Gabija, kiek švenčių mums kiekvienam liko, mes kiekvienas savęs galime paklausti, nes nė vienas nežinome. Gėlės, prašymas išsirinkti sau norimą dovaną - tik pasižiūrėkite iš šalies, kito žmogaus akimis. Tai pati Meilė, Rūpestis ir noras bent kažkuo Jus pamaloninti, pradžiuginti - o Jūs visa tai atstumiate, na - neatstumiate , o nebepriimate taip , kaip mokate. Pasikapstykite širdies kertelėse. Lengva pasakyti, sunku padaryti ? Be abejonės. Bet kam tą šventę, kuri gali būti graži, pilnatviška ir visokia kitokia pati geriausia, išstumti iš savo gyvenimo, tarsi tai visai neegzistuotų. Juk Jūs gyvenate - ar ne? Savęs jokiais būdais neapgausi ir sau nepameluosi...
.Gabija. Tai tik silpumo akimirka, perdaug pririšate dabartį, šiandieną prie ateities ir nebeišeina džiaugtis šia akimirka. Prarandate tai, ką duoda ši diena...Neatimkit galimybės iš artimųjų džiaugtis jūsų džiaugsmu. Gal Jūsų vyrui nebūtų nieko įsimintiniau likusį gyvenimą kaip Jūsų laime spindinčios akys, net tokiose sudėtingose situacijose? Jūs tiesiog nusprendėt, kad nieko Jums nereikia...nurašot save? Pavargot, suprantu, ir aš pavargau, bet tai ne priežastis atimti džiaugsmą iš savęs ir kitų.
Sekmadienį švęskit ir užmirškit visas kruopas. Bus tų kruopų kitą kartą.
Sekmadienį švęskit ir užmirškit visas kruopas. Bus tų kruopų kitą kartą.
aciu visoms gal kiek nejaukiai jauciuos bet nieko ane
saulelydi [/COLOR] as tai mislinu kol gali valgyt tai ir valgyk ba kai nebgali tai liudniau buna o beto visai jus normaliai atrodot kas liks is jusu jei 10kg norit numest kaip mou tada sake nelygis virs 30 metu atrodyt kaip pacankem aisku kad ir virs jau noris graziau atrodytis tai va kartais kaip reikalingi zmogeliukai kuri paspardo i ta didziaja minkstuma
GABIJA aisku man tik patyleti bet zinau kas tai yra.....ir zinau kokie zudantys is vidaus klaustukai nu kiek dar tai tesis???? neliudek vistik svente pas jumis
SVETA nors paciai nelinksma tai nors tave pralinksminau
saulelydi [/COLOR] as tai mislinu kol gali valgyt tai ir valgyk ba kai nebgali tai liudniau buna o beto visai jus normaliai atrodot kas liks is jusu jei 10kg norit numest kaip mou tada sake nelygis virs 30 metu atrodyt kaip pacankem aisku kad ir virs jau noris graziau atrodytis tai va kartais kaip reikalingi zmogeliukai kuri paspardo i ta didziaja minkstuma
GABIJA aisku man tik patyleti bet zinau kas tai yra.....ir zinau kokie zudantys is vidaus klaustukai nu kiek dar tai tesis???? neliudek vistik svente pas jumis
SVETA nors paciai nelinksma tai nors tave pralinksminau
QUOTE(babania @ 2009 06 05, 20:54)
aciu visoms gal kiek nejaukiai jauciuos bet nieko ane
saulelydi [/COLOR] as tai mislinu kol gali valgyt tai ir valgyk ba kai nebgali tai liudniau buna o beto visai jus normaliai atrodot kas liks is jusu jei 10kg norit numest kaip mou tada sake nelygis virs 30 metu atrodyt kaip pacankem
saulelydi [/COLOR] as tai mislinu kol gali valgyt tai ir valgyk ba kai nebgali tai liudniau buna o beto visai jus normaliai atrodot kas liks is jusu jei 10kg norit numest kaip mou tada sake nelygis virs 30 metu atrodyt kaip pacankem
sakiau kad nemaziau 55 reik svert
LABUCKIS VISOMS
QUOTE(mou @ 2009 06 06, 18:07)
Mano dukrytė, kai maža būdavo sakydavo: mamytė turi būti paduškytė. Prisiglaudei ir taip minkšta. Taip, kad paduškytės vaikams patrauklios. (Stiprioji pusė ir jomis žavisi). Aišku kai viršsvoris jau kokia 20-30 kg reikėtų susimąstyti dėl sveikatos. Kita vertus, hormoninis gydymas daro savo. Patyriau prednizolono pūtimą. .Aš, kai susirgau, mane purtydavo nuo Stiliaus nuotraukėlių, nes labai liesas žmogus pradėjo asociuotis su kacheksijos kankinamais onk. ligoniais. Jau geriau paduškytės, tik kad sveikos.
Shaiba, tarkit žodelį, ar viskas gerai?
Adis - Tikiuosi, kad pseudoalergija jau baigėsi ? Ar dukrelę jau suruošėt kelionei? Ir kada vėl vizitas pas gydytoją?
Manykime, kad Shaibai viskas gerai. Tikriausiai sudėtinga operacija buvo, tai dabar reikia laiko atsigavimui. O gal kur išvyko pailsėti? Tegul ją Viešpatėlis ir Angeliukai Sargiukai saugo, ir atveda į sveikatą...
