Sveta visos gamta musiau dziaugias nu jo negalima degintis bet aisku saules neisvengsit juk nevaiksciosit tik naktimis ir prie juros galit pasivaiksciot nes nevaiksciosit tarkim per pacius karscius nes ir sveikam nelabai jau sveika tai kad nenusiminkit nereiks uzsidangscius langus sedet tamsoje
adis, kažkada klausei apie mūsų valgį ir remisiją. Kad kažkokio specialaus maisto ir nenaudojam. Iš specialaus tai gal tik riebi jūros žuvis, prieskoniai ir, paskutinė naujiena, triušiena. MB išskaitė, kad triušiena itin gerai subalansuoja imuninę sistemą, bet jos reiktų į savaitę 2-3 kartus užkirsti, o kiaulienos suvis atsisakyti. Mes taip dažnai jos nevalgom per mėnesį būna 2 tokios triušinės savaitės. Beje, MB valgo daug medaus. Rėkiu ant jo dėl šito, gąsdinu, o jis sako, jog pagal jo žinias medumi to daikto neprisikviesi.
Niekas nežino, mes irgi, nuo ko ta remisija priklauso. Gal kažkiek ir nuo maisto. Aš gi neabejoju, kad labiausiai čia sepsis pasitarnavo ir tai, kad buvo paskirta aplamai ir dar veiksminga chemija.
Veiksmingos tau chemijos ir ramybės dūšioje.
Niekas nežino, mes irgi, nuo ko ta remisija priklauso. Gal kažkiek ir nuo maisto. Aš gi neabejoju, kad labiausiai čia sepsis pasitarnavo ir tai, kad buvo paskirta aplamai ir dar veiksminga chemija.
Veiksmingos tau chemijos ir ramybės dūšioje.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 26, 16:52)
Laba diena Kaip tylu cia,mergaites,kaip laikotes?
Oras toks grazus,buvom prie juros siandien Tik tas vejas pas mus Klaipedoje amzinai Gaila vasara negalesiu degintis.Sako reikia saugotis saules.Bet kaip,visai juk neimanoma.Idomu,o galima buti pvz prie juros anksti ryte,arba po kokiu 18 val.?
Oras toks grazus,buvom prie juros siandien Tik tas vejas pas mus Klaipedoje amzinai Gaila vasara negalesiu degintis.Sako reikia saugotis saules.Bet kaip,visai juk neimanoma.Idomu,o galima buti pvz prie juros anksti ryte,arba po kokiu 18 val.?
Sveikute, SVETA K. Na, kas link buvimo saulutėje, kai prasidės švitinimai, pasiklauskit gydytojos. Mano mamytei ir per chemijas, ir per švitinimus sakė, kad vengtų saulutės. Jei lauke, tai tik šešėlyje, pavėsyje, su skrybėlaite ar kepurėle. O dar mamytei akys labai bijodavo šviesos, tai ir akiniai nuo saulės. SVETA, neliūdėk, kad negalėsi degintis. Šiais laikais tai netgi rizikinga. O be to , sako, sugrįžta baltos odos mada. Taip , kad būsi labai madinga.
Buvom ir mes su mamyte, tėveliu ir vyru šiandien gamtoje. Mamytė nutarė aplankyti ir patvarkyti savo tėvelių kapelius. Tai ir kitus dar aplankėm. Oras atrodė pasakiškas, bet kad prisiklausėm radijo, kad tiek dabar užterštas visoj Lietuvoj, tai brrrr... neaišku kiek to gėrio gauname. Pas SVETĄ, Klaipėdoje, gal jūra truputį "pravėduoja" sunkiąsias daleles. , bet pas mus...
Paskutiniu metu mamytė visai aktyvi. Kaži kokių darbelių nenuveikia, bet nebeguli vidurį dienos, eina po savo darželius, pilna idėjų, kaip puošti aplinką. O vakar netgi man nesakiusi viena savarankiškai (pirmą kartą į turgų nuvažiavo), į parduotuvę. Nusipirko kvepaliukų, augaliukų ir grįžo. Tėtei prisakė, kad man nesakyti, bet šiandien tiesa išaiškėjo . Aišku, aš nepiktai paburbėjau , bet mačiau jos akyse pasitenkinimą ir "velniukus" lakstančius. Žodžiu, savo išdaiga ji liko labai patenkinta. Tėtis kaip tik sako, jei tik nori tai lai tik važiuoja, o aš pastoviai bijau, kad kur neužkliūtų už kokio nelygumo, kad nepargriūtų, kad nesusižeistų (reikia taip kauliukus saugoti) Taip pat žinau, kad per dideliu savo rūpesčiu, neduodama laisvės irgi galiu spaudimą padaryti. Tai va, kartais tyliu per prievartą su didele baime. Viską atperka mamytės šypsena.
