Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

[quote=.GABIJA.,2009 05 30, 09:18]
.
Mūsų sąmonė yra galinga ir ji supranta viską pažodžiui.Jei mes jai duodam metams užduotį , ji metus ir kovos.
Gabija turbut skaitete knyga -Musu pasamones galia-.Man labai patiko.Stiprybes jums ir visoms mergaitems.
Atsakyti
biggrin.gif [quote=egleprincess,2009 06 02, 14:00]
[quote=.GABIJA.,2009 05 30, 09:18]
.
Mūsų sąmonė yra galinga ir ji supranta viską pažodžiui.Jei mes jai duodam metams užduotį , ji metus ir kovos.
Gabija turbut skaitete knyga -Musu pasamones galia-.Man labai patiko.Stiprybes jums ir visoms mergaitems.
[/quote]

Ir "Mūsų pasąmonės galia", ir "Pamilk ligą savo " ir Sinelnikovą, dabar užsiimu Reiki praktika.Man ji tinka.

Šios ligos atveju reikia kažkaip persiprogramuoti.Tai reikia pradėti nuo pirmos dienos, bet ne iš karto susivoki , kad tai reikia daryti , nežinai kaip tai padaryti. Tam reikia daug laiko ...

O čia stiprių nervų skaitytojoms biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Chirurgas vizituoja skyrių. Piktas kaip šuva, mat namuose susipyko su žmona. Prieina prie ligonio lovos ir sako:

- Jums vėžys. (Ligonį ištinka šokas).

Prieina prie kito:

- Jums vežys.

- Ligonis (nedrasiai):

- Gydytojau, jus gi saketė, kad man akmenys...

- Na, taip, akmenys! O po akmenimis - vėžys!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 02 birželio 2009 - 16:07
Geros dienos siems namuciams. 4u.gif

Iki siol tyliai skaitydavau Jusu temele, stebejausi Jusu stiprybe, gerejausi atkaklumu. Kaip gera skaityti, kai siais laikais zmones sventai tiki viltimi. O siandien nenoredama drumsti Jusu rimtu pasnekesiu savo (galbut) nerimtais svaigciojimais, noriu kreiptis patarimo. Pries menesi nakti pajutau dusuli, spaudima gerkleje. Palengva prie dudulio prisidejo gumulo jausmas gerkleje ir kasdiena didejantis gerkles skausmas, toks, tarsi kokia angina butu. Gerkle raudona, tarsi nuplikyta. Ejau pas savo gydytoja, israse antibiotikus - ALE FARINGITAS. Sugeriau kursa, jie nepadejo. Kasdiena skauda vis labiau, Gerklej guzas... Perskaiciau informacija apie gerkles vezi.... Kol kas visi simptomai iki vieno sutampa. Ryt einu darytis echo ir pas lorista -N konsultacijos.... Rankos dreba, nieko nenoriu. Sianakt garantuotai nemiegosiu. NORIU GYVENTI, NENORIU MIRT....
Ka manot? Gal kuri zino ka nors placiau apie gerkles vezi?
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 02, 19:20)
Iki siol tyliai skaitydavau Jusu temele, stebejausi Jusu stiprybe, gerejausi atkaklumu. Kaip gera skaityti, kai siais laikais zmones sventai tiki viltimi. O siandien nenoredama drumsti Jusu rimtu pasnekesiu savo (galbut) nerimtais svaigciojimais, noriu kreiptis patarimo. Pries menesi nakti pajutau dusuli, spaudima gerkleje. Palengva prie dudulio prisidejo gumulo jausmas gerkleje ir kasdiena didejantis gerkles skausmas, toks, tarsi kokia angina butu. Gerkle raudona, tarsi nuplikyta. Ejau pas savo gydytoja, israse antibiotikus - ALE FARINGITAS. Sugeriau kursa, jie nepadejo. Kasdiena skauda vis labiau, Gerklej guzas... Perskaiciau informacija apie gerkles vezi.... Kol kas visi simptomai iki vieno  sutampa. Ryt einu darytis echo ir pas lorista -N konsultacijos....  Rankos dreba, nieko nenoriu. Sianakt garantuotai nemiegosiu. NORIU GYVENTI, NENORIU MIRT....
Ka manot? Gal kuri zino ka nors placiau apie gerkles vezi?

4u.gif Labai suprantu tavo savijauta,pasistenk nepanikuoti 4u.gif Kai paskaitai apie ligas-visada tie simptomai atrodo sutampa,gal nieko baisaus (ko ir linkiu is visos sirdies).Tiksliai tau gali pasakyti tik gydytuojas po biopsijos atsakymo.Kazkas cia nesenai rase apie gerkles vezi g.gif Gal atsileps.Bet tikiuosi kad tau tikrai ne jis,ligu labai daug yra visokiausiu,sekmes rytoj ir nusiramink,gal isgerk kokiu raminanciu 4u.gif

rasu lanka ,kaip mamytes tirymu rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 birželio 2009 - 20:18
SVETA, 4u.gif Skaitau Jūsų žodžius ir galvoju, kaip gera, kad jau pati galite kitą paraminti, padrąsinti, patarti. O kiek čia senai pati buvote tokia išsigandusi, pilna nežinios, liūdnutė... Taip džiaugiuosi dėl Jūsų. Būkit sveika, ir tvirta, ir stipri. wub.gif

Mūsų žinios vakarykštės, bet vakar tiek buvau "nusikalusi" ir emociškai "persikrovusi"... doh.gif net neparašiau apie mus. Eilės MILŽINIŠKOS, uodo nosiai vietos nebuvo kur įkišti ,jaudulys taip pat savo darė. Taigi echoskopija nieko bloga nerodo. Toje vietoje, kur j i s buvo, bei švitintame limfmazgyje likę randai. Išžiūrėjo limfmazgius, krūtis ir vidaus organus. Tiesa, tulžyje rado smėliuko. Bet , kol nieko nesako, nieko ir mes nedarysim. Bendras kraujukas puikus - kaip senais laikais. smile.gif Biocheminiai tyrimai - geri. Tik vienas šiek tiek nukrypęs nuo normos. Gydytojos patarimas - mažinti druskos kiekį. Mamytė pasakė, kad sunkus atvejis, bet stengsis... Tai gydytojos paklausiau, ar nėra vaistukų išrasta nuo VALIOS. tongue.gif Na, o markeris doh.gif - didelis, bet mažesnis , negu buvo (buvo 1196, o dabar 346, norma - 51). Nežinau - mes tikriausiai kvaileliai esame. blush2.gif Tiek džiaugėmės, kad mažesnis. Suprantam, kad didelis ir šis yra. Na, bet vistiek džiaugėmės ir viskas. ax.gif Kaip visada buvau su visu sąrašu klausimų. Mamytė vartoja hormoninius Femara (Letrozolį), ir jai paskutiniu metu truputi kelių sąnariukai , nykščių nariukai skauda. Nesuprantam, ar tai šalutinis šių vaistukų poveikis, kas gali pilnai būti, ar orai, ar dar kas (tfu, tfu, tfu...). Tai truputi tankiau palašinsime Zometos (apsaugo kauliukus). Kaip bus toliau - žiūrėsime ir melsime. Chemijos kol kas nereikia. Tai, jei viskas bus gerai - vėl 3 mėnesiukai laisvesni - VASARA. smile.gif
Belaukiant gydytojų sutikau moterį - apie 45 metus. Tokia šviesi, komunikabili, optimistiška. Lašinasi chemijas. Gimdos onko IV st. Kai kreipėsi į gydytojus, beveik nebepaėjo (nes gydė kitas nesamas ligas). Gydytojai sakė - 2-3 mėnesiukai, o šiandien jau daugiau kaip metai. Graži, besišypsanti, energinga.
Pabendrauji su tokiais žmonėmis, ir taip pakilu širdy...

Gabija - Jūs čia "kietai" suskėlėt. hihihi.gif swoon.gif Kartais tikrai geriausia gynyba - puolimas...arba ignoravimas...arba nebijojimas pasijuokti....

Adis 4u.gif , o kada nusimato gydytojos sprendimai? Bet juk seniau Jums alergija buvo nuo cheminio vaistuko, ne nuo Firgrasimo? Gal ko ir nepamenu... g.gif Ar tai negali būti koks virusas, ar alergija nuo maisto, ar nuo psichologinės perkrovos...
Atsakyti
Labas merginos esu kol kas naujokas tevas susirgo staigiai pries menesi ir jau dabar III b stadija plauciu vezys , Kai kurios raset apie markeri kas tai yra nelabai galiu suvokt?

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 02, 23:27)
SVETA4u.gif Skaitau Jūsų žodžius ir galvoju, kaip gera, kad jau pati galite kitą paraminti, padrąsinti, patarti. O kiek čia senai pati buvote tokia išsigandusi, pilna nežinios, liūdnutė... Taip džiaugiuosi dėl Jūsų. Būkit sveika,  ir tvirta, ir stipri.  wub.gif

Aciu blush2.gif Tik man vel paranoja dabar del kosulio doh.gif doh.gif doh.gif NBA,deganti,babania ,kaip jums su kosuliu buvo po svitinimo??? adis ,tu irgi man atrodo kazka rasiai apie kosuli ? g.gif Gal ir nuo persalimo ,nes dar Kaune persalau,buvo sloga,gerkle biski skaudejo,ir iki siol ta sloga yra.

