Labas vakaras - nelengvos dienos užgriuvo mergaites
Sudėkite į nakties delnus savo rūpestėlių naštą, tegul naktis išbarsto ją debesyse...
Adis - kaip laikotės? Man laba patiko jūsų mintis "gal visai ne vėžys, o banano žievė numesta kur nors koją pakiš?" Ji tokia paprasta, bet kartu ir iškalbinga. Galvoku kasdien Paskaičiau Jūsų postus apie Noni sultis. Na, disertaciją greit galėtumėt gintis Šitokia analizė, toks argumentavimas Man nebekilo abejonių ir kolkas nekyla noras papildyti kieno nors kišenių Ir dar šypseną sukėlė kai pavadinote Mou įžūlia optimiste Na, ji tokia ir yra.
Mou - kaip laikaisi, kaip palaikymas namuose, kaip savijauta? Tikiuosi viskas ok, žemaituke, Tu Sustiprėk - aplankysiu Telšiuose
Kavyte - ačiū už žinias apie Ugn*Inę. Linkėjimai kovotojai mergaitei
Vi_ - ačiū už Kernagį. Kaip tik klausausi ir graudinuosi O šiandien dar per žinias skulptūrą Nidoje parodė. Norėčiau aplankyti ...
Rasų lanka, Sveta K, - ačiū už sveikinimus
Sveta K - džiaugiuosi, kad Jūs namie, su dukryte ir kad tokiam gražiame, prasmingame renginyje dalyvausite.
Rasų lanka- kaip Jūsų nuotaikos? Mokslo metai baigiasi. Gal ir Jums greitai atostogos? Girdžiu, kad nekokios nuotaikos švietimo sistemoje.... Gal Jūsų labai skaudžiai nepalies? Net nežinau kokios srities pedagogas esate. Ar turite reikalų su abiturientų egzaminais? Ar matės šiandien Mažeikiuose oro balionus. Na, nepakartojamas vaizdas. Srido tiesiai virš mano stogo. Suskaičiavau 23 Atrodė yspūdingai, gatvėse stojo mašinos, paveikslavo. Labai gražu
Šiandien išleidau MB į Vilnių. Kraujo tyrimai labai geri - net nepasakytum, kad ligonis. Hemoglobinas net 132 Kaulų čiulpų atsakymų šiandien į IPK taip ir neįkėlė. Bet labai sunervino viena gydytoja, kuri jau ne pirmą kartą parodo savo "sugebėjimus prigrybauti". Pasirodo tuo ilgu laikotarpiu namie jam turėjo būti skirti geriami vaistai, o nieko neskyrė. Kai nuvažiavo nurodytą dieną balandžio gale į Vilnių, tai tik kraujo tyrimą padarė ir paleido. O šiandien klausia, kodėl neprašei, kad išrašyčiau vaistų? Tai iš kur reikia žinoti???? Nežinau kokie tie vaistai, ar blogai, ar nieko baisaus, kad jų nebuvo... Ot požiūris Epikrizėje buvo parašyta, kad skirti palaikomajį gydimą. Bet čia daktarų, o ne ligonių reikalas pasirūpinti...
Ryt sūnaus išleistuvės iš pradinės mokyklos. Eisiu paašaroti. Kaip gaila, kad vaikai nesupranta kokiu geru gyvenimo etapu jie gyvena...
Labanaktis Mielosios. Visos čia paminėtos ir ne
Sveikos merginos
noreciau pasiklausti jusu gal kas girdejot apie gyd. S. Bruza. radau guzeli kruti, buvau pas Tutku, sake fibroma ir reikia operuot.
noreciau pasiklausti jusu gal kas girdejot apie gyd. S. Bruza. radau guzeli kruti, buvau pas Tutku, sake fibroma ir reikia operuot.
LABUCKIS VISOMS
"Nevarykit" ant manes Prisipazystu,esu uzsispyrusi zemaituke,tikrai.Siaip sita mano savybe labai erzina MB,bet dabar praverte
Kad galeciau,visoms jums isdalinciau savo izulu optimizma Savo mazute tik pamaciau pora dienu ir viskas,o siandien jau turesiu ja galesiu niurkyt Kiekviena diena dziaugiuosi,kad esu namie Ai nu ka cia,juk zinot mano poziuri,jokiu neigiamu minciu ir info neprisileidziu SULELYDIS galetu romanus rasyt kieeeeeek prirase.Linkejimai kolegai BABANIA,juk sakiau ka uzsuksiu ADIS,kaip gerai,kad esat Dekinga esu VISOMS be isimties
Ir kaip visada:TIKEJIMO,VILTIES,STIPRYBES
"Nevarykit" ant manes Prisipazystu,esu uzsispyrusi zemaituke,tikrai.Siaip sita mano savybe labai erzina MB,bet dabar praverte
Kad galeciau,visoms jums isdalinciau savo izulu optimizma Savo mazute tik pamaciau pora dienu ir viskas,o siandien jau turesiu ja galesiu niurkyt Kiekviena diena dziaugiuosi,kad esu namie Ai nu ka cia,juk zinot mano poziuri,jokiu neigiamu minciu ir info neprisileidziu SULELYDIS galetu romanus rasyt kieeeeeek prirase.Linkejimai kolegai BABANIA,juk sakiau ka uzsuksiu ADIS,kaip gerai,kad esat Dekinga esu VISOMS be isimties
Ir kaip visada:TIKEJIMO,VILTIES,STIPRYBES
QUOTE(drakosiux @ 2009 05 29, 10:34)
noreciau pasiklausti jusu gal kas girdejot apie gyd. S. Bruza.
