu, palaikau "shpygas", kai reikia .... ir pabegu.. kartais lyg noriu ka parashyti, ish patirties ar palaikyti sunkiom minutem, bet susilaikau....
Na o man sekas visai neblogai, zinoma, mamytes ilgiuosi beprotishkai, ir tai dar truks ilgai ilgai - buvom geriausios drauges bet guodziuos, kad turiu grazia sheima, supratinga vyra ir shirdziai mylima darba - kuriame praleidziu labai daug laiko. Tad skustis tikrai negaliu.
Apie orus klausiat jie keiciasi su mano nuotaikom (o gal ir atvirkshciai, tik man taip labiau patinka )- kai man liudna - lyja, kai linksma - saule kutena.. shiuo metu su pragiedruliais apie 20 laipsniu . O ish Vokietijos jau vargubau ar bepabegsiu: cia mano sheima jau 10 metu. Zinoma, Lietuvoj tetis, sese - bet man dabar reikia laiko. Nebevaziuosim shia vasara Lietuvelen. Gal kitais metais...
Mergaites, jei jums kokios pagalbos reiks, kurios Lietuvoj nera (kad ir vaistuku nuo pykinimo ar ko kito), kreipkites, kiek galesiu - padesiu.
Laikykites, ir nosis aukshtyn.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 11, 21:09)
Gerų Jums tyrimo rezultatų. Rytoj per pietus jau būsit rami ir linksma...
sekmes SVETA pasakysiu kaip as sakau-nebijok ir as bijau apsimauk aptemptas kelnes kad nebutu vietos baimei
as ne mou bet atsakysiu uz ja ji namuose,trukdziai su internetu
o mano temperatura vel soka tango tai 37 tai 40:oh nesiskundziu ne
QUOTE(Pinacea @ 2009 06 11, 23:05)
Malonu, Adis, kad prisimenat ... As vis dar ne tik ish iprocio, kiek ish smalsumo, kaip Jums visoms sekasi, pasikaitineju vis temele, pasidziaugiu ir paliudziu kartu, palaikau "shpygas", kai reikia .... ir pabegu.. kartais lyg noriu ka parashyti, ish patirties ar palaikyti sunkiom minutem, bet susilaikau....
man ir smalsu, kaip Jums sekasi? Smagu matyt Jus skaitinėjančią. O Jūs nesikuklinkit, kai norėsit parašyt parašykt, patiries turit daug, palaikytojų komanda kuo didesnė, tuo geriau. Kažkada buvo mūsų dalele, esate...
Labas rytas!
Echoskopija neparode nieko blogo Dabar galiu ramiai miegoti iki liepos 20,tada darys rentgena ir auginsiu dar leukocitus
Paklausiau gydytuojos ,ko negalima man: masazu,degintis ir buti sauleje,maudytis juroje,ezere ir t.t. (nepaklausiau del baseino,bet jauciu tas pats ),negalima jokiu purvo ir kt.voniu,tai i Druskininkus gal nevaziuosim,ka man ten veikti,jeigu nieko negalima Tai maudines planuosiu kitam sezonui Aj,dar negalima sportuoti.
Babania ,ta tempa nuo interferono ar nuo kasos uzdegimo? Kada namo tave paleis? Nu ka,jau jauciu atsibodo tau visi tie linkejimai,bet vistiek:LAIKYKIS IR TIKEK!
Echoskopija neparode nieko blogo Dabar galiu ramiai miegoti iki liepos 20,tada darys rentgena ir auginsiu dar leukocitus
Paklausiau gydytuojos ,ko negalima man: masazu,degintis ir buti sauleje,maudytis juroje,ezere ir t.t. (nepaklausiau del baseino,bet jauciu tas pats ),negalima jokiu purvo ir kt.voniu,tai i Druskininkus gal nevaziuosim,ka man ten veikti,jeigu nieko negalima Tai maudines planuosiu kitam sezonui Aj,dar negalima sportuoti.
Babania ,ta tempa nuo interferono ar nuo kasos uzdegimo? Kada namo tave paleis? Nu ka,jau jauciu atsibodo tau visi tie linkejimai,bet vistiek:LAIKYKIS IR TIKEK!
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 12, 10:46)
Labas rytas!
VALIO VALIO VALIO
Laukim gerų žinių iš mūsų RASŲ LANKOS
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 12, 10:46)
http://s4.rimg.info/...68e4eabc614.gif[/img][/url]
http://s4.rimg.info/...68e4eabc614.gif[/img][/url]
nuo jūros -Druskininkai traukia. vieną tiltelį sėkimingai perėjai ir kitus taip.
mūsų kiškiams drąsuoliams beždžionėlių šypsena: