QUOTE(adis @ 2009 05 25, 14:57)
Pagerintas proteziukas light kainuoja apie 550 Lt, turint II grupę primokėti tenka 250, nes bazinė kaina t. y. kompensuojama 300 Lt. Liemenukų kainos virš 100 Lt. Kainą liemenukams kažkiek kompensuoja, nes bazinė yra
28 ar tai 35 Lt. Tai šitą sumą ir kompensuoja. Per metus gali gauti vieną nemokamą už minėtą kompensuojamą kainą ir vieną už pusę kainos, norin įsigyti gražesnius ir modernesnius visą likusią primoki. Aš perku iš ortopedijos projektų vokiškus amoena.
www.amoena.com.
Ortopedinė rankovė reikalinga, kai yra problemų su ranka, kol jų nėra geriau profilaktinės mankštos.
rasų lanka gal parašys daugiau, ar mamytė dėvi ir ar patogu...
Pašalinus krūtį yra specialūs laikini pooperaciniai protziukai. Juos siūloma dėvėti ir spinduliuojant.
pooperacinis protezas
dekoju labai uz atsakymus, keistoka tos vienos liemeneles kompensavimo kaina, jug net paprastos be jokiu reikalavimu uz tokia suma nenuipirksi, o cia ortopedine....
Matot ta moteryte gyvena kedainiuos, onkologiniam pasake, kad tuos masaziukus daro tik onkologinio medikai, ekperementuot cia negalima, o ranka jai tinsta, tai ir atsisedau ieskot alternatyvos.
o tuos laikinus protezus tai turbut vis tiek tik po rando uzgyjimo galima pradet devet, turiu galvoj po zaizdos?
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 25, 16:51)
Mergaitės - sveikutės.
Mes rankovę pirkome truputi daugiau, nei prieš pusmetį. Tai kainos tuomet buvo, jei rankovė nuo riešo iki pažasties - apie 100 lt., jei nuo pirštukų su nykščiu - mokėjome apie 130 ar 150 lt. (tiksliau nepamenu). Mums ji buvo reikalinga dėl limfedemos. Rankelė tino nuo pirštų iki pažasties. Rankovės turi savo dydžius. Reikia žinoti rankelės apimtį per riešą, žemiau alkūnės ir virš alkūnės, arba per storiausią rankelės vietą. Taip pat gerai žinoti ilgį nuo nykščio iki pažasties. Mes sakėmės telefonu kitame mieste, tai ir reikėjo tų išmatavimų tiek . Jei patys būtumėt parduotuvėje, gal viskas paprasčiau būtų.
Bet neskubėkit. Gal Jums dabar visai nereikia ir nereikės tos rankovės. Tai turėtų pasakyti gydytojas, o iš anksto tikrai neverta pirkti. Svarbu , kad žinosite.
Sėkmės.
dekoju labai, taip, jau atkreipiau demesi i tuos dydzius. suprantu kad nereik skubet, man ir protezas vos tik po operacijos atrodo ne pacio pirmiausio butinumo dalykas, bet tai moterytei labai svarbu, galbut butu svarbu taip pat ir man... tik man sudetingoka atrodo tai kad jos krutis buvo labai didele, tai ir protezas turetu buti didelis, kazkaip sudetingiau atrodo nei mazo protezo nesiojimas...
o sakykit dar klausiu del tos reabilitacijos, sake kad jai ner sansu ten pakliut, ji mazai ka teissiklausinejo, todel klausiu Jusu, ar Jus gavot, kokie tie reikalingi kriterijai ar cia ta pakisu istema viska lemia?
Papildyta:
QUOTE(Barbutė @ 2009 05 25, 12:37)
reiktų pasiskambinti į ortpedijos techniką arba į ortopro ir paklausti. Ortopro geresnės kokybės liemenukai, bet ir brangesni. Kaina priklauso ir nuo invalidumo grupės, t.y. nuo darbingumo procentų. Dėl rankovės nežianu, bet paskambinus tai tikrai paaiškins.
Gal dar reiktų palaukti dėl protezo ir liemenuko pirkimo iki švitinimo pabaigos. Nes švitinimo metu geriau kad niekas nespaustų, neveržtų ir nedirgintų odos, t.y. geriau vaikščioti be liemenuko, nes oda ir taip labai dirginama. Jei galima maskuotis šaliku, laisvais drabužiais
http://www.ortopro.l...-produktai.html
http://www.ortopedija.lt/
Papildyta:
o man gal galėtume priminti kiek kainuoja pastovus kateteris vaistų leidimui į veną.
Dėkoju
aciu
as irg manau kad reiktu palaukt po svytinimo su protezu, bet maskuot jai bus sunkoka, nes krutis dideles buvo, be to vizualinio vaizdo gal jai ir koordinacijai tas trugdo, vis tiek svorio pasiskirstymas kitoks, na cia tik samprotauju...