Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

sveikutės wub.gif
visai netyčia aptikau jūsų tėmele.. būčiau žinojus ankščiau, bučiau prisidėjusi prie jūsų pokalbiu...mano mamai buvo auglys galvoje, bet jau nebeturiu jos verysad.gif

bet nusprendžiau Jums idėti eilėraštį, kurį jai pastoviai skaičiau wub.gif

Siena
(pagal Deivido Beilio eilėraštį „Brick by Brick“)

plyta prie plytos mūriju aš sieną šią
statau nuoširdžiai kad ji būt tvirta
statau kaip jau nekartą iki šiol stačiau
kai baigsiu sieną ir grindis paklosiu jau
tada dar sienas tris suręsiu pagaliau
uždėsiu gražų stogą įstatysiu ir duris
sudėsiu langus ir tegul šviesa nušvis
o visą darbą šį atliksiu tik gerai
ir neskubėsiu viską padarysiu tobulai
kai viską baigsiu tai pašvęsime kartu
nes taip smagu rately artimų draugų
ne tik kavos išgersime prie židinio ugnies
dainas dainuosim gitara skambės
ir džiaugsmas šiam name neblės
tačiau pirmiausiai šitą sieną pastatyt turiu
plyta prie plytos gal atrodo taip lėtai dedu
bet kito kelio juk gerai žinau nėra
didžiulė siena iš mažyčių plytų sudėta
o tiems kurie šią sieną pastatyt padės
dėkoju Jums brangieji iš visos širdies
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 21, 15:48)
sveikutės  wub.gif
visai netyčia aptikau jūsų tėmele.. būčiau žinojus ankščiau, bučiau prisidėjusi prie jūsų pokalbiu...mano mamai buvo auglys galvoje, bet jau nebeturiu jos  verysad.gif

bet nusprendžiau Jums idėti eilėraštį, kurį jai pastoviai skaičiau  wub.gif

Labas, užjaučiu ....

Gražus ir prasmingas eilėraštis. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles 4u.gif paskaiciusi Jusu postus pasisemiau optimizmo, jie tokie silti, nuosirdus... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o i Jusu grazia temele uzsukau ne be reikalo.. nesenai suzinojau, kad drauge, dar studente, susirgo sunkia liga - stuburo veziu verysad.gif bandziau ieskoti info internete, bet beveik nieko nerandu, gal kas galite papasakoti apie sia liga? Ar labai pavojinga? ar viskas panasiai kaip sergant bet kuria vezio forma, ar skiriasi kas nors, ar yra galimybe pasveikti? Kol kas jai dar tik leidzia vaistus... jei nenorite kalbeti sia tema, tiesiog ignoruokite mano zinute, ir atleiskite jei as perdaug smalsi, iki siol nebuvau su tuo susidurusi, net nezinau kaip ja palaikyti.. doh.gif visoms Jums kuo linkiu sveikatos ir neprarasti optimizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 05 22, 11:57)
Sveikos saunuoles  4u.gif  paskaiciusi Jusu postus pasisemiau optimizmo, jie tokie silti, nuosirdus...  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o i Jusu grazia temele uzsukau ne be reikalo.. nesenai suzinojau,  kad drauge, dar studente,  susirgo sunkia liga - stuburo veziu  verysad.gif bandziau ieskoti info internete, bet beveik nieko nerandu, gal kas galite papasakoti apie sia liga? Ar labai pavojinga? ar viskas panasiai kaip sergant bet kuria vezio forma, ar skiriasi kas nors, ar yra galimybe pasveikti? Kol kas jai dar tik leidzia vaistus... jei nenorite kalbeti sia tema, tiesiog ignoruokite mano zinute, ir atleiskite jei as perdaug  smalsi, iki siol nebuvau su tuo susidurusi, net nezinau kaip ja palaikyti..  doh.gif visoms Jums kuo linkiu sveikatos ir neprarasti optimizmo  4u.gif

sveika Pupsia wub.gif
taip kai susiduri savo rate su šia liga, tikrai atsirenki draugus, kiti bijo, nes nežino ka pasakyt, kaip paguost, o ka jau ka, guost tikrai nereikia...
O tavo draugė iš Vilniaus? nes su mano mama kartu ligoninėje gulėjo panelė, kuriai irgi stubure buvo vėžys, sakau gal ta pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 22, 14:06)
sveika Pupsia  wub.gif
taip kai susiduri savo rate su šia liga, tikrai atsirenki draugus, kiti bijo, nes nežino ka pasakyt, kaip paguost, o ka jau ka, guost tikrai nereikia...
O tavo draugė iš Vilniaus? nes su mano mama kartu ligoninėje gulėjo panelė, kuriai irgi stubure buvo vėžys, sakau gal ta pati  blush2.gif

