Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(babania @ 2009 05 27, 17:55)
va ir SVETA namo traukia  thumbup.gif  kaip tas laikas greit praejo  4u.gif   nu dabar tik visoms stipret  4u.gif

As jau namie tongue.gif Aciu,stipresiu 4u.gif Tu pati ten stiprek ir sveik greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek jau galima sirgti,ane? mirksiukas.gif

NBA ,tikrai labai smagu skaityti kad prognozes palankios thumbup.gif Linkiu kad ir echoskopija neparodytu nieko blogo ir visi kiti tirymai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 gegužės 2009 - 17:52
Sveikos 4u.gif Uzbegau pasidziaugti,kad mama baige gydyma smile.gif Markeris geras,echoskopas taip pat thumbup.gif O kokia nuotaika mamos dabar thumbup.gif Dabar laukiam kada gales be peruko vaikscioti 4u.gif
Aciu visoms uz atsakymus,kurie kildavo ligos eigoje 4u.gif SVEIKATELES Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 05 27, 00:37)
LABUTUKAS PALAIKYMUI 4u.gif 
Noriu pasigirt blush2.gif ,kad ryt namo lekiu,bet is ligonines dar neisraso ax.gif
Bet skaitau,kad kazkas palaikymui ne taip.Nezinau ar tiks siuo momentu g.gif visoms jums:

...malda uz moteris..

,
Ačiū, Mou 4u.gif , už maldą. Geros Jums kelionės į namučius. Nepakartojamų, šiltų akimirkų su mylimais. " Pasikraukite" ... wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 27, 12:32)
                аs irgi jаu vаziuosiu nаmo,pаgаliаu viskаs bаigеsi,grisiu pаs vаikus,grеit sugriz vyrаs ir gyvеnsim ilgаi ir lаimingаi                   

Sveikinu su pabaigtuvėmis, SVETA, 4u.gif Dabar tik ilsėkitės , grąžinkitės, bendraukit, mylėkit , sulaukit - ir ilgai ir laimingai gyvenkit.

QUOTE(kavyte @ 2009 05 27, 15:38)
Ugninei viskas dabar gerai, buvo hemaglobinas nukritęs, tai antrą dieną lašina kraujuką ligoninėje, čia pat Klaipėdoje ir sakė ryt parvažiuos namučiu.
Beje Ugninei buvo kompiuteris sugedęs, tai šią savaitę turėtų sutaisyti, tad manau užsuks pas jus visas į forumą mirksiukas.gif

Ačiū, Kavyte . 4u.gif Gera girdėti, kad viskas gerai mūsų Ugn*Inei. wub.gif Kai norės jos širdelė, ji mums parašys... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2009 05 27, 20:20)
Sveikos 4u.gif Uzbegau pasidziaugti,kad mama baige gydyma smile.gif Markeris geras,echoskopas taip pat thumbup.gif O kokia nuotaika mamos dabar thumbup.gif Dabar laukiam kada gales be peruko vaikscioti 4u.gif
Aciu visoms uz atsakymus,kurie kildavo ligos eigoje 4u.gif SVEIKATELES Jums 4u.gif

Na gi , kokios puikios naujienos. thumbup.gif Sveikatos , sveikatos ir sveikatos VISĄ LAIKĄ Jūsų mamytei. bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 gegužės 2009 - 18:30
QUOTE(adis @ 2009 05 27, 12:30)
Man viskas Ok. Vasara ant nosies. smile.gif

Saunuole, stipruole!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Savaitgaliui i Palanga vaziuosim. Ui, kaip pasiilgau juros!!!!! Tikiuosi oras bus geresnis, nei dabar. Vilniuje lyja ir salta....

Sekmes visoms! Stiprybes! Tikejimo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 27 gegužės 2009 - 20:19
Lyg tai mūsų Shaiba šiandien tyliai buvo pas mus užsukusi. smile.gif wub.gif
Tikiuosi, kad viskas gerai. Sveikit, mieloji ir stiprėkit. Lauksime žinelių, kai galėsit. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 27, 20:26)
,
Sveikinu su pabaigtuvėmis, SVETA, 4u.gif Dabar tik ilsėkitės , grąžinkitės, bendraukit, mylėkit , sulaukit - ir ilgai ir laimingai gyvenkit.

Aciu,rasu lanka wub.gif Taip ir darysiu smile.gif Rytoj uzseregistruosiu pas savo hematologe,dar laukia tirymai.