Del mamytes,rasu lanka,man atrodo geros naujenos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors ir didelis markeris,bet visgi mazesnis 4u.gif Pailsekite vasara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 birželio 2009 - 22:13
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 02, 23:11)
Aciu blush2.gif Tik man vel paranoja dabar del kosulio doh.gif  doh.gif  doh.gif NBA,deganti,babania ,kaip jums su kosuliu buvo po svitinimo??? adis ,tu irgi man atrodo kazka rasiai apie kosuli ? g.gif Gal ir nuo persalimo ,nes dar Kaune persalau,buvo sloga,gerkle biski skaudejo,ir iki siol ta sloga yra.

Tik jau neprisigalvok!! doh.gif Ar dar mazai problemu, kad nebutas istorijas sau kurti? (cia as apie paranoja)

As taip pat kosejau po svitinimo. Pradejau koseti vos ne nuo pirmo svitinimo karto. Paskui isvaziavau i sanatorija, nuo inhaliaciju ir gryno Birstono oro kosulys beveik praejo. O kai grizau namo - vel viskas is naujo. Tiesa, dabar net neprisimenu, kad jis ir pasibaige. Kazkaip....... nesureiksminu as sitos ligos.... Tiksliau, jauciuosi VISISKAI SVEIKA! bigsmile.gif

To linkiu ir visoms cia besilankancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 06 03, 00:38)
Tik jau neprisigalvok!! doh.gif  Ar dar mazai problemu, kad nebutas istorijas sau kurti? (cia as apie paranoja)

As taip pat kosejau po svitinimo. Pradejau koseti vos ne nuo pirmo svitinimo karto. Paskui isvaziavau i sanatorija, nuo inhaliaciju ir gryno Birstono oro kosulys beveik praejo. O kai grizau namo - vel viskas is naujo. Tiesa, dabar net neprisimenu, kad jis ir pasibaige. Kazkaip.......  nesureiksminu as sitos ligos.... Tiksliau, jauciuosi VISISKAI SVEIKA!  bigsmile.gif

To linkiu ir visoms cia besilankancioms 4u.gif

Aciu Ryke,kad atsakiai smile.gif Man baisu del to kad mano liga ir prasidejo nuo kosulio doh.gif Tikrai man ramiau,kai zinau kad taip buna ne man vienai (as cia apie kosuli po svitinimo) blush2.gif nu jau tokia esu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 birželio 2009 - 22:47
labas vakaras smile.gif aš ketvirtadienį vėl išvažiuoju į chemo, jau penktas kartas beliks dar vienas. Atvažiavus yra paskirtas tyrimas, sužinosiu ar chemija veikia ar ne unsure.gif labai pergyvenu...baisu kažkaip...

norėjau paklausti ar kuri geriate ar gėrėte antidepresantus?? Norėčiau kad nuotaika pakiltų, nemigdytų ir mintis blogas biški nuvytų unsure.gif

Sveta, kaip tu laikaisi? Ar liga traukiasi?? Kas naujesnio?

Mou, kaip tau besiseka??

Ragnez, ką tu beveiki??

Aš taip retai čia be užsuku, kad visai nebežinau, kaip kuri laikotės blush2.gif Gal užsiminkit nors kiek kiekviena, labai tikiuosi, kad visoms tik geryn viskas eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2009 06 02, 23:02)
Labas merginos esu kol kas naujokas tevas susirgo staigiai pries menesi  ir jau dabar III b stadija  plauciu vezys , Kai kurios raset apie markeri kas tai yra nelabai galiu suvokt?

markeris tai kraujo tyrimas ligos kontrolei...pvz kai as sirgau mano markeris buvo 11-12 (ne nebeprisimenu jau tiksliai), ir po chemijos praejus 5men. jis buvo 9, balandi kai tikrinausi 8...

Ugn*Ine, as po dozes pirmas 2-3 dienas gerdavau silpnus raminamuosius ir nakti silpnus migdomuosius...bet juos pradejau vartoti nuo 4 dozes...o kai po svaites atsipaipaliodavau noredavosi visur lakstyti, susitikti su draugais...net i 2 dienu festivali isvaziavau su palapinem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 02, 23:46)
Aciu Ryke,kad atsakiai smile.gif Man baisu del to kad mano liga ir prasidejo nuo kosulio doh.gif Tikrai man ramiau,kai zinau kad taip buna ne man vienai (as cia apie kosuli po svitinimo) blush2.gif nu jau tokia esu rolleyes.gif

tu tik ka baigei svitintis tai recidyvas nebus taip iskart schmoll.gif neprisigalvok veju 4u.gif juk sakiau ka kosejau ilgai dar doh.gif o del baisumo tai zinau kas tas yr verysad.gif

siracusa a tau buvo pasaliniu poveikiu nuo interferono g.gif

nu ir aisku visoms po 4u.gif as pasitaisysiu...bent jau bandysiu blush2.gif
Atsakyti