Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 16, 20:55)
lotuliukas.gif Faina butu.As tavo tel.turiu,o tu mano? g.gif

shaiba aciu smile.gif O tu laikykis ir tikekek kad viskas bus gerai! 4u.gif Ir mes tikesim ir laikysim kumstukus uz tave!

Shaiba laikai kumstukus, linkiu sekmes ir tikejimo, kuris privercia nugaleti visas baimes.
Mano teciui dabar sunkaiusiai, tai, kad negali dirbti, o visa gyvenima buvo darboholikas. Gal buvo kuriai nors taip, po antro kurso, rankoje vieni kresuliai ir labai skauda, tai nervuojasi zmogus, kad negali net lysves sukasti, o taip megsta tokius darbus. gal turit kokia profilaktine priemone 4u.gif
Sveta Turiu tel., as dirbu po pusdieni, tai galim tikrai susibegti, butu gi linksmaiu ir laikas greiciau prabegtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 05 16, 14:45)

...,dabar jau pajudejo laikas ax.gif

4u.gif Sveikatėlės, sveikatėlės ir sveikatėlės... wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 16, 20:17)

SVETA K. valgo jau perdaug doh.gif  doh.gif Grizo visi kg,numesti per chemija.Buvo man tokia durna mintis,gal kai nuvaziuosiu i Kauna,man nuo svitinimo nesinores valgyti,pikyns ir t.t blush2.gif Ne velnio doh.gif Valgau ir valgau

tongue.gif SVETAI reikia atsistatyti po didelio darbelio. mirksiukas.gif Maistas - tai energija. Dar ne taip jau daug praėjo po chemijų, paskui susireguliuos ir noras valgyti.
Mano mamytė po vienos schemos (kai visai skonio nejautė) taip valgė ... doh.gif Bet paskui sustojo. Gal čia psichologiškai, smegenėlės duoda signalą organizmui pasipildyti atsargų po didelio nevalgymo, kaip rusai sako - "na vsiakij slučaj" , jeigu kas vėl pasikartotų (tfu,tfu,tfu...).
Sėkmės Jums trečioje savaitėje. 4u.gif

QUOTE(shaiba @ 2009 05 16, 21:26)

Man verysad.gif ,pirmadienį Santariškes važiuoti,tikiuosi viskas baigsis laimingai.

Taigi atsisveikinu,nežinau kiek ilgai nepasirodysiu.Norėčiau,kai grįšiu irgi skaityti tik tokias linksmas žinutes.

user posted image
Shaiba, o čia Jums. Sakome - iki pasimatymo. Butinai laikysim kumštelius. VISKAS BUS GERAI IR VISKAS PAVYKS. Šis šansas duotas tikrai ne šiaip sau. Jei Dievulis būtų manęs , kad nepavyks, tikrai nebūtų jo atsiuntęs. wub.gif
Atsakyti
Merginos,o gal žinote ar galima internetu užsiregistruoti į Vilniaus Sanatariškių klinikas dėl krūtų vėžio patikrinimo? Ir jei taip gal kas adresiuką žino? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 17, 19:07)
tongue.gif SVETAI reikia atsistatyti po didelio darbelio.  mirksiukas.gif Maistas - tai energija. Dar ne taip jau daug praėjo po chemijų, paskui susireguliuos ir noras valgyti.
Mano mamytė po vienos schemos (kai visai skonio nejautė) taip valgė ... doh.gif  Bet paskui sustojo. Gal čia psichologiškai, smegenėlės  duoda signalą organizmui pasipildyti atsargų po didelio nevalgymo, kaip rusai sako - "na vsiakij slučaj" , jeigu kas vėl pasikartotų (tfu,tfu,tfu...).
Sėkmės Jums trečioje savaitėje.  4u.gif

Aciu 4u.gif Tikiuosi kad susireguliuos rolleyes.gif Greiciau praeitu man tas laikas,nes maze serga verysad.gif Slapimtakiu infekcija,o dar prasidejo kosulys siaubingas naktimis doh.gif
Atsakyti
Ka manote apie SANBAO eliksyrus?
Atsakyti
QUOTE(Indrė.R @ 2009 05 17, 21:54)
Merginos,o gal žinote ar galima internetu užsiregistruoti į Vilniaus Sanatariškių klinikas dėl krūtų vėžio patikrinimo? Ir jei taip gal kas adresiuką žino? blush2.gif

telefonu:
Išankstinė registracija ir informacija VOI, Santariškės.
Internetu:
onkologai
Panašu, kad internetu tik pas onkogus chemoterapeutus galima. Jums reikia mamologo.
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 05 16, 20:26)

Man verysad.gif ,pirmadienį Santariškes važiuoti,tikiuosi viskas baigsis laimingai.

