Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(babania @ 2009 06 05, 00:47)

jau nebdrysiu verkslenti  blush2.gif

saulelydi  4u.gif labas  rolleyes.gif  zinokit ....jei reiketu ir nieko kito negaletumet valgyt tai mistumet...kas kad norisi ir kvapai traukte traukia...tik biski ir"netycia" paragauji ir ka verysad.gif poto gailiesi ir kauki....bet jau zinai kad kita kart to "neragausi" nes nesinores kaukti.....
kaip jusu vyras laikos rolleyes.gif

Labas 4u.gif Na ir šaunuolė, kad tokį tikslą sau iškėlei wub.gif
O dėl maisto - tai aš neabejoju - tik noro reikia, valios. Juk matei mane - numesti kokius 7-10kg tikrai pravartu būtų blush2.gif ale vis to spyrio į minkštą vietą (kaip ir tau kartais mirksiukas.gif ) trūksta tongue.gif

O vyras neblogai. Grįžo po 4 kurso I bloko. Gavo metotroksato ir asparaginazės. Kitą ketvirtadienį antram blokui važiuoja. Kraujai gal labai nenukris. Šiandien pasidarys tyrimą. Jei ką, tai neopogen'o išrašyta - susileis.
O kaip tu jautiesi?
Atsakyti
.GABIJA.

Jums viso ko geriausio!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 06 05, 09:15)
o apskritai, palyginus su onkologinem ligom, pasikiauksejimai del MP - grynas juokas.

Matai yra kita medalio puse. As labai pikta ant daktaru...kai mano pirmoji neeme kruties as nusitraukinedavau (rasiau ), sutraiskiau liaukutes- va ir prasidejo mano bedos, blogai gal kad nepasakiau priesistores,bet...jeigu butu,kas ivertine tai, pasake-nebutu reikeje tiek kenteti manau (man,vaikam,mamai). Vyras mane paliko...isejo pas jaunesne ir sveika...Pikta esu as ant to MP, nes eskaluojama tik viena puse,-kita nutylima, o ji juk yra...ir kartais tokia skaudi.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 05, 10:11)
Matai yra kita medalio puse. As labai pikta ant daktaru...kai mano pirmoji neeme kruties as nusitraukinedavau (rasiau ), sutraiskiau liaukutes- va ir prasidejo mano bedos, blogai gal kad nepasakiau priesistores,bet...jeigu butu,kas ivertine tai, pasake-nebutu reikeje tiek kenteti manau (man,vaikam,mamai). Vyras mane paliko...isejo pas jaunesne ir sveika...Pikta esu as ant to MP, nes eskaluojama tik viena puse,-kita nutylima, o ji juk yra...ir kartais tokia skaudi.

tai as ta ir rasiau - kad daznai net gydytojai suteikia neteisinga informacija ir duoda netinkamu patarimu... nekalbant jau apie aplinkinius, kurie neretai apskritai nesupranta, kas vyksta... o kur dar hormonu audros po gimdymo...

nemanau, kad yra kokios nors "eskalacijos" - tiesiog tu pati be galo jautriai reaguoji i sia tema ir nesi isimtis, nemazai moteru patiria tokius jausmus... ir esme ta, kad MP cia niekuo detas - svarbiausia tai, kaip moteris tvarkosi su savo jausmais, kaip delioja prioritetus.

kai MP temoje rasiau apie problemu sprendima, omenyje turejau ir savo patirti su veziu - kol esu gyva, tol manes niekas negali palaidoti. niekas - kiekviena situacija turi daugiau negu viena sprendini. ir tai tik poziurio, vidines nuostatos klausimas.

gerai, tiek to smile.gif si tema tikrai ne tam skirta. daugiau ne off topin'siu 4u.gif

taika, meile, balalaika? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 05 birželio 2009 - 09:26
QUOTE(ragnez @ 2009 06 05, 10:24)
kiekviena situacija turi daugiau negu viena sprendini. ir tai tik poziurio, vidines nuostatos klausimas.

Šventa Tiesa.
Atsakyti

Dėkoju visoms už sveikinimus.

user posted image

Buvom apsipirkti.Vyras norėjo nuvesti išsirinkti dovaną.Nėjau , nes ko man reikia namie sėdint.

Anksčiau kaip šarka puldavau prie papuošalų.Susigraudinau , nuotaika tokia , kad galvą pradėjo skaudėti.Nebemoku švęsti.Kiekviena šventė, kaip išgalastas durklas duria į širdį.Dar laukia vardadienis, gimtadienis /birželis, liepa /ir klausimas .Kiek dar jų liko?
O tai suskydau doh.gif

Kai gavau iš jo puokštę vos neapsiblioviau verysad.gif .

Na iškoliokit mane durnę , kad į protą ateičiau.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 05, 13:30)

Vietoj iškoliojimo

4u.gif wub.gif
Atsakyti

Anksčiau kaip šarka puldavau prie papuošalų.Susigraudinau , nuotaika tokia , kad galvą pradėjo skaudėti.Nebemoku švęsti.Kiekviena šventė, kaip išgalastas durklas duria į širdį.Dar laukia  vardadienis, gimtadienis /birželis, liepa /ir klausimas .Kiek dar jų liko?
O tai suskydau  doh.gif

Kai gavau iš jo puokštę vos neapsiblioviau  verysad.gif .

Jų bus tiek, kiek norėsit ir kiek Dievas duos. Viskas jo valioj. Ir gana čia graudintis smile.gif nono.gif
Atsakyti
[quote=saulėlydis*,2009 06 05, 13:40]
Vietoj iškoliojimo

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti

user posted image Gabija, juk Jūs tokia kovotoja, nepasiduokit akimirkos silpnumui. Džiaukitės - dar vienas gimtadienis, dar vienas vardadienis ir kiek daug dar jų bus....ir ačiū, kad jų tiek buvo... ačiū, kad buvo ir yra su kuo juos švęsti... ačiū, kad yra kam manimi pasirūpinti ir kad aš turiu kuo rūpintis.....ir ačiū kad esu....
jau pradėjot gailėtis savęs, nereikia........
Atsakyti
Nebemoku švęsti.

galvojau apie tai, kad bijodami prarasti svente - jos ir is tikruju netenkame....

nezinau, ar bus rytojus, bet siandiena yra - ir as neleisiu savo baimems atimti ja is manes... as galiu liudeti, galiu pykti, buti silpna - bunu visokia, keiciuosi. ir myliu save silpna, nuliudusia, supykusia ir pralinksmejusia, apsidziaugusia. siandienoje esu visa...

juk gali gauti geliu puokste ir apsiverkti - tai svente.
Atsakyti
Gabija,sveikinu su vestuviu metinems!!!user posted image

as irgi nemoku svesti blush2.gif ypac savo gimtadieniu rolleyes.gif nepatinka man schmoll.gif
O eiti i svecius tai labai patinka lotuliukas.gif

adis ,neturiu didesnes nuotraukos is ten ax.gif

babania 4u.gif tavo storas angeliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti