Nėra žmogaus, gęsta ne kūnas - dvasia. Kalbėjau kalbėjau, gal kažką paklibinau, labai norėčiau. moteris jauna ..... m. Iš didžiulės optimistės didžiulis kritimas žemyn. Buvo šventai įsitikinus, jog pagis.... Deja, deja... prasitarė: nebeturiu tikėjimo...Ji sako esanti realistė, galbūt, bet nė karto per 4 valandų pokalbį nenusišypsojo. Liūdna...
perskaiciau ir pagalvojau....cia apie mane......aisku ne as ta moteris bet busena ir mintys kaip mano ir isiskiepyti to stiprumo ir vilties....
QUOTE(babania @ 2009 05 31, 21:49)
Nėra žmogaus, gęsta ne kūnas - dvasia.
perskaiciau ir pagalvojau....cia apie mane......aisku ne as ta moteris bet busena ir mintys kaip mano ir isiskiepyti to stiprumo ir vilties....
babania, mieloji, esi nuostabi moteris, kuri man atrodo, galbūt kelia labai didelius reikalavimus sau, o galbūt ir aplinkai: vaikams, vyrui, gal darbui ar nedarbui, materialinei būklei, saviraiškai ir pan. Aš nežinau ar galiu siūlyti, bet būdama vyresnė (mama, žmona, dukra, sesė) ir žiūrėdama iš atstumo, (nežinodama tavo tikrosios situacijos) noriu pasakyti: tobulų žmonių nėra, jei būtų tai būtų nuobodybės, nėra ir tobulo gyvenimo, tobulų vaikų , tėvų-mamų, vyrų -žmonų. Nebijok būti netobula. Parodyk sau liežuvį veidrodyje , pamilk save jei kartais save mažai vertini ar myli, priimk save su savo ydomis ir dorybėmis. Ydas galima taisyti, dorybėmis džiaugtis. Esi tokia vienintelė ir unikali.
Gyvenimą tenka priimti tokį koks yra arba bandyti kažkaip keisti. Žinoma, jei įmanoma, patartiniausia keisti savo požiūrį į save ir kitus, bei aplinkybes arba net imtis radikalių sprendimų. Tėvų, vyro nepakeisi ( jei jie neatlinka tavo norimų). Su vyru jei nekas -bandyk kalbėtis, jei nesiduoda ir tave skriaudžia, pagalvok, kas tau geriau, būtent tau. Tau duotas vienas gyvenimas, kurį tu turi gyventi taip, kad tau būtų gerai. Vaikai, jie atskiras pasaulis. Iš ragnez galima mokytis. nuostabi mama, puiki vaikų psichologė. Paskaičiau jos postus ir pasigailėjo, kodėl nebuvo interneto ir tokios išmintingos mamos mano dukrų auginimo laikais! Tai va, pagalvok gerai kas tu esi, ko sieki, kokie tavo tikslai gyvenime, kiek jie realūs ir pasiekiami, t. y. įgyvendinami. Tada imk ir siek jų, daryk kažką, ko tau reikia. Nieko nedarydamas, nieko nepakeisi. Neklystančių nėra. Klaidos duotos, kad tobulėtume. Gyvenimo sunkumai, kad stiprėtume. Banalu, bet tai tiesa. Mes patys atsakingi už savo gyvenimą ir savo pasirinkimą bei problemų sprendimą. Pasakymas daugiau šypsokis sunervins. Kažkur skaičiau depresiją, na gerai tegul bus liūdnumą ir nepasitenkinimą patariama bandyti slopinti klausant liūdnos muzikos, skaitant liūdnas knygas, žiūrint tokius pat filmus ir palaipsniui pereinant prie šviesesnių, linksmesnių. Nežinau kiek tiesos. Skaičiau, kad depresiją gali iššaukti vaistai. Bet tai ne priežastis liūdėti. Praeities, jai tai dėl jos, nepakeisi ji jau buvo. Dabartis arba ją priimi, arba kažką keiti. Ateitis ji dabarties rezultatas, kažkuria prasme, ir priklauso nuo tavo veiksmų ir požiūrio į esamas ir būsimas problemas ir aplinkybes. Pradžiai mokykis mylėti save. Gal aš čia rašau labai pro šalį, nežinau nei aplinkybių, nei situacijos kodėl tu taip jautiesi gęsta ne kūnas - dvasia.