Taigi atsisveikinu,nežinau kiek ilgai nepasirodysiu.Norėčiau,kai grįšiu irgi skaityti tik tokias linksmas žinutes.Čia JUMS : user posted image

Chaiba, pasiunčiau tau maldelę.Būk sveika ir stipri.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 18 gegužės 2009 - 11:24
Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif

Gabija, 4u.gif Ar susitvarkė Jūsų spaudimas? Ir koks dabar Jūsų laisvalaikis, jei leidžia pocheminis laikas - ar gėlių darželyje, ar prie drobės su teptuku palinkusi būnat? smile.gif

Mes poryt važiuojam darytis markerio. Taip pat susitarėme ir dėl konsultacijos . Bus birželio 2 dieną. Sužinosim viską - kas ir kaip. Pasibėdavojau gydytojai truputi blush2.gif blush2.gif , nors mamytės savijauta dabar bigsmile.gif . Ir gerai padariau, paskyrė tą pačią dieną ir vidaus organų echoskopiją, apie plaučių rentgeną nebedrįsau prašyti, bet bandysiu, kai nuvažiuosim. ax.gif Gydytoja minėjo, kad vasarą daug gydytojų išeis atostogauti , eilės bus dar didesnės, tai kaip ir suspėjome dar į tą traukinį. Dabar mamytė susirūpinusi, kad reikia pasidaryti tyrimus būtinai, nes "...gal jau vėl man reikia chemijos..." doh.gif ...

Shaiba wub.gif - pasimeldžiau. Laikau kumštukus.

Kaži, kaip mūsų Ugn*Inė, Ifauru mamytė, saulėlydžio vyras, Ragnez, Arūnė ... g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 gegužės 2009 - 18:44

LABUTUKAS PALAIKYMUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ugn*Ininei gerai smile.gif Shaiba,sekme megsta drasius.Laikykis.Daryk kaip as mirksiukas.gif

Siandien vedejas sake,kad jau pas mane kazkas krebzdet ten pradejo ax.gif

Tokios naujienos.Laikykit fronta mergickos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 18 gegužės 2009 - 21:35
QUOTE(mou @ 2009 05 18, 22:30)
LABUTUKAS PALAIKYMUI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siandien vedejas sake,kad jau pas mane kazkas krebzdet ten pradejo ax.gif

Tokios naujienos.Laikykit fronta mergickos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labukas 4u.gif Smagu girdėt tave atsigaunančią wub.gif Rugutės forume paskaičiau tokį eilėraštuką, kuris tiks ir tau:
Kraujo lašeli, leiskis į kelią
Į bet kurį mano kūno kampelį
Tave aš branginsiu, saugosiu, glausiu
Žinau svarbiausia - aš atsigausiu 4u.gif TU ATSIGAUSI bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 18, 19:25)
Sveikutės, Mergaitės4u.gif

Dabar mamytė susirūpinusi, kad reikia pasidaryti tyrimus būtinai, nes "...gal jau vėl man reikia chemijos..."  doh.gif ...

Shaiba wub.gif  - pasimeldžiau. Laikau kumštukus.

Kaži, kaip mūsų Ugn*Inė, Ifauru mamytė, saulėlydžio vyras, Ragnez, Arūnė ... g.gif  g.gif

Ach... kaip liūdna, kad ši liga ir nerimas dėl jos lydės ilgai.... Atrodo susitaikai ir gyveni, bet ima kas nors ir sukirba...

O mano vyras laikosi puikiai. Visai kaip sveikas. Kraujo rodikliai po truputį kyla thumbup.gif . Praeitą savaitę strioko buvo įvaręs, nes įsegė kakton bitė, tai užtino akys. Tačiau po paros vėl kaip niekur nieko. Sukasi namuose, vežioja vaikus ir šiaip rūpinasi kuo begali....Taip gal ir geriau, mažiau kitokios mintys lenda. Nors jau liūdnesnis darosi, nes kitą savaitę ir vėl į ligoninę, o "atostogauja" jau nuo Velykų. Svorio priaugo - dar niekad tiek nesvėrė. Bet manau, kad čia didelę prednizolono įtaka - apetitas didžiulis. O prednizolono ligoninėje gaudavo saujom - ir po 80, ir po 40 tablečių per dieną doh.gif

Dar noriu pasidalinti vienu jo atradimu- kai buvo išopėjęs liežuvis, iš draugo odontologo gavo tokį tepaliuką, kuris laikinai užšaldo burną ir sumažina sausumo jausmą. Tada nors pavalgyti galima. Džiaugėsi, sakė, kad niekas kitas taip efektyviai negelbėjo. Bet tas tepaliukas tik per odontologus platinamas. Sudėtis paprasta- žolelių pagrindu. MB jau miega, todėl nenoriu prie jo lovos spintelėje krebždėti, pavadinimą parašysiu kitą dieną
STIPRYBĖS visoms ir visiems

Labai graži ADIS obelėlė... Tikrai išskirtinė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 18 gegužės 2009 - 21:58
Labas rytas, pas mane pražydo klivija.

Dovanoju visoms po žiedelį sveikatos, šviesos, vilties, stiprybės, vidinės jėgos, kantrybės, meilės, šilumos wub.gif
user posted image

O vakar minėtas tepaliukas - GC DRY MOUTH GEL Mint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 19 gegužės 2009 - 07:05
Sveikutės,

laikausi, Rasų lanka,... smile.gif . Tik šis mėnuo sirgimo pas mus-dukra/ aš/ vėl dukra... Kaskart po savaitę abi. Temperatūros, gerklės... O sirgti negalima schmoll.gif . Turim malonių rūpestėlių-mano mažė darželį baigia, išleistuvėm ruošiasi, repetuoja. Šiandien šokių būrelio pasirodymas, penktadienį-išleistuvės smile.gif

O aš birželio gale vėl važiuosiu kapitalinei apžiūrai.

----------
Duos Dievas, Rasų lanka, judviem su mamyte bus gerai heart.gif

Atsakyti