Taip, is Vilniaus... bet tikrai nezinau ar ji jau gulejo ligonineje, tiesiog buvo dingusi is akiracio kazkiek laiko, nedaug, ir net ne is jos tai suzinojau, o kai ja pamaciau net nezinojau ka sakyt, nieko neklausiau,bijau atsakymo, reakcijos, o ir ko gi as galeciau klausti, kai isties nieko apie tai nesuprantu? o matytis tenka daznai, kartu sutdijuojame verysad.gif seip ji visa laika tokia optimiste, linksma, tai net nepasakyciau, kad jai kazkas blogai, tik keleta uzuominu leido suprasti, kad vis delto ne viskas jau taip gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 05 22, 12:55)
Taip, is Vilniaus... bet tikrai nezinau ar ji jau gulejo ligonineje, tiesiog buvo dingusi is akiracio kazkiek laiko, nedaug, ir net ne is jos tai suzinojau, o kai ja pamaciau net nezinojau ka sakyt, nieko neklausiau,bijau atsakymo, reakcijos, o ir ko gi as galeciau klausti, kai isties nieko apie tai nesuprantu? o matytis tenka daznai, kartu sutdijuojame  verysad.gif seip ji visa laika tokia optimiste, linksma, tai net nepasakyciau, kad jai kazkas blogai, tik keleta uzuominu leido suprasti, kad vis delto ne viskas jau taip gerai  verysad.gif

na vat ir parašysiu tiesiai šviesiai tada mirksiukas.gif nereikia bijoti ir aišku nereikia klausti, jei žmogus pats to nenori pasakyt, papraščiausiai bendrauti kaip ir seniau wub.gif
ai tau tu nežinai nieko daugiau..man labai idomu kaip tai panelei sekasi, kartais jos vardas ne Edita?
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 22, 15:09)
na vat ir parašysiu tiesiai šviesiai tada  mirksiukas.gif nereikia bijoti ir aišku nereikia klausti, jei žmogus pats to nenori pasakyt, papraščiausiai bendrauti kaip ir seniau  wub.gif
ai tau tu nežinai nieko daugiau..man labai idomu kaip tai panelei sekasi, kartais jos vardas ne Edita?

butent taip ir noriu, kad bendravimas nesikeistu, tada manau abi puses gerai jausis 4u.gif ne. vardas ne toks.. bet kaip gaila kad tiek daug zmoniu si liga puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 05 19, 08:01)
Labas rytas, pas mane pražydo klivija.

Dovanoju visoms po žiedelį sveikatos, šviesos, vilties, stiprybės, vidinės jėgos, kantrybės, meilės, šilumos  wub.gif
user posted image

O vakar minėtas tepaliukas - GC DRY MOUTH GEL Mint

Saulėlydis gal žinote kokias kiekiais tas tepaliukas parduodamas? gal yra vienkartiniu doziu isbandymui?mano teciui gerkles vezys, labai sunkiai ka benuryja, gydytojai skyre vaistus nuskausminamuosius,kurie jam baisiausiai vidurius uzkietino. tai visi galai, kaip jis sako,
negalavo...
dabar gydytojo leidimu sumazino tuos nuskausminamuosius per puse, kad bent tustintusi normaliai...bet vel gerkles skausmai sustiprejo.kazkoki skalavimui zele turejo, bet netoleravo, tai nesinori vel nusipirkti dideli kieki preparato,nepabandzius bent jau mazo kiekio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 05 14, 09:55)
Vi_, taigi šaunu.  4u.gif Ketvirtus metus pradedat.  smile.gif Iki Kalėdų toli, pirma braškės, vėliau trešnės, voveraitės ir baravykai.  tongue.gif
O kas su tuo žinojimu, kad gimę einame į mirtį? Bet juk tai taip normalu ir dėsninga...Tik keliai visų vis kitokie ir atstumas nevienodas. smile.gif gal visai ne vėžys, o banano žievė numesta kur nors koją pakiš? Negali gi žinot nei kada nei kaip, o dabar linkėjimai tavajam ir tau iš pačios širdies.