Išsiplėčiau. Tai va, mamytė veikli, bet sako, kad kartais tarsi suskausta tarp krūties ir pažasties. Tiesiog sudiegia ir viskas, bet ne kiekvieną dieną. Nieko nečiuopia, bet gegužės vidurį reikia skambintis vizitui pas mūsų onkogydytoją, tai reiks pasibėdavoti - gal paskirs echoskopiją ar dar kokių tyrimukų...
Visoms geros savaitės pabaigos, sveikatėlės ir ramaus poilsio.
Del saules supratau,dar paklausiu gydytuojos
rasu lanka nu kaip smagu skaityti kad jusu mamyte tokia aktivi Duok Dieve,kad echoskopija nieko blogo neparodytu.
rasu lanka nu kaip smagu skaityti kad jusu mamyte tokia aktivi Duok Dieve,kad echoskopija nieko blogo neparodytu.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 24, 17:14)
Aciu
Juk ji man dazus i paaode kaip cia pasakyti "ivede" su adata,kaip lengva tatuirote gavosi,sako dar liks ir po svitinimo ta tatuirote.
Juk ji man dazus i paaode kaip cia pasakyti "ivede" su adata,kaip lengva tatuirote gavosi,sako dar liks ir po svitinimo ta tatuirote.
Ši tatuiruotė tai tikrai nenusitrins ir lieka labai labai ilgam. Bet kai nueini pirmą kartą švitintis, tai tada su kažkokiu tipo flamasteriu pažymi kryžiukus visai kitose vietoje - ne ten kur tatuiruotės. Tai šituos kryžiukus reikia saugoti, nes jie nusitrina.
QUOTE(vi_ @ 2009 04 26, 19:11)
adis, Beje, MB valgo daug medaus. Rėkiu ant jo dėl šito, gąsdinu, o jis sako, jog pagal jo žinias medumi to daikto neprisikviesi.
Aš per pirmą remisiją valgiau labai daug medaus ir manau , kad nereikėjo.Skaičiau , kad optimalu šaukštelis dienai.
Nors nemanau, kad maistas tai panacėja.Genetinis paveldimumas , o jis pas mane ateina iš abiejų šakų man ir nulėmė ligą.Tuo įsitikinusi 100 proc.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 26, 15:52)
Laba diena Kaip tylu cia,mergaites,kaip laikotes?
Gaila vasara negalesiu degintis.Sako reikia saugotis saules.Bet kaip,visai juk neimanoma.Idomu,o galima buti pvz prie juros anksti ryte,arba po kokiu 18 val.?
Gaila vasara negalesiu degintis.Sako reikia saugotis saules.Bet kaip,visai juk neimanoma.Idomu,o galima buti pvz prie juros anksti ryte,arba po kokiu 18 val.?
Degintis negalėsi ne vien todėl , lad gydytojai draudžia, elementariai tam nebus jėgų.Toks jausmas , kad saulė tampa lazeriu ir gręžia visą kūną iki galvos svaigimo.Šeip saulėje nerekomenduojama būti rodos nuo 10 iki 16 val.Bet nesėdėsi kaip vampyras kambaryje .O vakare prie jūros pasivaikščioti , tai jėga Aš buvau priversta , kai spygina saulė vaikščioti su skrybele.Reiškia yra galimybė būti stilingai.
Šiandien - MEDICINOS DARBUOTOJŲ DIENA.
Manau, komentarų nereikia
Manau, komentarų nereikia
LABUTIS VISOMS
Sestadieni turejau staigmena,buvau kaip ir soke nieko niekam nesake atskrido MB ir didzioji dukra Siandien skambinau i Vilniu,treciadieni gulsiuos jau i skyriu,o kita savaite,antradieni,transplantacija kaipgyd pasake,netempsim gumos
Grazus oras
Sestadieni turejau staigmena,buvau kaip ir soke nieko niekam nesake atskrido MB ir didzioji dukra Siandien skambinau i Vilniu,treciadieni gulsiuos jau i skyriu,o kita savaite,antradieni,transplantacija kaipgyd pasake,netempsim gumos
Grazus oras
QUOTE(mou @ 2009 04 27, 12:24)
LABUTIS VISOMS
Grazus oras
Grazus oras
Pritrenkei visomis naujienomis
Gyvenimas - GRAŽUS
Kaip būsimasis donoras jaučiasi?
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 27, 12:56)
na jis laukia nesulaukia kada gales man pagelbet,jauciasi gerai ir seniai yra informuotas kas ir kaip o paskui,kai pasveiksiu, darysim tusa
QUOTE(mou @ 2009 04 27, 12:24)
LABUTIS VISOMS
Grazus oras
Grazus oras
ai nesikartosiu ka sakiau fainai smagu ir visaip kitaip ir gulimos sakiau geriau anksciau -greiciau viskas baigsis atsibusi su saviskiais kai viskas baigsis pasikelk nosyte auksciau su pirsteliu bus dar staigmenu