labai geras gydytojas, tinkamas pasirinkimas - nesigailėsi
O visoms stiprybės ir išgirsti tik geras naujienas......
QUOTE(vaba-liuks @ 2009 05 29, 12:14)
labai geras gydytojas, tinkamas pasirinkimas - nesigailėsi
o gal kas nors turi jo kontaktus kokius nors? tel. nr?
QUOTE(drakosiux @ 2009 05 29, 11:28)
o gal kas nors turi jo kontaktus kokius nors? tel. nr?
parasiau į AZ
Sėkmės
Sveikutės, Mergaitės,
Ačiū, Saulėlydi, už rūpestėlį...
Tra lia lia... Atostogos prasideda... tra lia lia... Šiandien buvo baigiamųjų darbų gynimas, pažymėjimų įteikimas ( dailės mokykloje), vyro auklėtiniai + kalnai gėlių... Tai grįžtant apdalinome visus gėlėmis - mamytę su tėveliu, pusbrolį su žmona ir t. t. Ir vis tiek namie pro jas nepraeiname. (Tokių "derlingų" metų senai beturėjome)...Nepasakyčiau, kad tai nemalonu. Bet daug geriau būtų po gėlytę kas keletą dienų, negu viskas iš karto.
Mielos ir mieli - kiekvienam virtualiai dovanoju po gėlytę, jei galėčiau - įteikčiau asmeniškai į rankas... Su palinkėjimu Sveikatai ir tik Jai.
Vynelis liežuvį išlaisvino...
O atostogos prasidės labai intensyviai. Sekmadienį vežame tėvelį pas privačiai atvažiuojantį kardiologą. Labai per pakutinę savaitę pablogėjo širdelės darbas. Dideli permušimai, beveik be perstojo. Kažkada buvo minėję, kad gali prireikti stimuliatoriaus. Ligelė atsinaujino. O pirmadienį važiuosime su mamyte pas onkologę - ecoskopija, markerių atsakymai, biocheminių tyrimų rezultatai ir...tolimesnis "verdiktas". O ką toliau darysime - pirmadienį matysime...
Šiandien mamytė šypsosi, tėvelis šypsosi, mes šypsomės - ir gerai. Į parankę Angeliukams Sargiukams - ir į priekį...
Sveikatytės visoms.
Tra lia lia... Atostogos prasideda... tra lia lia... Šiandien buvo baigiamųjų darbų gynimas, pažymėjimų įteikimas ( dailės mokykloje), vyro auklėtiniai + kalnai gėlių... Tai grįžtant apdalinome visus gėlėmis - mamytę su tėveliu, pusbrolį su žmona ir t. t. Ir vis tiek namie pro jas nepraeiname. (Tokių "derlingų" metų senai beturėjome)...Nepasakyčiau, kad tai nemalonu. Bet daug geriau būtų po gėlytę kas keletą dienų, negu viskas iš karto.
Mielos ir mieli - kiekvienam virtualiai dovanoju po gėlytę, jei galėčiau - įteikčiau asmeniškai į rankas... Su palinkėjimu Sveikatai ir tik Jai.
Vynelis liežuvį išlaisvino...
O atostogos prasidės labai intensyviai. Sekmadienį vežame tėvelį pas privačiai atvažiuojantį kardiologą. Labai per pakutinę savaitę pablogėjo širdelės darbas. Dideli permušimai, beveik be perstojo. Kažkada buvo minėję, kad gali prireikti stimuliatoriaus. Ligelė atsinaujino. O pirmadienį važiuosime su mamyte pas onkologę - ecoskopija, markerių atsakymai, biocheminių tyrimų rezultatai ir...tolimesnis "verdiktas". O ką toliau darysime - pirmadienį matysime...
Šiandien mamytė šypsosi, tėvelis šypsosi, mes šypsomės - ir gerai. Į parankę Angeliukams Sargiukams - ir į priekį...
Sveikatytės visoms.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 29, 22:40)
Sveikutės, Mergaitės,
Tra lia lia... Atostogos prasideda... tra lia lia... Šiandien buvo baigiamųjų darbų gynimas, pažymėjimų įteikimas ( dailės mokykloje), vyro auklėtiniai + kalnai gėlių...
Sveikatytės visoms.
