laba vakara,
senai jau cia berasiau.kazkas teiravosi del gerkles vezio - butent mano tetis ir visa seima kartu su juo kaunames su situo brudu..
birzelio pirma diena baigem 35 seansus svitinimo ir tris chemijos. dabar menesi liepe ilsetis. man tai keistai atrodo, na gerai kursas baigesi, bet per ta menesi bent kokia apziura ar tyrimus galejo skirti, o dabar nieko.tai bandysiu ka pati organizuoti, nors mano tetukas masto taip: neskyre vadinasi nereikia, dabar noriu pailseti nuo tu mediku..
tiesa sakant, ramybes neduoda tokios mintys:del to pacio markerio, nerandu pagal koda, kad toks isvis butu (gerkles vezio zymenys), nors loc.lt kazkas buvo uzklauses, tai atsakymas buvo, kad toks yra. visur isieskojau info, bet neradau...
kadangi krauja pries chemijas darydavomones savo rajono ligonineje, tai onkologiniame tik pacioj pradzioj krauja biocheminiam davem.ir kaip suprantu jokiu vezio zymenu nieks nedare.taip kad kas teiravosi - gydytojai ju tikrai patys nesiulo, bent jau musu atzvilgiu. cia gi net musu, ligoniu, atzvilgiu,visuotine taupymo politika....
dabar pasidaryti ir parys galime bet nebus juk su kuo lyginti, kiek padejo praejeyj seansai.ir is vis kaip tada efektyvuma vertina gydytojai jei nedaro tu visu tyrimu???
tai va tokio tokeles. del to menesio - ar ir Jums mergaites tokius tarpus skiria? as suprantu atsigauti reikia.bet jokio palaikomojo gydymo, vaistu vartojimo neskyre, tik zoleles. taip pat suku galva dar ir del visu kitu organu tyrimo, echo, tomografijos ar kokio kito budo. medikai vadovaujasi tuo, kad galvos -kaklo navikai nelinke plisti i vidaus organus. bet visgi, tai tik prielaidos, o patikrinti nei siulo, nei skubinasi.
man isvis susidare toks ispudis, kad Jus, mergaites, dauguma gydotes ne Vilniuj ir Jums vis tyrimas, susitikimas su gydytoja, kompiuteris ar dar kas nors paskirta. o kai pagalvoju, kas buvo paskirta teciui- nu tik vienintele KT del kurios rezultatu gavau toki atsakyma: si tomografija buvo reikalinga tik mums, del gydymo planavimo.
nors nusisauk...
siandien Tevo diena, pasveikinau.rytoj tecio vardadienis, o lygiai po menesio liepos 7 sueis 60 metu.gaila,kad su neramiom mintim sutinkame sias grazias dienas.gi tiek nedaug tas 60, dar puse amziaus galima nugyvent.
ramios nakties iR DAUG JEGU
SVEIKATOS. tiek nedaug mums tereikia.