Poema kaip smagu skaityti wub.gif Sveikatos jums ir jusu mamytei.

Ryke ,gero savaitgalio pas mus,prie juros biggrin.gif bet cia irgi dabar salta ir lyja unsure.gif Tikekimes kad oras pasitaisis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 gegužės 2009 - 21:46
Laba diena.

Sedejau ir galvojau: vat sulaukiau dar vienos vasaros rolleyes.gif

Noreciau sulaukt dar N.... vasaru...

Gaila, siemet nepavyko su Ryke Palangon nuvaziuot, be manes praleis ten puiku savaitgali wub.gif

Sukuosi kaip vovere. Darbo labai daug.

Vaikai si pavasari laaaaaabai daug sirgo.

Eilinis patikrinimas laukia birzelio gale...

Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 05 28, 15:16)
Eilinis patikrinimas laukia birzelio gale...

tu matai, panasiose vietose suksimes panasiu laiku... gal neprasilenksim drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveikos brangiosios,

Vakar tikrai ne aš buvau,matyt vaikai buvo prilinde.

Grįžau tik šiandien,labai pavargusi ir temperatura pakilo.Smagu ,kad su gera nuotaika palikau,tokia pačia ir randu smile.gif
ačiū už palaikymą,einu ilsėtis,kai turėsiu jėgų parašysiu daugiau.user posted image
Atsakyti
Labas
Šiuo metu labai panašiai užsiėmusios, panaši chemijų pradžia, pasitikrinimai.

Aš irgi šiandien užbaigiau "techninę apžiūrą". Vakar pasiskambinau , kad susitarčiau su ginekologu ir iš kart pasakė būti ryte.Taigi baimei turėjau vieną vakarą, bet bijojau iki blogumo.

Taigi šiai dienai blogo nieko nerado.Būtų nesąžininga "draugeliui" grįžti po 3-jų mėnesių po operacijos .Nors praeitą kartą jis grįžo per chemo.

Po apžiūros , kai nuslūgo įtampa ,toks miegas ir nuovargis apėmė .
Nervai valdo mane kaip teatrinę lėlę.

Onkologas įvertino mano gydymosi procesą taip , kad aš esu dramblys, kuris kol kas vis dar sugeba pralysti pro adatos skylutę.

Gero visoms vakaro

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 gegužės 2009 - 18:04
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 18, 19:25)

Kaži, kaip mūsų ..., Ifauru mamytė,, .. g.gif  g.gif

Labas mergaitės 4u.gif

Kažkada rasų lanka klausėte (žiūriu jau senokai), neturėjau jokių naujienų - chemo kas 2 savaitės, kraujuko kritimai...

Turėjom 22 dieną darytis KT, bet klinikose sugedo tomografas. Mama dabar "priima" šeštą kursą. Kad būtų aišku - tęsti ar nutraukti - šiandien skubos tvarka padarė echo, plaučių nuotrauką. Labai kažką sunku pasakyti, nes tyrimai nelygiaverčiai, bet bent jau didėjančios dinamikos nerodo - padėtis kaip ir stabili. Markeris mažėja. Tuo ir džiaugiamės šiandien 4u.gif Greičiausiai, kad dar pora kursų chemo pridės.

Mama krutinėja, nurodinėja, kur, kaip, ką sodinti, ką daryti....Namus apsitvarko, valgyt pasidaro - nėra visai neveiksni. Nuotaika šiuokart nebloga, tai tuo ir džiaugiamės blush2.gif

Malonu kai kurias mergaites buvo pamatyti gyvai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klaipedetes,ar eisite i rengini "Gerumo juosta"? http://www_viltiesbe...ion=com_content As tai labai noriu,tik jeigu nepakis koja mano persalimas doh.gif Siandien visa uzkimau ir neaisku nuo ko,ar cia tas persalimas paastrejo,arba dar nuo svitinimo,arba tas ir tas g.gif Mane kvecia is kraujas lt.dalyvauti,vaziuosim i kretingos venuolina pirma,paskui i Klaipeda.

Ifauru ,gerai kad mamai neblogai sekasi thumbup.gif Man irgi buvo malonu susipazinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 05 28, 19:41)
Taigi šiai dienai blogo nieko nerado.

Geros naujenos 4u.gif Kad ir toliau butu tik tokios 4u.gif Pailsek dabar po visu pergyvenimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 28 gegužės 2009 - 21:56