QUOTE(adis @ 2009 05 23, 08:30)
Depresija rimta problema, atsargiai.
Siaubo filmas gali nesibaigti, o kaip tada - gili depresija? . Gal bandyti keisti scenarijų + šiek tiek komedijos elementų? Iki juodojo humoro nesiūlau nusivažiuoti, bet palengvinti sąvąjį siaubiaką komediniais intarpais galima. Ką man atrodo tu ir darai su didele doze saviironijos.
Vasara ateina, gal sodyba išblaškys Jus abu. Daugiau gamtos, daugiau judėjimo.
Siaubo filmas gali nesibaigti, o kaip tada - gili depresija? . Gal bandyti keisti scenarijų + šiek tiek komedijos elementų? Iki juodojo humoro nesiūlau nusivažiuoti, bet palengvinti sąvąjį siaubiaką komediniais intarpais galima. Ką man atrodo tu ir darai su didele doze saviironijos.
Vasara ateina, gal sodyba išblaškys Jus abu. Daugiau gamtos, daugiau judėjimo.
Realiam gyvenime pas mus pervien komedija ir vyksta - aš linksminu jį (savaime), o jis mane (galbūt, savaime), ir abu - visus aplink. Nėra blogai. Taip jau gavosi, kad per paskutinius 2 metus iš gyvenimo išėjo keli mano raktiniai žmonės, prie jų priskiriu ir V.Kernagį, ir patapo ne taip saugu, kaip anksčiau, o gyvenimo pašiūrė pavirto lengvai vėjų perkošiamu daiktu. Kažkaip teks su tuo susidoroti...
Paskutinę savaitę TV pagausėjo V.Kernagio. Dėl jojo gimtadienio, aišku. Kožną dieną teko šluostytis ašarėles. Dabar ramiau, susiradau inetę jo dainas ir ištisai klausausi. O dūšia vis skaidryn ir skaidryn... Net sapnai kiek apsivalė nuo baimės ir siaubo. Gal kas norit paklausyti irgi, tai įmetu linką, kur gyvena Vytauto Kernagio dainavimas.
Ačiū, adis, kad neperlipi per žodžius, kurių tau kaip ir geriau būtų negirdėti. Šiaip jau ši savybė turi antikancerogininį poveikį.