Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

Sveikos mergaitės,
Aš vis tyliai paskaitau, kaip Jums visoms einasi. Gydymo kursą baigiau, tačiau dar čiuopiasi mažyčiai limfmazgiukai kakle. Ateinantį penktadienį darys kaklo echoskopiją, po kurios paaiškės ką su manimi darys toliau. Gali būti spinduliai, tolesnis kažkokių vaistų leidimas, dar galutinai neaišku. Viską sužinosiu birželio pradžioje. Gydytoja sakė, kad (baisu net rašyti) prognozės palankios. Va taip ir laikausi.
Adis, man gydymas kaip šis tavo, buvo sunkus. Kraujas man nekrisdavo, bet jau tas delnų ir padų sindromas, nagų nusilupimas buvo nekas lotuliukas.gif . Man kažkur nuo pusės gydymo, xelodos paliko 75 proc., nes neištvėriau. Vien pažiūrėjus i tabletes man bloga darydavosi.
Atsakyti
adis, juk pati žinai, kad chemijos labiausiai įsisiautėja (gerąja ta žodžio prasme) jau joms pasibaigus, maždaug po savaitės. Pakentėk dar, ir pamatysi, kaip pasislėps (duok Dieve...) tie limfmazgiai. Be to, jie gali išlįsti ir dėl kitokių priežasčių. Bet, aišku, baisu, kai šitaip, ir dūšiai neprisakysi klausytis proto...

Per tuos kelis metus patapai mano gyvenime raktiniu žmogumi. Pamenu, kai čia dar nerašiau, o tik skaičiau archyvines temas, buvau pritrėkšta istorijos, kai forumietė, berods Vasara, nežinojo, ką daryti su mirusios mamos urna, o tu sumenedžinai (bjaurus, bet šiuo atveju talpus ir teisingas žodis) situaciją. Dieve, kiek čia visko buvo! Bet ši istorija įsirėžė į smegenis amžiams. Tikiuosi Dievas mato, jog dar ne laikas iš mūsų atimti tikėjimą, kad viskas bus gerai, t.y. tave. Laikykis. Privalai laikytis dar bent dešimtį metelių. O mes iš paskos...

P.S. Kai yra blogai, ypač dūšioje, užsimiršti padeda pagalba tiems, kurie manosi esantys nelaimingesni už tave...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 26 gegužės 2009 - 19:16
ačiū vi_ už šiltą ir gerą žodį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 05 26, 11:19)
smile.gif  doh.gif kaip jūs viską prisimenat! Nebuvau seniai Palangoje. Laukiu gydymo pabaigos, jai ji bus gal tada Palangą aplankysiu.
Nepykina ir zofrano pakanka tik 1 ampulės - leidimo metu, bet yra kitų blogybių.  Ši chemija varginanti, nes beveik nėra poilsio. Labai krenta kraujas, skaudi burna, tenka stabdyti, kaip šįkart. Su vaistaisi atsigaunu ir vėl tęsiu. Šį kursą (4) baigiu rytoj, pirmadienį vel lašins docetakselį. Laisvų nuo gydymo dienų bus tik 4. Kadangi tabletės 2 savaites, tai ir gydymas trunka tas dvi savaites, su kiekviena diena vis jauties prasčiau ir prasčiau. Džiaugiuosi tik grynu oru - netoli namų pavaikščiodama. Centre seniai bebuvau. Šalia Akropolis tai su dukra kartais užeinam - ruošiu ją kelionei - reik visokių apdarėlių.
Gydymas, atrodo, nėra veiksmingas - atsiranda naujų limfazgių, kuriuos čiuopiu pirštais, nes nesu stambi, labai gerai jaučiasi. Kalbėsiuos apie tai su gydytoja. Bėda tame, kad mano tipo ligai labai limtuotas vaistų parinkimas, rezervas eina į pabaigą, o tiems patiems vaistams per laiką išsivysto rezidentiškumas, t. y. atsparumas vaistui, jie nebeveikia.

Brangute, mieliausioji ,Adis 4u.gif 4u.gif Aš tiek prisimenu apie Jus... Vi tokia teisi. Kai aš dar net negalvojau čia rašyti , skaitydavau Jūsų pasisakymus, kaip knygą, laukdavau jų, mokiausi, konspektavausi, žinias perduodavau mamytei . Ir šiandien ji dažnai manęs klausia: "ką berašo pagrindinė mergaitė (ji niekaip Jūsų vardo neįsimena), kaip laikosi... "ir t.t.
O kad gydymas neveiksmingas - nusprendėte Jūs. Vienos Jūsų nuomonės tikrai nepakaks. Turite gerą gydytoją, kuria pasitikit. Ji tikrai ieškos alternatyvų ir išeičių. Taip, kad dar mes pasiklausysim, pasiklausysim Jūsų pamokėlių, pastiprinimo ir pabumbėjimų. smile.gif O gydymas baigsis ir Palangą būtinai aplankysit, ir savo mylimiausias vieteles... Ir gerai, kad turite šiuo metu kitų rūpestėlių (dukrą kelionei suruošti) - mažiau lieka laiko prisigalvojimams. Prie jų prisideda ir pastovus organizmo diskomfortas, nepatogumai. Tai jau ir psichologinis nuovargis. BET TIKRAI TAI PRAEIS, kantrioji Jūs mūsų. angel.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanetyte @ 2009 05 26, 13:09)
o sakykit dar klausiu del tos reabilitacijos, sake kad jai ner sansu ten pakliut, ji mazai ka teissiklausinejo, todel klausiu Jusu, ar Jus gavot, kokie tie reikalingi kriterijai ar cia ta pakisu istema viska lemia?

