QUOTE(adis @ 2009 06 10, 19:37)
Labą vakarą, Pinacea,
skubu pakalbint, kol nepabėgot. Kaip Jums sekasi, kuo gyvnat, kokie orai Vokietojoje, Jūs dar ten?
Malonu,
Adis, kad prisimenat

... As vis dar ne tik ish iprocio, kiek ish smalsumo, kaip Jums visoms sekasi, pasikaitineju vis temele, pasidziaugiu ir paliudziu kartu, palaikau "shpygas", kai reikia

.... ir pabegu.. kartais lyg noriu ka parashyti, ish patirties ar palaikyti sunkiom minutem, bet susilaikau....
Na o man sekas visai neblogai, zinoma, mamytes ilgiuosi beprotishkai, ir tai dar truks ilgai ilgai - buvom geriausios drauges

bet guodziuos, kad turiu grazia sheima, supratinga vyra ir shirdziai mylima darba - kuriame praleidziu labai daug laiko. Tad skustis tikrai negaliu.
Apie orus klausiat

jie keiciasi su mano nuotaikom (o gal ir atvirkshciai, tik man taip labiau patinka

)- kai man liudna - lyja, kai linksma - saule kutena.. shiuo metu su pragiedruliais apie 20 laipsniu

. O ish Vokietijos jau vargubau ar bepabegsiu: cia mano sheima jau 10 metu. Zinoma, Lietuvoj tetis, sese - bet man dabar reikia laiko. Nebevaziuosim shia vasara Lietuvelen. Gal kitais metais...
Mergaites, jei jums kokios pagalbos reiks, kurios Lietuvoj nera (kad ir vaistuku nuo pykinimo ar ko kito), kreipkites, kiek galesiu - padesiu.
Laikykites, ir nosis aukshtyn.