Tra lia lia... Atostogos prasideda... tra lia lia... Šiandien buvo baigiamųjų darbų gynimas, pažymėjimų įteikimas ( dailės mokykloje), vyro auklėtiniai + kalnai gėlių...
Sveikatytės visoms.
Sveiki Rasų lanka ach Jūs dailininkė... O iš postų maniau, kad lituanistė Ir kaip gražiai, jautriai mokate rašyti, visus pakalbinti Dailės mokykloje su vaikais nelengva. Aš pati baigiau Dailės mokyklą berods 1990 metais Ten savotiška atmosfera, net nerandu žodžių - mini bohema, tvarkinga betvarkė su paslaptingumo prieskoniu... O tas kvapas.... Dažų, popieriaus, drėgno molio.... Kai apsilankau dabartinėje mokykloje (kai aš baigiau, tai ji buvo buvusiame miškų ūkio pastatė), tai kvapas toks pat ir jaudinantis saldumas užstringa galugerklėje
Sakote atostogos, o praktikoje nedalyvausite ?
Gerų atostogų. Sveikatos Jūsų tėveliams, gerovės šeimai Ačiū už gėlytes
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 30, 09:33)
ach Jūs dailininkė...
Aš pati baigiau Dailės mokyklą berods 1990 metais Ten savotiška atmosfera, net nerandu žodžių - mini bohema, tvarkinga betvarkė su paslaptingumo prieskoniu... O tas kvapas.... Dažų, popieriaus, drėgno molio.... Kai apsilankau dabartinėje mokykloje (kai aš baigiau, tai ji buvo buvusiame miškų ūkio pastatė), tai kvapas toks pat ir jaudinantis saldumas užstringa galugerklėje
Aš pati baigiau Dailės mokyklą berods 1990 metais Ten savotiška atmosfera, net nerandu žodžių - mini bohema, tvarkinga betvarkė su paslaptingumo prieskoniu... O tas kvapas.... Dažų, popieriaus, drėgno molio.... Kai apsilankau dabartinėje mokykloje (kai aš baigiau, tai ji buvo buvusiame miškų ūkio pastatė), tai kvapas toks pat ir jaudinantis saldumas užstringa galugerklėje
Mano mažoji svajoja studijuoti grafiką arba tapybą. baigė dailės mokyklą, dabar antrus metus virš mokosi, dar privačiai pas B. Šaltį. Giria, sako talentinga. Tik moksluose silpna, piešia ir piešia, ir piešia. tuo gyvena...Mokslų kaina nuo šįmet 8860 Lt VDA metams + išlaikymas. Niekaip...ŠU ir kainas užsiplėšė 5700 semestrui; metams 11400 Lt. Žiūrėsim dar metai yra, mano tikslas atlaikyti tuos metus, kad durytei emocijos ir jausmai netrukdytų mokyklą baigti.
smagaus savitgalio
QUOTE(adis @ 2009 05 30, 10:38)
Žiūrėsim dar metai yra, mano tikslas atlaikyti tuos metus, kad durytei emocijos ir jausmai netrukdytų mokyklą baigti.
smagaus savitgalio
smagaus savitgalio
Adis negalima taip užsiprogramuoti-metams.Gal dukrelei mažiau širdį skaudės jei tavęs nebus po metų?
Tu juk esi mūsų vedlė ir įkvėpėja.Aš nesutinku su tokia tavo nuostata. Mes nežinom kiek mums skirta, bet turim kaip Donkichotai tempti save iš pelkės už plaukų , kas jų neturi už ausų.
Mūsų sąmonė yra galinga ir ji supranta viską pažodžiui.Jei mes jai duodam metams užduotį , ji metus ir kovos.
Mano ginekologas , kai aš pretendavau į operacijų rekordininkes pasakė, kad viena moteris jau 13-ka metų gyvena ir beveik kas metai jai padaroma operacija.
Kai pagalvoji baisu.Bet atsiranda savotiškas užsispyrimas, jei po galais iškenčiau 4-ias operacijas, tai kodėl dabar negaliu sulaukti anūkų vestuvių.Juk turi būti ir kažkoks atpildas.
Gražaus visoms savaitgalio.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 05 30, 12:18)
Tu juk esi mūsų vedlė ir įkvėpėja.Aš nesutinku su tokia tavo nuostata. Mes nežinom kiek mums skirta, bet turim kaip Donkichotai tempti save iš pelkės už plaukų , kas jų neturi už ausų.
sutinku su visko bet sitas prajokino,juk rimtai daug kas is musu turi tempti save uz ausu
adis ,tegul cia buna programa-minimum,o tu dar sudaryk ir programa-maksimum,maziausiai 10-i metu
rasu lanka ,aciu uz geles ir sveikinu su atostogomis!!! Siandien sypsotes ir gerai O kas bus toliau,matysit,geru tyrimu rezultatu jusu mamytei! Kaip sakoma kiekvienai dienai pakanka savo rupesciu...
As laukiu,kol paskambins,vaziuosiu i ta rengini