Melanholija kai kurių žmonių gyvenimo būdas, ypač labai jautrių, nesakau, kad labai blogai, bet užsitęsusi nieko gera. Nebent kada nors skaitysim tavo poeziją, kaip Mykolaičio Putino, Hendriko Radausko, Oskaro Milašiaus ar Salomėjos Nėries. ragnez būtų gera konsultantė, kaip atgaivinti gyvenimui sielą. Amžiumi panašios, ji išmintinga moteris. Nebijok gyvenimo ir be reikalo nepyk bei nesinešiok kaip sraigė nuoskaudų. Prasmė čia pat, pats gyvenimas dėl savęs ir, žinoma, kitų tau brangių arba pusėtinai brangių žmonių.
rytoj man kebli diena, nesimiega. Auklėju babanią. [/URL]
tu tik pati žinai, ko reikia, kad būtum laiminga.
gražus renginys, visos skaitėt?
Klaipėdos pagrindinę gatvę užtvindė vilties bėgikai
QUOTE(adis @ 2009 06 01, 02:23)
Labas rytas Mieloji ADIS, visų pirmą - kuo lengvesnės dienos šiandien, kuo palankiausių žinių, kuo mažiausio nusivylimo, o gal geriau- malonios nuostabos, kad viskas nėra taip blogai kaip Jūs manote. Gerbiu Jus
Babaniai suteikėte puikią pamoką Aš ją vieną kartą mačiau MOU palatoje - nuostabi, graži jauna moteris. Bet trūksta ugnelių akyse....
SU PIRMA VASAROS DIENA
Pas mus karšta ir saulėta. Vilniuje, pasak MB, apniukę.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 30, 22:17)
įskėliau stiklinę, sudaužiau lėkštę
sukes laime nesa
mociutes sode nuostabiais persiku spalvos ziedais zydi rododendras - jau daug vasaru jo nieks nelanke, netrese, nedenge nuo salciu ziema, o vis tiek puikiai zydi, ne lapu ner, vieni ziedai... o senos obels drevej paukstukai lizda susisuko, keturis vaikelius isperejo... bijom trikdyt, pirstu galais aplink vaikstom, kates salin gainiojam.
pagaliau vasarele.
Papildyta:
adis, aciu tau uz grazius zodzius
kasdiena mokausi - ir is taves taip pat...
Su aplankiusia mus visas ir visus Panele Vasara. Saulėtų dienelių, bet ne per karštų, dvasinės stiprybės, o kam ji sušlubuoja - tai kad greitai atsistotų į vietą. Tiesiog, kad rastųsi tokių valandėlių, kad pasimirštų problemos. Skanių "ateinančių" braškių ir visokių kitokių derliaus gėrybių, kad rudenėlį pasitiktume stiprios.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 30, 23:17)
Žiūriu, kai vyras ligoninėje ir aš tik egzistuoju. Šiandien viskas iš rankų krenta, įskėliau stiklinę, sudaužiau lėkštę Labai daug vaikščiojau su dukryte ir mama. Turim tokių gražių vietų prie mamos tėviškės. Per pušyną, pavenčiais .. beveik 3val. Juodvi tarškėjo, o aš per kelis žingsnius atsilikusi skendau mintyse...