Mou - labutis labutis. Gerai laikotės? Ligoninėje ar namučiuose?
Visoms Mergaitėms labutis ir gero savaitgalio, nežiūrint , kokie orai. Nepasiduokime...
Manykime, kad Shaibai viskas gerai. Tikriausiai sudėtinga operacija buvo, tai dabar reikia laiko atsigavimui. O gal kur išvyko pailsėti? Tegul ją Viešpatėlis ir Angeliukai Sargiukai saugo, ir atveda į sveikatą...
Mou - labutis labutis. Gerai laikotės? Ligoninėje ar namučiuose?
Visoms Mergaitėms labutis ir gero savaitgalio, nežiūrint , kokie orai. Nepasiduokime...
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 06, 21:26)
Adis - Tikiuosi, kad pseudoalergija jau baigėsi ? Ar dukrelę jau suruošėt kelionei? Ir kada vėl vizitas pas gydytoją?
kaip indėnas po akimis virš skruostų dvi ryškios raudonos juostos, prie kaklo ties duobute ir ant paties kaklo. Pasidabinusi. Liepą išvažiuoja, yra dar laiko. Dabar nerviukus mano grajina su draugais po koncertus. Šiauliuose kažkoks jaunimėlio džiazo festivalis. Grįžta vėlai, nelabai draudžiu, bet kol negrįžta, tai neramu.
Šiandien su vyru nuvažiavom iki Talkšos, gryno oro užsimaniau. Tai pažiūrėjom kaip irkluotojai skrodžia ežerą. Kažkokios varžybos. Labiausia patiko moteryčių iš Latvijos ekipa. 4 visoms turbūt gerokai per 50. Linksmos tokios. Vėjuota, ilgai neišbuvom. Pakrantė aptvarkyta. Atėjo jauna moteris su mažyle, antytes pašėrė...
Tada ėjau vampyrauti - pabūti tarp sveikųjų, turiu tokią vieną mėgiamą vietelę, ramiai papietavom ir vėl į namučius.
QUOTE(adis @ 2009 06 06, 23:16)
kaip indėnas po akimis virš skruostų dvi ryškios raudonos juostos, prie kaklo ties duobute ir ant paties kaklo. Pasidabinusi. Liepą išvažiuoja, yra dar laiko. Dabar nerviukus mano grajina su draugais po koncertus. Šiauliuose kažkoks jaunimėlio džiazo festivalis. Grįžta vėlai, nelabai draudžiu, bet kol negrįžta, tai neramu.
Šiandien su vyru nuvažiavom iki Talkšos, gryno oro užsimaniau. Tai pažiūrėjom kaip irkluotojai skrodžia ežerą. Kažkokios varžybos. Labiausia patiko moteryčių iš Latvijos ekipa. 4 visoms turbūt gerokai per 50. Linksmos tokios. Vėjuota, ilgai neišbuvom. Pakrantė aptvarkyta. Atėjo jauna moteris su mažyle, antytes pašėrė...
Tada ėjau vampyrauti - pabūti tarp sveikųjų, turiu tokią vieną mėgiamą vietelę, ramiai papietavom ir vėl į namučius.
Tai dabar tokia Jūsų maskuotė - indėniška . Ir mamų rūpestėliai... nesvarbu, kiek vaikeliui metų - du ar dvidešimt... Ramu, kai vaikas namie - "prie šono" , o jau ramių ramiausia, kai ramiai miega savo lovytėje ir sapnuoja palaimingus sapnelius.
Taip senai buvom prie Talšos ... Su vyru visą draugystę-jaunystę numynėm palei krantus . Neįsivaizduoju, kaip šiandien atrodo pakrantės. Anuomet - nekaip. Su visais Frenkelio kvapais... Bet vistiek gerai buvo.
Ir kuo daugiau Jums išvykų, kad ir trumpučių, kad ir arti... ir "pavampyravimo"...iš ko gi daugiau susidėliosi geras ir laimingas akimirkas, jei ne iš mažyčių dalykėlių...
QUOTE(mou @ 2009 06 06, 18:07)
sakiau kad nemaziau 55 reik svert
tai as turiu rezerve dar nemazai
[quote=adis,2009 06 06, 18:20]
Mano dukrytė, kai maža būdavo sakydavo: mamytė turi būti paduškytė. Prisiglaudei ir taip minkšta. Taip, kad paduškytės vaikams patrauklios. (Stiprioji pusė ir jomis žavisi). Aišku kai viršsvoris jau kokia 20-30 kg reikėtų susimąstyti dėl sveikatos. Kita vertus, hormoninis gydymas daro savo. Patyriau prednizolono pūtimą. .Aš, kai susirgau, mane purtydavo nuo Stiliaus nuotraukėlių, nes labai liesas žmogus pradėjo asociuotis su kacheksijos kankinamais onk. ligoniais. Jau geriau paduškytės, tik kad sveikos.
va va nuo tu hormoniniu vaistu nei dietos jokios negelbsti
QUOTE(Ramaska32 @ 2009 06 07, 13:36)
gal galite kas patarti: uzgule plaucius karkalai, sunku atsikoseti.gal kas koki liaudiska receptuka pamenat? is anksto aciu
Tik prieš kelias dienas buvo diskusija dėl kosulio.