Viską žinau, o tiksliau, žinome, ir ne tiek pergyvename dėl to, kas bus, kiek nemokame džiaugtis tuo, kas yra. Čia kaip siaubo filme - yra tik atokvėpiai, kad TAI dar neįvyko, bet nėra džiaugsmo, kol viskas dar nesibaigė. Be to, aš kalbu iš artimųjų varpinės, o iš jos kitaip viskas matosi. Kaip ir toliau...

Ačiū už linkėjimus. Baravykų su voveraitėmis tikrai dar paragausime. Ir tu, ir Gabija, ir visos čia rašančios. Tai džiugina. Tikrai.

Sorry, įpuoliau į depresiją, ir svajingai riedu žemyn...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 05 22, 23:25)
nemokame džiaugtis tuo, kas yra. Čia kaip siaubo filme - yra tik atokvėpiai, kad TAI dar neįvyko, bet nėra džiaugsmo, kol viskas dar nesibaigė. Be to, aš kalbu iš artimųjų varpinės, o iš jos kitaip viskas matosi. Kaip ir toliau...
Sorry, įpuoliau į depresiją, ir svajingai riedu žemyn...

Depresija – rimta problema, atsargiai. user posted image
Siaubo filmas gali nesibaigti, o kaip tada - gili depresija? user posted image. Gal bandyti keisti scenarijų + šiek tiek komedijos elementų? Iki juodojo humoro nesiūlau nusivažiuoti, bet palengvinti sąvąjį siaubiaką komediniais intarpais galima. Ką man atrodo tu ir darai su didele doze saviironijos.
Vasara ateina, gal sodyba išblaškys Jus abu. Daugiau gamtos, daugiau judėjimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 23 gegužės 2009 - 07:30
LABUTUKAS PALAIKYMUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lyg ir kita savaite zada mane isleist namucio ax.gif
Sedziu ir automatiskai mintyse kartoju:noriu pasveikt.....STOP.... as jau sveikstu gi doh.gif

Cia jei kas neaisku tuoj sesutes gali klaust:kodel,ar taip turi,gali but,o namie kieno paklaust? g.gif

Siandien ieskojau google informacijos apie gyvenima po transplantacijos blush2.gif nerandu.Kai nereikejo buvo,dabar,pabego verysad.gif Isbandziau ir kc transplantacija,ir kc persodinimas,tik apie procedura g.gif

Tai va,taip ir gyvenu ax.gif

STIPRYBES,VILTIES,TIKEJIMO,OPTIMIZMO 4u.gif

P.S.:dekinga uz eilerastuka Sulelydziui ir visoms uz gerus siltus norus,linkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 23 gegužės 2009 - 17:35
QUOTE(mou @ 2009 05 23, 19:33)
Lyg ir kita savaite zada mane isleist namucio ax.gif
Sedziu ir automatiskai mintyse kartoju:noriu pasveikt.....STOP.... as jau sveikstu gi  doh.gif

Siandien ieskojau google informacijos apie gyvenima po transplantacijos blush2.gif nerandu.Kai nereikejo buvo,dabar,pabego verysad.gif Isbandziau ir kc transplantacija,ir kc persodinimas,tik apie procedura g.gif

Kaip faina,jau namo thumbup.gif Paskaityk,cia truputi yra apie transplantacija rolleyes.gif http://www.kraujas.lt/forum.php?lng=lt kur tema "gydymas"

As vel namie savaitgaliui.Kita savaite jau paskutine,nes man is viso 36\2(dvi vietas svitina) 18 dienu.Truputi persalau.

Susipazinau su mergaitemis is Kauno smile.gif visos saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Padejo man linksmiau praleisti laika,labai palaike wub.gif Teta,Babania,Siracusa,Domogintare,labai malonu buvo susipazinti wub.gif Aciu uz viska oro_buckis.gif Dabar laukiu i svecius i Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 gegužės 2009 - 22:23