Saulėlydi, žinau tą išsiskyrimo jausmą. Ir galiu pasakyti, kad jie visi skirtingi. Vienoks yra , kai išsiskiri kuriam tai laikui su mama, kitoks su vyru ir t.t. Bet širdelė plati ir jos spinduliukai oj kaip toli siekia . Gyvenkit su ta mintimi, kad neužilgo susitiksit. O tos susitikimo akimirkos, tie jausmai atperka viską. Mintyse su didžiausiu džiaugsmu įsivaizduoju ir mūsų Svetos susitikimą su vyru, po daug mėnesių nesymatymo. Čia tai išsiskyrimas, nors kaip sakiau - ar jis trumpas ar ilgas- vis tiek širdelę jaukia.
Tai ar ilgam Jūsų vyras bus ligoninėje? Laikykitės.
QUOTE(adis @ 2009 06 01, 03:23)
Kuo geresnių pokalbio rezultatų. O dėl paskaitėlės -
QUOTE(ragnez @ 2009 06 01, 12:02)
mociutes sode nuostabiais persiku spalvos ziedais zydi rododendras - jau daug vasaru jo nieks nelanke, netrese, nedenge nuo salciu ziema, o vis tiek puikiai zydi, ne lapu ner, vieni ziedai... o senos obels drevej paukstukai lizda susisuko, keturis vaikelius isperejo... bijom trikdyt, pirstu galais aplink vaikstom, kates salin gainiojam.
Na, kaip ,Ragnez, smagu skaityti apie Jūsų sodo gyvenimą... Tikiuosi, kad jaučiatės taip pat puikiai, kaip ir Jūsų sodas.
Shaiba, Jums tikriausiai viskas gerai... Sveikite.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 30, 22:44)
Labas vakaras! Buvau as franciskoniu vienuolyne,labai patiko,labai idomu buvo.Ekskursija mums pravede brolis Benediktas,daug pasakojo apie vienuolyno istorija,apie vienuoliu gyvenima,tikrai neeilinis zmogus.Buvo ir koncertas-dainavo operos solistes.Ir papietavome ten,smalsu buvo,ka valgo vienuoliai,tai labai skanu viskas.Rytoj dar eisiu i "Vilties begima",klaipedetes,butinai prisijunkite,tikrai labai grazi ir prasminga akcija.Daugiau galite paskaityti cia http://www_viltiesbegimas_lt/index.php Neiseina daugiau papasakoti,perdaug emociju siandien...
Labukas visoms
Beveik kiekviena diena paskaitineju si forumiuka ir tyliai pasidziaugiu uz visas jusu mazas ar dideles pergales
SVETA K as taip pat buvau ir pranciskonu venuolyne ir vilties begime dalyvavau ir vis knietejo taves paklausti ar tu ir esi tu ,bet taip ir nepaklausiau ,mes ir namo is venuolyno kartu vaziavom,abi gale sedejom Andriaus masinoj
tai labai malonu,kad busim pazystamos reikes dazniau susimatyti
Stiprybes visoms jau gal pagaliau pas mus atejo tikra vasara pasisemkim stiprybes is gamtos,siuo metu ji tokia nuostabi
QUOTE(Reda P @ 2009 06 01, 22:57)
SVETA K as taip pat buvau ir pranciskonu venuolyne ir vilties begime dalyvavau ir vis knietejo taves paklausti ar tu ir esi tu ,bet taip ir nepaklausiau ,mes ir namo is venuolyno kartu vaziavom,abi gale sedejom Andriaus masinoj
Taip,Reda,tai as buvau Jo,reikes dazniau susimatyti
Nu ka apie Vilties begima dar parasyti...Adis dave puiki nuoroda ,ten viskas papasakuota jau Buvo nuostabi svente,labai daug jaunimo Surinko labai daug pinigu Yra geru,neabejingu zmoniu Lietuvoje Vilties begima palaimino popiezius ,tiksliu skaiciu dar nera,bet manoma kad surinko apie 100 000Lt (praeitais metais tik 13 000Lt).
babania ,laikykis Zinau kad sunku...suprantu kad atsibodo kovoti su liga tiek metu,bloga savijauta,ligonines,gydymas,bet tikek,pasistenk neprarasti vilties ir kantrybes Esi labai geras zmogus Gera mama vaikams,reikalinga savo seimai.Viskas bus gerai.
rasu lanka ,jo.laukiu jau as savo vyro Ir vaikai Puse metu praejo...Ir siandien puse metu nuo pirmos chemijos...
labas rytas,
Adis? Kokios žinios?
