jau kaip migau perpietuko 3val
nu tikekimes ka pamatys
ai mano ir kaip cia pasakius pakeite antibus tai lyg ir geriau tik kraujas niekadejas nelabai nori normalus but
aga zinau ka ryt vaziuos kontroliniams kazkaip ytariu ka ir man reiks kazkada su Laimuciu pasitart nepatinka man tas hydrea skyrimas
Laba diena!
Aciu Tau paciai stiprybes,tau dabar labai reikia Sveik greiciau!
Nu ka,buvau Kaune,pasiseke man kad padare visus tyrimus,o galejo nepadaryti . Iskart onkologe pasake,kad kazkas ten sugedo ir dar mokslinius tyrimus atlieka,tai visus zmones siuncia namo iki kitos savaites Jau vos keiktis nepradejau,viena menesi laukiau eiles,paskui dar viena menesi Bet viskas gerai baigesi,man viska padare,kas priklause Labai faina gydytuoja buvo (radioterapeute tikriausiai ),nu tiesiog super Tokia rupestinga,viska isklauso,paaiskino.Ir aplamai man kazkaip sekasi ant geru zmoniu ir gydytuoju Nupese man kriziukus -"tatuirotes".Tik vienas blogai - vel eiles Hematologinis turi vietu tik geguzes 7,cia vel ketvirtadienis,dvi dienas - ir namo,tai nusprendem nuo geguzes 4 pradeti,tik 3 dienas dabar reikia sugalvoti kur ten pagyventi Kaune
Brr,net siurpas nuejo...prisimeniau kaip man taip buvo,negalejau nei valgyti nei kalbeti po savaite laiko Tai tavo vyrui Gal pades As valgiau jogurtus ir skysti nuo sriubos geriau.
QUOTE(babania @ 2009 04 23, 00:28)
SVETA stiprybes ir ..ir nepergyvenkit viskas bus gerai
Aciu Tau paciai stiprybes,tau dabar labai reikia Sveik greiciau!
Nu ka,buvau Kaune,pasiseke man kad padare visus tyrimus,o galejo nepadaryti . Iskart onkologe pasake,kad kazkas ten sugedo ir dar mokslinius tyrimus atlieka,tai visus zmones siuncia namo iki kitos savaites Jau vos keiktis nepradejau,viena menesi laukiau eiles,paskui dar viena menesi Bet viskas gerai baigesi,man viska padare,kas priklause Labai faina gydytuoja buvo (radioterapeute tikriausiai ),nu tiesiog super Tokia rupestinga,viska isklauso,paaiskino.Ir aplamai man kazkaip sekasi ant geru zmoniu ir gydytuoju Nupese man kriziukus -"tatuirotes".Tik vienas blogai - vel eiles Hematologinis turi vietu tik geguzes 7,cia vel ketvirtadienis,dvi dienas - ir namo,tai nusprendem nuo geguzes 4 pradeti,tik 3 dienas dabar reikia sugalvoti kur ten pagyventi Kaune
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 23, 14:55)
Na, kaip čia pasakius.
Juk tada kai buvom susitikusios per Velykas parsivežiau, porą dienų buvo visai energingas, o paskui nukrito kraujas, išopėjo ne pati burna, o liežuvis Tai nei valgė, nei kalbėjo Dabar jau geriau, nors dar visai gerai nėra. Ryt važiuoja į Vilnių, padarys tarpinius tyrimus ir skirs palaikomąjį gydimą, nes sekantis chemo kursas gegužės gale. Taigi, tikiuosi, kad Siracusos pavasarinius žiedus pamatys ne per palatos langą
Juk tada kai buvom susitikusios per Velykas parsivežiau, porą dienų buvo visai energingas, o paskui nukrito kraujas, išopėjo ne pati burna, o liežuvis Tai nei valgė, nei kalbėjo Dabar jau geriau, nors dar visai gerai nėra. Ryt važiuoja į Vilnių, padarys tarpinius tyrimus ir skirs palaikomąjį gydimą, nes sekantis chemo kursas gegužės gale. Taigi, tikiuosi, kad Siracusos pavasarinius žiedus pamatys ne per palatos langą
Brr,net siurpas nuejo...prisimeniau kaip man taip buvo,negalejau nei valgyti nei kalbeti po savaite laiko Tai tavo vyrui Gal pades As valgiau jogurtus ir skysti nuo sriubos geriau.
QUOTE(babania @ 2009 04 23, 17:58)
LABUTUKAS VISOMS
Na ka as galiu pasakyt Jaudinuosi labai noriu gryztrytdar namucio,dar nenoriu i skyriu
Bet pries veja nepapusi patikrintas faktas,isbandyta
QUOTE(babania @ 2009 04 23, 18:58)
sveta o visai visai jokiu pazystamu ner kaune
Nera,tik is SM forumo virtualiai pazystamos Jeigu ka pagyvensiu vesbutije.
Matau,tu pralinksmejai Taip ir toliau
mou ,o tai ka namo nevaziuosi?
