Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 03, 17:15)
Aisku del kosulio.Nu va,ne mane viena atakuoja visokiausios mintys tongue.gif O del sanariu skausmo,net nezinojau kad jie prie klimakso buna g.gif Tai reiskia ir man nuo to,nes labai skauda ir taip pat ypac keliu.Bet as tikiuosi kad man tas "laikinas" klimaksas,nes "tik" 38 metai blush2.gif

Na man irgi "dirbtinis" klimaksas, nes metu tik biski daugiau, negu tau biggrin.gif

Kelis mano buvo stipriai traumuotas pries N-metu, po chemijos pradejo vel skaudet, ir skauda vis stipriau... Nezinau ar klimaksas veikia ar chemijos pasekmes... Tiesiog, dabar viskas vienoj kruvoj...

Atsakyti
[quote=Ugn*Ine,2009 06 03, 00:21

Mou, kaip tau besiseka?

sveika mirksiukas.gif

LABUCKIS VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Donoro ciulpu pas mane 99,26 %,mano pacios 0,74%.Siandien skambinaus gyd.sake,kad yra 6,... blastu,bet dar negali vertinti,nes galbut (ne galbut,o tikrai rolleyes.gif ) renovaciniai kazkokie ten,tad po 2 sav. vel KC darys doh.gif hemoglobinas jau pajudejo,virs 90 yra,trombu apie 170,kraujas svarus.Na tokios tokeles pas mane.Jau jauciuos stipriau,ne kaip pirmom dienom gryzusi ax.gif Bet vistiek traukia mane ta lova dar blush2.gif planuoju vykt i Kretinga g.gif

STIPRYBES,TIKEJIMO,VILTIES,OPTIMIZMO 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 06 03, 18:39)
LABUCKIS VISOMS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
STIPRYBES,TIKEJIMO,VILTIES,OPTIMIZMO 4u.gif  wub.gif

tu visada sakei ka tau tur but visi 110% user posted image
masini tu su ta Kretinga g.gif kas ten tokio ispudingo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 06 03, 18:38)
Kelis mano buvo stipriai traumuotas pries N-metu, po chemijos pradejo vel skaudet, ir skauda vis stipriau... Nezinau ar klimaksas veikia ar chemijos pasekmes... Tiesiog, dabar viskas vienoj kruvoj...

O ką gydytojai sako dėl sąnarių skausmų, ar tai jau nebe problema? Kokia skausmų priežastis, gal kinezeterapiją kokią siūlo. Nes būna artritrai prisimteta...CRB tyrimas turėtų būti atliekamas, uždegiminę būklę rodo. g.gif mano buvusiai aerobikos trenerei (tada buvo 25, dabar 38 m.)reumatoidinis artitas išsivystė po II gimdymo. Sako, jei nebūtų sportavus, nieko gero išvis nebūtų. Nesugebėdavo net plaukų susišukuoti, dabar su visais vaistais, sėkmingai veda treniruotes. Reikėtų rasti konkrečią priežastį.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 06 03, 19:17)
O ką gydytojai sako dėl sąnarių skausmų, ar tai jau nebe problema? Kokia skausmų priežastis, gal kinezeterapiją kokią siūlo. Nes būna artritrai prisimteta...CRB tyrimas turėtų būti atliekamas, uždegiminę būklę rodo. g.gif mano buvusiai aerobikos trenerei (tada buvo 25, dabar 38 m.)reumatoidinis artitas išsivystė po II gimdymo. Sako, jei nebūtų sportavus, nieko gero išvis nebūtų. Nesugebėdavo net plaukų susišukuoti, dabar su visais vaistais, sėkmingai veda treniruotes. Reikėtų rasti konkrečią priežastį.

Nieko nesako. Vienintele spelione buvo, kad viskas susije su buvusia trauma. O tai, kad skausmu nebuvo daug metu, niekam neidomu.
Buvau pas chirurga, ortopeda. Darem nuotrauka, MR. Rodo, kad truputi susidevejes meniskas, bet normos ribose.
O skausmai tokie, kad ant sienu norisi kartais lipt. Tiesiog, pripratau prie ju... Norejau pavartot papilda Artril, bet onkologai nezino ar galima mano padetyje. "nebuvo tokiu studiju" - atsakymas.
Scintigrama dare iki pedu, nieko ten nepastebejo. Tai pradziugino.
Tepu tepaliukais...

P.s. Kaip mane veikia sis oras... Verkiu be priezasties... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 03 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(babania @ 2009 06 03, 19:45)
tu visada sakei ka tau tur but visi 110% user posted image
masini tu su ta Kretinga g.gif kas ten tokio ispudingo  unsure.gif

Girdejau,kad ten yra stebuklingas sv.paveikslas mirksiukas.gif O as,kad ir didele,bet stebuklais tikiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 03 birželio 2009 - 19:59
Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif oras kaip rudenėlį. Na, gal iki savaitgalio kaip nors dangus išsiverks...

SVETA. 4u.gif Su inhaliacijomis reiktų labai atsargiai. Jos šiaip labai veiksmingos, bet prie šitų ligelių būtinai turi gydytojas pasakyti - ar galima, ar ne.
Pvz. mano mamytei griežtai uždraudė ir inhaliacijas ir visokius garstyčių lapelius ir kitus šildymus.

Pagalvojau, gal sąnariukai skauda nuo kokių vartojamų vaistukų. Pvz. Tamoksifenas, Femara ir kiti krūties ligoms po chemijų gydyti , gali sukelti sąnarių skausmus labai dažnai, kaip šalutinis poveikis. Gal , jei mergaitės vartojat kokius , kad ir kitokius, gali būti kažkas panašaus. Kaip tik apie tai ir šnekėjau paskutinį kartą su gydytoja. Ir dar taip įdomiai, mamytei paskausta būnant ramybės būsenoje, gulint. Pakeičia kojų padėtį ar pavaikšto - praeina. g.gif Bet taip pat yra susidėvėjęs kelio sąnarys. Turėjom keisti, bet kad čia viskas taip atsitiko - teko atsisakyti. ax.gif Nors dabar skauda abiejų kojų.

Ugn*Ine 4u.gif - jei išvis gyvenimas pilkas ir nėra jokios švieselės, būtinai paprašyk gydytojos kokių vaistukų, arba ir psichologo pagalbos. Liūdesėlių ir nevilčių pas kiekvieną užplaukia, bet jie praslenka. O jei tai užsitęsę, tai mato ir dukrytė ir tėveliai. Visiems darosi sunku. Organizmai skirtingi - vieniems nereikia vaistukų, o kitiems kaip išganymas. Svarbu, kad tiktų Tau - kad nemigdytų ir pamatytum, kad gyveni, ir Tave supa daug gražių dalykų. friends.gif
Papildyta:
QUOTE(mou @ 2009 06 03, 19:39)
STIPRYBES,TIKEJIMO,VILTIES,OPTIMIZMO 4u.gif  wub.gif

Ir Jums to paties su kaupu. Viskas TIK GERYN. wub.gif

Romantike, gal senai beverkėt, o dabar bėga tai , kas yra susikaupę ir turi išbėgti. Oras labai tam palankus. Pasirodys saulutė, nudžiūs ir ašarėlės. console.gif

Adis 4u.gif - džiaugiuosi labai, kad Jūsų spėliojimai dėl pseudoalergijos pasitvirtino.

Arūne 4u.gif - gal Jums labai žemas kraujo spaudimas - ar nesimatuojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 birželio 2009 - 20:39
Na ne, spaudimas geras, nors paskutinį kart matavaus gal sausį. O tas nuovargis senai yra. Gulinėt taip nesinori po piet, ir vaikui nepatinka schmoll.gif , kai aš noriu pasnaust po piet nors pusę valandos, tai ir tempiu save. O vakare nuo 18 val.atsigaunu tongue.gif tiesiog yra ryški riba tarp to, kaip ryte jaučiuos, ir kaip nuo 12-13 val.
---------
Romantike, paverkiam visos, ir aš taip pat. Ypač šį pavasarį, kaip tu sakei-"be priežasties"... Bet nuverki, ir vėl pirmyn...
--------
Noriu į Pakutuvėnus... Reiks važiuot šį savaitgalį, ypač kai orai tokie. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 06 03, 22:52)
Na ne, spaudimas geras, nors paskutinį kart matavaus gal sausį. O tas nuovargis senai yra. Gulinėt taip nesinori po piet, ir vaikui nepatinka  schmoll.gif , kai aš noriu pasnaust po piet nors pusę valandos, tai ir tempiu save. O vakare nuo 18 val.atsigaunu  tongue.gif  tiesiog yra ryški riba tarp to, kaip ryte jaučiuos, ir kaip nuo 12-13 val.
Noriu į Pakutuvėnus... Reiks važiuot šį savaitgalį, ypač kai orai tokie. unsure.gif

Na, ir iš kur Jūs žinote, kad geras, jei matavotės sausį? smile.gif Kartais gali būti tik toks simptomas, o kitų pojūčių ir nebūti. Arba po gydymo Jūsų organizmas taip prisitaikęs, taip persitvarkęs. Dabar toks jo biologinis ritmas. g.gif Juk nesenai tyrimukai buvo geri. Gal trūksta kokio malonaus emocinio spyrio, pvz. įsimylėti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 03, 18:15)
Ir kaip Domogintares tetis ir Ifauru mamyte?

Ačiū Sveta kad klausi 4u.gif
O mamytė šiandien gyrėsi, kad lysvę svogūnėlių nusiravėjo. Stoma kiek trukdo, ant mažos kėdukės bandė, nepatogu, tai paskui pasilenkus ir paravėjo. |Lietus taip gausiai palaistė šiandien, tai turėtų būti geras derlius thumbup.gif

Ryt tarpinis kraujas, jau minėjau, kad kol kas tarpiniai tyrimai nerodo didėjančios dinamikos, tai dar 2 chemijas pridėjo. Kitas kartas jau 10 dieną.
Atsakyti
Dėl spaudimo manau kad geras todėl, kad visus praeitus metus kai leido Herceptiną, kas 3 sav.matuodavo spaudimą, būdavo geras, o nuovargis būdavo jau tada, ir gydytojai tai sakydavau.

o įsimylėti blink.gif karsta.gif - tai gera mintis tongue.gif :
Atsakyti
Na mano teciui praeita savaite echo dare, tai susinervinau, rado kazkoki darinuka, kuris lyg ir panasus i mst, bet pikciausiai tai, kad per pora men atgal daryta echo jis buvo pastebetas, bet niekas neregavo, tik tada pasake, kad cia kazkas neaisku, o dabar ta gydytoja sako, kodel jums jo neoperavo, o mes aplamai apie ji nieko nezinojom, tik visa laime, kad tada jis buvo 2cm, o dabar po 4 chemo 1,5. Nezinau, kas cia ji praleido ar echoskopuotojas, ar onkologai. nu zodziu remisija buvo 8 men, bet po pirmos tik 3, tai gal dabar po trecios pavyks ilgeliau 4u.gif . Tiesiog labai patinka Adis nuostata, tikslas po tikslo ir geras rezultatas. Buvau pradzioje maksimaliste ir siekiau pilno isgijimo, deja labai stipriai teko nusivilti, po 3 men, po to po 2 metu, tai dabar sumenkinau juos, taciau vilties nepraradau.
Geriausios sveikatos Jums visoms ir Jusu artimiesiems, tik cia randu nusiraminima ir pasisemiu stiprybes.

ir dar tarp kitko, pasitvirtino teiginys niekada nesakyk niekada. Sakiau, kad jau katinas namuose bus tik per mano lavona, o nuo sestadienio pas mane apsigyveno, baltas kamuoliukas, mazas katinukas, nu ir dabar turiu kakucius valyti ir uodegyte prausti lotuliukas.gif
Atsakyti