Adis? Kokios žinios?
QUOTE(arune @ 2009 06 02, 10:41)
Užsukau to paties - pažiūrėti ar mūsų ADIS parašė... Deja, tylu
Laukiame viltingų žinių
Kadangi pradėjau premedikaciją, šįkart paliko dar tą pačią chemiją. Daktarei reikia pagalvoti. Plaučių nuotrauka neiko blogo nerodo. MTS nestebi. Echoskopija: daugybė naujų smulkių limfazgių, kaip grybai po lietaus, nepaisiant chemijos išlieka limfinis plitimas. Chemija nelabai veiksminga. Iš naujausių ir gana agresyvių. Lieka dar klasika, tie metodai, kurie buvo taikyti daugybę metų. Su gydymu chemijomis taip būna. Rrenkamasi dažnai iš patyrimo ir apčiuopomis. Tai dar kartą patvirtina mes labai skirtingi ir gydnat labai svarbus indivdualizavimas.
Man vėl alergija, esu persisotinus gydymu. Šiandien bus aišku ar tai tikroji ar pseudo, nes lyg tai dėl filgrastimo beria. Gali būti ir MTS odoje ir minkštuosiuos audiniuos. Seksim ir žiūrėsim.
Vakar ir šiandien taip keistai jaučiuosi lyg kalba būtų ne apie mane, o kažkokį pašalietį ONO - jei rusiškai arba IT angliškas variantas. Bet tai nėra blogai, nei depresijos nei baimės, tik laukiu daktarės sprendimų. Ja pasitikiu, yra protinga ir patyrusi ir tikrai viską daro, kad man mažiau pakenktų ir kad būčiau normalus žmogus.
Ttai taip; turiu svečių, oras gražus einam ganytis, kol dar kraujas nekrenta stipriai. Mėgaukitės tuo ką teikai šiandiena. Jei šiandiena sunkoka, rytoj bus geriau.
Man vėl alergija, esu persisotinus gydymu. Šiandien bus aišku ar tai tikroji ar pseudo, nes lyg tai dėl filgrastimo beria. Gali būti ir MTS odoje ir minkštuosiuos audiniuos. Seksim ir žiūrėsim.
Vakar ir šiandien taip keistai jaučiuosi lyg kalba būtų ne apie mane, o kažkokį pašalietį ONO - jei rusiškai arba IT angliškas variantas. Bet tai nėra blogai, nei depresijos nei baimės, tik laukiu daktarės sprendimų. Ja pasitikiu, yra protinga ir patyrusi ir tikrai viską daro, kad man mažiau pakenktų ir kad būčiau normalus žmogus.
Ttai taip; turiu svečių, oras gražus einam ganytis, kol dar kraujas nekrenta stipriai. Mėgaukitės tuo ką teikai šiandiena. Jei šiandiena sunkoka, rytoj bus geriau.
adis ,nu naujenos neblogos,tik del limfmazgiu...Bet tikekimes kad gydytuoja priims teisinga sprendima ir viskas eis geryn
Man prasidejo toks ikyrus kosulys,gal nuo persalimo,gal po svitinimo,kartais sausas,kartais atsikoseju.Iskart visokiu blogu minciu
Man prasidejo toks ikyrus kosulys,gal nuo persalimo,gal po svitinimo,kartais sausas,kartais atsikoseju.Iskart visokiu blogu minciu
QUOTE(adis @ 2009 06 02, 11:50)
taip, tikriausiai saugai savo dvasia nuo fizinio kuno ligos... laikykis.
sviesios dienos siandien. ir nauja diena ateis kaip dovana