Oras total košmar.Užvakar pasisodinau sulfinijas , labai gražios buvo, tai šiandien ryte pusę šakų vėjas nurovė , o dabar kerta ledukai.
Šį savaitgalį anūkui mažajam metai, jo tėvelių-sūnaus vestuvių 5-tis, o mūsų -33 metai . Visos datos birželio -5 dieną.Norėjau aplinką pasipuošti, bet iki šešetadienio atrodo nieko neliks.Prisimerkiau dvi puokštes kambaryje iš nulaužtų šakų.
Pirmadienį chemo.Skaičiau teoriją, kad jei vėžio lastelės gauna pabadauti , tai geriau veikia vaistai.
Dabar prieš chemo vėl pasilaikysiu kruopų dietos.Praeitą kartą laikiausi -5 dienas, nieko blogo nenutiko.Eksperimentuosiu toliau.Ir kaip tik teks kruopomis maitintis kada keps šašlykus.Bet gal dar bus tų šašlykų?
Šios dienos "Lietuvos ryte" parašyta apie moteriškę , kuriai jau IV stadijos vėžys.Mačiau tele laidą apie ją.Labai simpatiška moteris, bet esmė tame, kad jau susirgusi , prasuko fiktyvių įmonių "verslą'' ir pasisavino iš valstybės beveik milijoną.Aprūpino šeimą , keliavo. Štai taip.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 04, 12:55)
Bet gal dar bus tų šašlykų?
Šios dienos "Lietuvos ryte" parašyta apie moteriškę , kuriai jau IV stadijos vėžys.Mačiau tele laidą apie ją.Labai simpatiška moteris, bet esmė tame, kad jau susirgusi , prasuko fiktyvių įmonių "verslą'' ir pasisavino iš valstybės beveik milijoną.Aprūpino šeimą , keliavo. Štai taip.
Aš tai visai bevalė Negalėčiau kruopom misti, jei kiti šašlykus lapnotų, bet ko žmogus nepadarai...
O šašlykų, žinoma, kad bus
Va tas straipsnis
Sveikutes ligoniukes,visoms po
čikita 2004 09 05, 09:01 - tais metais buvau prisijungusi siuo vardu, pacioje pirmoje temukeje. Viename forume uzklausiau vienos mamytes ar yra dar si temuke. Perziurejau siaube, kiek vis mamyciu serga. Tai va as noriu pasigirti, 2004 gruodi man diagnozavo II stadija, na o dabar kiek tik tikrinuosi tfu,tfu viskas gerai.Turiu maziuka. Atrodo liga atsitrauke,-tikimes amzinai.Ar bent jau tikiu, kad leis uzauginti vaikucius. Matau Jus visas palaiko ir gi tik tikejimas. Kuo daugiau tikejimo,gyvenimo dziaugsmo ir jis neliks Jums skolingas. Myliu Jus visas
Papildyta:
Sutinku, kad sunku atsisakyti, bet, kaip mes mylesime savo kuna,taip jis mums atsidekos
čikita 2004 09 05, 09:01 - tais metais buvau prisijungusi siuo vardu, pacioje pirmoje temukeje. Viename forume uzklausiau vienos mamytes ar yra dar si temuke. Perziurejau siaube, kiek vis mamyciu serga. Tai va as noriu pasigirti, 2004 gruodi man diagnozavo II stadija, na o dabar kiek tik tikrinuosi tfu,tfu viskas gerai.Turiu maziuka. Atrodo liga atsitrauke,-tikimes amzinai.Ar bent jau tikiu, kad leis uzauginti vaikucius. Matau Jus visas palaiko ir gi tik tikejimas. Kuo daugiau tikejimo,gyvenimo dziaugsmo ir jis neliks Jums skolingas. Myliu Jus visas
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 04, 13:42)
Aš tai visai bevalė Negalėčiau kruopom misti, jei kiti šašlykus lapnotų, bet ko žmogus nepadarai...
Va tas straipsnis
Va tas straipsnis
Sutinku, kad sunku atsisakyti, bet, kaip mes mylesime savo kuna,taip jis mums atsidekos
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 04, 17:57)
Sveikutes ligoniukes,visoms po
Kad daugiau čia atskristų kregždučių su tokiomis žiniomis.Sveikinu ir džiaugiuosi tavo pergale .Sėkmės ir sveikatos.Ačiū už linkėjimus visoms mergaitėms.Tikiu , kad jie išsipildys.
QUOTE(arune @ 2009 06 03, 20:52)
Noriu į Pakutuvėnus... Reiks važiuot šį savaitgalį, ypač kai orai tokie.
Myliu Pakutuvėnus Važiuojam vis į šeimų stovyklą. Gal kartais susitiksim?
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 04, 17:57)
labas, gaila, kad tenka susitikti tokioje temoje...
mieliau jau pasizodziuot apie zindyma
QUOTE(ifauru @ 2009 06 03, 23:17)
O mamytė šiandien gyrėsi, kad lysvę svogūnėlių nusiravėjo.
Ryt tarpinis kraujas, jau minėjau, kad kol kas tarpiniai tyrimai nerodo didėjančios dinamikos, tai dar 2 chemijas pridėjo. Kitas kartas jau 10 dieną.
Ryt tarpinis kraujas, jau minėjau, kad kol kas tarpiniai tyrimai nerodo didėjančios dinamikos, tai dar 2 chemijas pridėjo. Kitas kartas jau 10 dieną.