Kadangi mamytės neoperavo, tai mums nepriklausė jokia reabilitacija. ax.gif Už savus pinigėlius - prašau. Todėl nieko tuo klausimu negaliu pasakyti.
Atsakyti
Аdis 4u.gif lаikykis! zаnеtytе,аs dаbаr gеriu sаltlаnkiu аlеju,yrа vаistinеse
Atsakyti
LABUTUKAS PALAIKYMUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Noriu pasigirt blush2.gif ,kad ryt namo lekiu,bet is ligonines dar neisraso ax.gif

Bet skaitau,kad kazkas palaikymui ne taip.Nezinau ar tiks siuo momentu g.gif visoms jums:

...malda uz moteris..

Dievas neduoda jums žmonių, kurių jūs norite, Jis duoda jums žmones,
kuriu jums REIKIA - padėti, įskaudinti, palikti, mylėti ir padaryti
jus tokia, kokia jums buvo skirta būti.
Viešpatie Dieve: moteris, skaitanti šitą laišką, yra graži,
elegantiška ir stipri, ir aš myliu ją. Padėk jai pilnai gyventi savo
gyvenimą. Skatink ją ir priversk pranokti kitų lūkesčius. Padėk jai
švytėti tamsiausiose vietose, kur neįmanoma mylėti. Apsaugok ją
visada, pakylėk ją, kai jai labiausiai Tavęs reikia ir pasakyk jai -
kai ji eis su Tavimi, ji visada bus saugi.
Mylėk savo Seseris!!!! Dabar pradedu skaičiuoti Jūsų laiką!!! Pirmyn!!!!

Tikiuosi i tema g.gif Cia uz visas jus:Adis,Rasu lanka,Babania,Saulelydi,Ugnine,Gabija,Shaiba,Vi_, ir kitas,nes nepamenu visu vardu-niku doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsiprasau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 26 gegužės 2009 - 22:44
mou,supеr! kiеk busi nаmiе? kаip jаutesi? susitiksi su dukryte wub.gif аs irgi jаu vаziuosiu nаmo,pаgаliаu viskаs bаigеsi,grisiu pаs vаikus,grеit sugriz vyrаs ir gyvеnsim ilgаi ir lаimingаi ax.gif domogintаre,mаtаu skаitаi,nеpаmirsk mаnе pаimti lotuliukas.gif lаbаi аciu tаu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 gegužės 2009 - 10:38
NBA, geros naujienos, pagaliau smile.gif

4u.gif mou tu tokia nepakartojama, sakyčiau net įžūli optimistė, kas yra be galo nuostabu smile.gif, statai likimą į vietą. smile.gif
Sveta K. Ne toks vilkas baisus, kaip atrodo? Turiu galvoje spinduliavimą. tongue.gif

Kaip ugnin*ukei sekasi, g.gif ji užsisklendė... tylos periodas mergaitei, gal ir tikėjimo, bei ieškojimų...

Man viskas Ok. Vasara ant nosies. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 27 gegužės 2009 - 11:32
QUOTE(adis @ 2009 05 27, 13:30)

Sveta K. Ne toks vilkas baisus, kaip atrodo? Turiu galvoje spinduliavimą. tongue.gif

visаi nеbаisus biggrin.gif pаlyginus su chеmijа tаi ciа sеmkos
Atsakyti
o, matau, kavyte skaito... kaip Ugn*Ine laikosi?
Atsakyti
Ugninei viskas dabar gerai, buvo hemaglobinas nukritęs, tai antrą dieną lašina kraujuką ligoninėje, čia pat Klaipėdoje ir sakė ryt parvažiuos namučiu.
Beje Ugninei buvo kompiuteris sugedęs, tai šią savaitę turėtų sutaisyti, tad manau užsuks pas jus visas į forumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavyte: 27 gegužės 2009 - 13:39
aciu mou kad mane aplanke 4u.gif group.gif saunuole stipruole ir visokia kitokia mirksiukas.gif

va ir SVETA namo traukia thumbup.gif kaip tas laikas greit praejo 4u.gif nu dabar tik visoms stipret 4u.gif
Atsakyti