Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(jolantoska @ 2009 05 15, 19:15)
Tik likęs mūsų laikas . Kiek jo ? Sako nedaug... Gal imt ir netikėt gydytojais ? Gal jie suklydo ? Taip ir darysiu , tik labai branginsiu laiką praleistą kartu.

Kiek laiko bebūtų likę, jo visada mažai. Tik čia esantys jau suvokia laiko baigtinumą, kai dauguma tik žino apie tai. Atsimušus į ligos sieną kitaip pradedi vertinti dienas, mėnesius, metus. Kiek to laiko bebūtų likę norisi jį ne tik išbūti, bet išgyventi jį, mėgautis juo... Jūs esat reikalinga savo artimajam.

Atsakyti
gal kam idomu ir naudinga:http://www.derinat.ru/2-1-0-2.asp

gal kam teko apie ji girdeti ir vartoti?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 05 15, 09:49)
user posted image

Pirmadienį susileidau chemo.Ryte pasijutau prisvaigusi, pykino ,pasimatuoju spaudimą 82/55, permatavau abi rankas tris kartus.Ant dešinės dar mažiau.Turbūt rekordą galėjau fiksuot

nu cia ne rekordu puslapis kad registruotis ir dziugauti bet...ar ligonoinej nieko jums neleido kad pakelt spaudima? KEISTA
as su 78/40 reanimacijoj jau buvau....

QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 15, 15:06)
Laba diena! 4u.gif as jau vel namie  smile.gif

Gabija ,gaila nezinojau kad buvai Kaune,galejom susitikti 4u.gif

Vakar Teta man parode Kauna thumbup.gif Labai smagiai praleidom laika wub.gif

Jauciuosi gerai,ta prasme nejauciu nieko nuo svitinimo biggrin.gif

Saunu SVETA kad nauose ir nejauciat poveikiu 4u.gif smagu kad susitikot su Teta mirksiukas.gif nu ne kokia is manes palydove verysad.gif
Atsakyti
LABUCKIS PALAIKYMO KOMANDAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif DEKINGA UZ PALAIKYMA ESU wub.gif

Bandysiu islysti jau po truputi i eteri ax.gif Na neisvengiau sikart salutinio poveikio,burnyte mano balta balta ir skauda rykle,kai ryju,bet pati valgau mirksiukas.gif Nuo sito turejau vakar temperaturos,soko iki 40,bet dabar pabego bigsmile.gif Apetitas diiiidziulis pas mane blush2.gif nepaisant visko,vistiek alkis kamuoja doh.gif Tai va,tiek naujienu smile.gif Na jei ka norit paklaust,klauskit ir bus atsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 16 gegužės 2009 - 09:26
QUOTE(Teta @ 2009 05 15, 22:46)
Kiek laiko bebūtų likę, jo visada mažai. Tik čia esantys jau suvokia laiko baigtinumą, kai dauguma tik žino apie tai. Atsimušus į ligos sieną kitaip pradedi vertinti dienas, mėnesius, metus. Kiek to laiko bebūtų likę norisi jį ne tik išbūti, bet išgyventi jį, mėgautis juo... Jūs esat reikalinga savo artimajam.

TETA, SUPER, filosofė. Pataikei į esmių esmę. Suvokęs tai labai daug gauni, o jeigu dar gyvensi iki 80 m. (linkiu tau to tongue.gif ), gauni tokią nežabotą pilnatvę, kad kitiem pavydu turėtų būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 05 16, 10:25)
Bandysiu islysti jau po truputi i eteri ax.gif Na neisvengiau sikart salutinio poveikio,burnyte mano balta balta ir skauda rykle,kai ryju,bet pati valgau mirksiukas.gif Nuo sito turejau vakar temperaturos,soko iki 40,bet dabar pabego bigsmile.gif Apetitas diiiidziulis pas mane blush2.gif nepaisant visko,vistiek alkis kamuoja doh.gif Tai va,tiek naujienu smile.gif Na jei ka norit paklaust,klauskit ir bus atsakyta mirksiukas.gif

Suprantu tave. Šaunuolė, kad valgai. Gauni dietinį, trintą? Šįsyk, kai gulėjau klinikose su krauju jau nebepakako sąmoningumo valgyt. Pietaudavau visą valandą. Burna ir mane kamuoja unsure.gif Sunku ryt, seilių mažai. Net pazysti nelabai gali kam, o taip norėtųsi? smile.gif
Apetitas tavo dėl hormonų, vis noris kažką suvalgyt, o kai suvalgai taip neskanu, vėl kažko norisi? Įsivaizduoji kaip skanu, o paragauji ir ten ŠŠŠ.... tongue.gif Pasveiksi valgysi viską pilna burna, kaip SVETA K. tongue.gif ESI STIPRUOLĖ< KIETUOLĖ<GERUOLĖ.