QUOTE(ifauru @ 2009 06 04, 10:51)
Užytat vakar apie nuravėtą lysvę tai kaip vaikas džaigėsi
Na, kaip smagu, kad mamytė kruta. O juk jos džiaugsmas dėl savo pergalių, kad ir mažyčių, tai ir mūsų - artimųjų - begalinis džiaugsmas. Saugo save ir mano mamytė. Jai 66 metai, bet vis stengdavosi žiemą neiti į lauką, kad nesušaltų, jei slidu - kad nepargriūtų. Tai tėtė net gražiai varydavo, ir pats kartu su ja apie trobą pavaikštinėdavo. Jei jau padarė Jūsų mamytė pirmuosius žingsnelius - tai darys ir toliau. Ledai pralaužti. Ir bus dar daugiau džiaugsmo. Sveikatytės JUMS IR MAMYTEI. Tikriausiai tyrimukai geri?
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 04, 13:55)
Šį savaitgalį anūkui mažajam metai, jo tėvelių-sūnaus vestuvių 5-tis, o mūsų -33 metai . Visos datos birželio -5 dieną.
Sveikinu, Gabija, Jus ir Jūsų šeimą , su tiek švenčių vienu metu. Svarbiausia, kad jos yra , o pavalgyti tai dar tiek ir tiek progų turėsite - VALIOS KARALIENE mūsų.
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 04, 18:57)
Ačiū, kad aplankėte ir pasigyrėte, nes tokios pagyros taip širdį glosto. Kuo geriausios Jums sėkmės.
Taip būtu gerai, kad ir daugiau išgijusių mergaičių šitaip pas mus apsireikštų ... Troškimas,Sveikata, Gyvenimas,Viltis, ir viso to išsipildymas...
Sveikutės, Audžiu mintį , kaip savaitgalį tetę pamaloninti... Tėčių diena...
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 04, 21:55)
Tikriausiai tyrimukai geri?
Ne tokie geri, kad sakytume, jog remisija, bet...
Neaišku kaip su finansais, bet kai baigsim chemiją, gali likti avastinas kas 2 savaitės dienos stacionare - gydytoja lyg taip kalbėjo....O dar 2 chemijos - gal ur jos padarys savo darbą
QUOTE(ragnez @ 2009 06 04, 19:19)
labas, gaila, kad tenka susitikti tokioje temoje...
Labas atsiprasau, jeigu uzgavau. Bet ragnez gal dabar geriau mane suprasi, berods as buvau minejusi, kad man kaip tik onkologai israse parlodeli, kad nezindyciau. Linkiu tau dideles sveikatos. Tu reikalinga savo vaikuciams-juk dievas yra, tikejimas yra. As visada tik tuo tikejau ir zinojau as reikalinga vaikams, ne man, bet jiems neturi nieko blogo nutikti. O kas gali buti blogiau uz mamos pakaitala (na cia prisiminus musu apsizodziavima) o mintys yra materialios.Tikejimo vilties stiprybes
pirmiausia GABIJAI sveikinimai visom progom cia kad VISOS butumet tas ziedas ir ka nieks pikto prie JUSU neprietu tik zydekit geri skleiskit ir jusu kvapas ir energija kitus ikveptu
nu aisku ir visoms JUMS nutukes angeliukas bet is dideles meiles ir pagarbos jums
jau nebdrysiu verkslenti
saulelydi labas zinokit ....jei reiketu ir nieko kito negaletumet valgyt tai mistumet...kas kad norisi ir kvapai traukte traukia...tik biski ir"netycia" paragauji ir ka poto gailiesi ir kauki....bet jau zinai kad kita kart to "neragausi" nes nesinores kaukti.....
kaip jusu vyras laikos
nu aisku ir visoms JUMS nutukes angeliukas bet is dideles meiles ir pagarbos jums
jau nebdrysiu verkslenti
saulelydi labas zinokit ....jei reiketu ir nieko kito negaletumet valgyt tai mistumet...kas kad norisi ir kvapai traukte traukia...tik biski ir"netycia" paragauji ir ka poto gailiesi ir kauki....bet jau zinai kad kita kart to "neragausi" nes nesinores kaukti.....
kaip jusu vyras laikos
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 04, 23:48)
Labas atsiprasau, jeigu uzgavau. Bet ragnez gal dabar geriau mane suprasi, berods as buvau minejusi, kad man kaip tik onkologai israse parlodeli, kad nezindyciau. Linkiu tau dideles sveikatos. Tu reikalinga savo vaikuciams-juk dievas yra, tikejimas yra. As visada tik tuo tikejau ir zinojau as reikalinga vaikams, ne man, bet jiems neturi nieko blogo nutikti. O kas gali buti blogiau uz mamos pakaitala (na cia prisiminus musu apsizodziavima) o mintys yra materialios.Tikejimo vilties stiprybes
neuzgavai
tikiuos, ir mano pasisakymu nepriemei labai asmeniskai manau, kad suprantu tavo ikarsti tose temose...
prisimink, kad tavo, kaip daugiavaikes mamos pasisakymus skaito jaunos, maziau patyrusios mamos - kurios neretai vietoje atsakymu i klausimus iesko pasiteisinimu... seniai sedziu sitam forume, anksciau labai drasiai konsultuodavau ivairiausiais klausimais - kol nesupratau, kad rasytas zodis labai greitai pasklinda, kad kai kurios moterys visiskai nekritiskai priima pasisakymus, netikrindamos informacijos daro taip, kaip kazkas patare...
o apskritai, palyginus su onkologinem ligom, pasikiauksejimai del MP - grynas juokas.
babanyte,