Laba diena
Norėjau pasiteirauti, kaip galima sustiprinti kraują po chemoterapijos?
Mano mama guli ligoninėje, jai turėjo daryti operaciją rytoj, bet rado, kad kraujas nekoks, negali daryti operacijos Sako, kad reikės pastiprinti, ką tai reiškia? Mama suprato, lyg ir reikės laukti jos grupės kraujo (gana retas), tada perpils Ar iš tiesų? Gal yra natūralių būdų, maistas koks, sultys ar pan, kuriais būtų galima pastiprinti kraują?
Labai ačiū....
Mano mama guli ligoninėje, jai turėjo daryti operaciją rytoj, bet rado, kad kraujas nekoks, negali daryti operacijos Sako, kad reikės pastiprinti, ką tai reiškia? Mama suprato, lyg ir reikės laukti jos grupės kraujo (gana retas), tada perpils Ar iš tiesų? Gal yra natūralių būdų, maistas koks, sultys ar pan, kuriais būtų galima pastiprinti kraują?
Labai ačiū....
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 23, 18:49)
Nera,tik is SM forumo virtualiai pazystamos Jeigu ka pagyvensiu vesbutije.
bandau apsimest linksma pikta esu siandien mou tik rytoj vaziuos i Vilniu bet jau galvoja atbulai kazkaip ji keistai sneka
QUOTE(babania @ 2009 04 23, 19:03)
mou tik rytoj vaziuos i Vilniu bet jau galvoja atbulai kazkaip ji keistai sneka
nu pasidaviau silpnumui kadangi esu paklusni ligone,tai kaip pasakys gydytojai,taip ir bus mano tikslas-nugalet BABANIA,del manes nesijaudink,kai reik issiskirt su mazaja,nors ir trumpam,man biski liudna,akys prakaituoja biskuti siaip pasakiau,kad viska iskesiu ir grysiu sveika
QUOTE(Snape @ 2009 04 23, 19:52)
Laba diena
Labai ačiū....
Labai ačiū....
Sveikute, Kraujuką gerina veršienos , jautienos kepenėlės, liežuvis, jautiena, stiprus dilgėlių nuoviras (15 gr. užpilu stikline verdančio vandens, 10 min. palaikau, nuspaudžiu. Po 2 valgomus šaukštus kelis kartus per dieną. Galima laikyti šaldytuve 2 paras.), šaltalankių aliejus, raudonas vynas, granatai, špinatai, burokėlių sultys (sutarkavus ir išsunkus apie pora val. palaikyti, kad nusistotų blogos medžiagos. Tada jas vėl nupilti ir gerti. Jei neskanu - maišyti su obuolių , morkų sultimis. Na, gal dar ką nors kas iš mergaičių prisimins.
Mano mamytė dar gėrė vaistukus Ferretab comp., Feroglobin, Totema (ampulės, reikdavo gerti skiedžiant su parūgštintu vandeniu, saugant dantis. ) Bet šituos jau su gydytojos "palaiminimu"vartojo.
Stiprėkit, sveikatos mamytei. Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 23, 18:48)
Bet viskas gerai baigesi,man viska padare,kas priklause Labai faina gydytuoja buvo (radioterapeute tikriausiai ),nu tiesiog super Tokia rupestinga,viska isklauso,paaiskino.Ir aplamai man kazkaip sekasi ant geru zmoniu ir gydytuoju Nupese man kriziukus -"tatuirotes".
Viskas gerai, kas gerai baigiasi, SVETA . Smagu skaityti, kad pasisekė. Tai dabar turėsite savo kryžiukus saugoti, kad nenupraustumėte?
QUOTE(mou @ 2009 04 23, 20:52)
nu pasidaviau silpnumui kadangi esu paklusni ligone,tai kaip pasakys gydytojai,taip ir bus mano tikslas-nugalet BABANIA,del manes nesijaudink,kai reik issiskirt su mazaja,nors ir trumpam,man biski liudna,akys prakaituoja biskuti siaip pasakiau,kad viska iskesiu ir grysiu sveika
Mou - jokiu būdu nepasiduokit. Jūs viską iškęsit ir grįšit sveika
Saulėlydi, kuo daugiau stiprybės Jūsų vyrui. Tai praeis.
Mūsų Ugn*Inė kažkodėl vėl tyli. Kaip Tu laikaisi?
QUOTE(Snape @ 2009 04 23, 18:52)
Laba diena
Labai ačiū....
Labai ačiū....
O kas blogai? Nes gali būti žemas hemoglobinas, gali neutrofilų mažai būti, reaktyvus baltymas uždegimus rodyt, trombocitų skaičių žiūri....Labai daug parametrų.
rasų lanką jau daug ką surašė. Prie žemesnio hemoglobino viskas, kas paminėta, gerai
Mama dar naudodavo mišinį konjakas (5*)+spanguolių sultys+mokrų sultys+burokėlių sultys+medus lygiom dalim. Po šaukštą 3Xdienoje priš valgį.
Neutrofilus dažniausiai filgrastinu (vaistu) kelia...