Kiek laiko tu taip būsi stebima (t. y. kada turėtum atsigauti po transplantacijos mėnesį -du ar daugiau?). Laikas greit bėga, ar sąstingis?

Atsakyti
O jei ir uzmatys
QUOTE(adis @ 2009 05 16, 11:35)
Suprantu tave. Šaunuolė, kad valgai. Gauni dietinį, trintą?
Apetitas tavo dėl hormonų, vis noris kažką suvalgyt, o kai suvalgai taip neskanu

Kiek laiko tu taip būsi stebima (t. y. kada turėtum atsigauti po transplantacijos mėnesį -du ar daugiau?). Laikas greit bėga, ar sąstingis?

Na dietini gaunu,netrinta.klause gyd ar galiu ryt,tai sakiau,kad galiu ir nekeite nieko.Skoni jauciu,nors sako,kad galeciau ir nejaust.

Po savu ciulpu persodinimo,jie pradeda po savaites jau darba,o po donoro 14 dienu begyje.Kai kraujas atsistatys jau,jei viskas gerai,manau kad jau isleis.Krauja tikrintis,cia savaime aisku,reiks periodiskai.Tik maista per ta laika ziuretis reik,turiu ir visus nurodymus ta tema,ka valgyt,ko ne.Na o jei aptiks "transplantas pries seimininka" tai jei lengva forma,namie gali but ir vaistus vartot ir dazniau tyrima daryt,jei staigus,i ligonine guldo,nes reik lasines pagalbos tada. Organizmas atsistato nuo 6 iki 9 men.Na juk kiekvienam viskas skirtingai smile.gif

Is pradziu sastingis buvo,dabar jau pajudejo laikas ax.gif

Na turbut atsakiau i visus klausimus,nepamirsau nieko 4u.gif
Atsakyti
pajudes mou 4u.gif net nepastebesi kaip jau vel sakys a nori namo vaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 05 16, 03:18)
Saunu SVETA kad nauose ir nejauciat poveikiu  4u.gif smagu kad susitikot  su Teta  mirksiukas.gif  nu ne kokia is manes palydove  verysad.gif

Nepergyvenk,sveik greiciau,gal dar susitiksim 4u.gif Kita savaite dar su Siracusa susitiksim smile.gif

mou ,styprek! 4u.gif Gerai kad tie salutiniai ne tokie jau baisus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 05 16, 12:35)
Pasveiksi valgysi viską pilna burna, kaip SVETA K.  tongue.gif

SVETA K. valgo jau perdaug doh.gif doh.gif Grizo visi kg,numesti per chemija.Buvo man tokia durna mintis,gal kai nuvaziuosiu i Kauna,man nuo svitinimo nesinores valgyti,pikyns ir t.t blush2.gif Ne velnio doh.gif Valgau ir valgau
Atsakyti
[quote=SVETA K.,2009 05 16, 19:17]
Nepergyvenk,sveik greiciau,gal dar susitiksim 4u.gif Kita savaite dar su Siracusa susitiksim smile.gif

mou ,styprek! 4u.gif Gerai kad tie salutiniai ne tokie jau baisus 4u.gif
Papildyta:

SVETA K. valgo jau perdaug doh.gif doh.gif Grizo visi kg,numesti per chemija.Buvo man tokia durna mintis,gal kai nuvaziuosiu i Kauna,man nuo svitinimo nesinores valgyti,pikyns ir t.t blush2.gif Ne velnio doh.gif Valgau ir valgau
[/qu

Labutis visoms, smagu Jus cia rasti bendraujancias, grizau po trumpu atostogu, todel dabar galeciau ir as SVETA, Tave palinksminti Kaune, o gal galime ir daugiau musu kaip nors linksmai laika praleisti.
Atsakyti
Smagiai gyvenat,pasimatymus skiriat tongue.gif ,Sveta K. sekmės gydantis ir leidžiant laiką Kaune. 4u.gif

Man verysad.gif ,pirmadienį Santariškes važiuoti,tikiuosi viskas baigsis laimingai.

Taigi atsisveikinu,nežinau kiek ilgai nepasirodysiu.Norėčiau,kai grįšiu irgi skaityti tik tokias linksmas žinutes.Čia JUMS : user posted image
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 05 16, 20:56)
Labutis visoms, smagu Jus cia rasti bendraujancias, grizau po trumpu atostogu, todel dabar galeciau ir as SVETA, Tave palinksminti Kaune, o gal galime ir daugiau musu kaip nors linksmai laika praleisti.

lotuliukas.gif Faina butu.As tavo tel.turiu,o tu mano? g.gif

shaiba aciu smile.gif O tu laikykis ir tikekek kad viskas bus gerai! 4u.gif Ir mes tikesim ir laikysim kumstukus uz tave!
Atsakyti