QUOTE(mou @ 2009 05 18, 22:30)
Labukas
Smagu girdėt tave atsigaunančią
Rugutės forume paskaičiau tokį eilėraštuką, kuris tiks ir tau:
Kraujo lašeli, leiskis į kelią
Į bet kurį mano kūno kampelį
Tave aš branginsiu, saugosiu, glausiu
Žinau svarbiausia - aš atsigausiu
TU ATSIGAUSI
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 18, 19:25)
Sveikutės,
Mergaitės,
Dabar mamytė susirūpinusi, kad reikia pasidaryti tyrimus būtinai, nes "...gal jau vėl man reikia chemijos..."
...
Shaiba - pasimeldžiau. Laikau kumštukus.
Kaži, kaip mūsų
Ugn*Inė,
Ifauru mamytė, saulėlydžio vyras,
Ragnez, Arūnė ...
Ach... kaip liūdna, kad ši liga ir nerimas dėl jos lydės ilgai.... Atrodo susitaikai ir gyveni, bet ima kas nors ir sukirba...
O mano vyras laikosi puikiai. Visai kaip sveikas. Kraujo rodikliai po truputį kyla
. Praeitą savaitę strioko buvo įvaręs, nes įsegė kakton bitė, tai užtino akys. Tačiau po paros vėl kaip niekur nieko. Sukasi namuose, vežioja vaikus ir šiaip rūpinasi kuo begali....Taip gal ir geriau, mažiau kitokios mintys lenda. Nors jau liūdnesnis darosi, nes kitą savaitę ir vėl į ligoninę, o "atostogauja" jau nuo Velykų. Svorio priaugo - dar niekad tiek nesvėrė. Bet manau, kad čia didelę prednizolono įtaka - apetitas didžiulis. O prednizolono ligoninėje gaudavo saujom - ir po 80, ir po 40 tablečių per dieną
Dar noriu pasidalinti vienu jo atradimu- kai buvo išopėjęs liežuvis, iš draugo odontologo gavo tokį tepaliuką, kuris laikinai užšaldo burną ir sumažina sausumo jausmą. Tada nors pavalgyti galima. Džiaugėsi, sakė, kad niekas kitas taip efektyviai negelbėjo. Bet tas tepaliukas tik per odontologus platinamas. Sudėtis paprasta- žolelių pagrindu.
MB jau miega, todėl nenoriu prie jo lovos spintelėje krebždėti, pavadinimą parašysiu kitą dieną
STIPRYBĖS visoms ir visiems
Labai graži ADIS obelėlė... Tikrai išskirtinė