Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 08, 10:59)
Ačiū, Adis  4u.gif ,  kad esant mėšlungiui gali trūkti ne tik kalio, magnio , bet ir kalcio...  g.gif 

CA ir K pasidarykit kraujo tyrimą, nereikės pergyvent. Natūralus CA yra putpelių kiaušinių lukštai kai kas juos valgo su varške ar jogurtu.
Kiaušiniai ir jų gydomosios savybės. Man pačiai kažkaip lukštus valgyt nepriimtina, nors tokia močiutė aiškino, kad taip su osteporoze susitvarko. Kai parodė sumaltus kiaušinių lukštus, vaizdas toks pat kaip Tianši Ca miltelių, kai kapsulę išardai. Tik ten dar kaina atitinkama ~ 75 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 08 gegužės 2009 - 10:45
dar karteli noriu priminti apie rytoj vilniuje vyksianti mums skirta rengini smile.gif

gero ir ramaus savaitgalio!

“Moteris – mylinti gyvenimą“

Moteris – mylinti, duodanti, išklausanti, guodžianti, gundanti, įkvepianti ir ... kovojanti su onkologinę liga. Tokia trapi ir tuo pačiu tokia stipri – savo vidumi, charakteriu, dvasia.....

Seminaras - koncertas įvyks 2009 m. gegužės 9 d. (šeštadienį).

Seminaro truks nuo 11 iki 14 val. Registracijos pradžia nuo 10.30 val.

Vieta: S. Daukanto a. 1, Vilnius
(senamiestis, šalia Šv. Kryžiaus (Bonifratų) bažnyčios, įėjimas iš Stuokos-Gucevičiaus skvero, priešais Prezidentūrą).

Seminaro dalyviai: Moterys sergančios ir sirgusios onkologinėmis ligomis, kurios bendraus, dalysis patirtimi, diskutuos, o diskusijų vedančiosios daugumai gerai žinomos visuomenės veikėjos:
Erika Umbrasaitė – sirgusi onkologine liga, visuomenės veikėja, žurnalistė, rašytoja;
Ieva Babilaitė - atradusi motinystės džiaugsmą po onkologinės ligos, menininkė – dailininkė;
Dalia Bielskytė – išgyvenusi onkologinę ligą, OHLB „Kraujas“ pirmininkė,
žurnalistė, menininkė;
Aistė Diržytė - socialinių mokslų daktarė, klinikinė psichologė, ilgai dirbusi su moterimis, sergančiomis onkologinėmis ligomis.

Seminarą praskaidrins sakralinės muzikos koncertas, kūrinius atliks jauni profesionalūs atlikėjai:
Justė Gelgotaitė (obojus)
Agnė Švagždytė (varpeliai)
Vilma Narvidaitė (vargonai, vokalas)
Julija Karaliūnaitė (vokalas)

Bus eksponuojami: Tapytojo Gerdenio GRICKEVIČIAUS ciklas „Moterų portretai”;
Fotografo Tomo Kaunecko fotografijų ciklas „Šypsena“.

Išankstinė registracija tel. 8 614 32962 arba el. paštu psichologas@kraujas.lt

Seminaras nemokamas

seminaro temos:

1. su E. Umbrasaite: Kas yra tikrasis moteriškumas ir koks yra moters grožis, kurio negali paliesti net onkologinė liga?

2. su I. Babilaite: Moters gyvenimo pilnatvės pajautimas. Ar tik per motinystę? Drąsa tapti motina po ligos ir savęs realizavimas nesirenkant motinystės kelio.

3. su A. Diržyte: Gyvenimas "čia ir dabar", priimant laikinumą, gyvenimo trapumą, bet neprarandant optimizmo ir meilės gyvenimui.

4. su D. Bielskyte: Liga - ne tik pavojus, bet ir galimybė - savęs realizavimo, augimo, moteriškėjimo, brandumo, gilesnio savęs pažinimo - SAVIEOLIUCIJOS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 08 gegužės 2009 - 16:39
Labas vakaras! As jau namie,grizau savaitgaliui.

mou visa diena galvoju apie tave.Duok Dieve tau stiprybes.Sekmes tau,kad viskas butu gerai.Lauksim kada galesi parasyti user posted image

UGNINE,SU GIMTADIENIU!!!user posted image
Kada susitiksim? Pradingai tu visai unsure.gif

babania ,kaip tu? Tikiuosi kad nelabai blogai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 08 gegužės 2009 - 22:25
Labutis, labutis, SVETA K. 4u.gif Pasiilgom ir mes Jūsų. Tai jau esat truputi "apsišvietusi" tongue.gif ... Jei rasite laikelio, papasakokit, kaip sekėsi, koks palatos kolektyvas, kaip jaučiatės?
Ir gero poilsio namučiuose, ir džiaugsmingų, ir laimingų akimirkų su dukrytėmis ... wub.gif

Labas rytelis, Mergaitėms. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 gegužės 2009 - 06:45
QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 08, 23:23)
Labas vakaras! As jau namie,grizau savaitgaliui.
babania ,kaip tu? Tikiuosi kad nelabai blogai  unsure.gif

nieko baisaus SVETA 4u.gif
Atsakyti
toki apniukusi pavasario vidudieni, leiskite man prisijungti prie Jusu, gyvenanciu ta pacia mintimis, tomis paciomis bedomis... verysad.gif

mano mylimas tevelis serga. jam diagnozotas IV stadijos gerklu vezys...kazkaip staigiai viskas ivyko. tik atsirado rudeni guzelis -parode vidaus ligu gydytojui, tas pasake, kad cia tik limfmazgiai padideje, nes tuo metu kaip tik ligoninej gulejo. paskum tas guziukas pradejo dideti, tetukas niekam nieko nesake, kol karta prisibijodamas man pasake.po triju dienu jau sedejom onkologinyje ir korteleje po biopsijos radau tokia diagnoze.sunku buvo patiketi: sveikas kaip ridikas, daug valgo, pilnas jegu. argi taip atrodo IV stadios ligonis????
aisku puolem gydytis, siuo metu kasdien radioterapija ir dvi chemoterapijas jau turejom.bloguojam po chemijos, nera apetito, mazai valgom, krenta svoris.
tetukas jau pradeda liudeti, o kai pasako, kad dar noretu pagyventi, nes dar net ne pensijoje- noretu ir jos sulaukti-, tai nors stauk....
kazkaip sunku gyventi rankas sudejus. gydytojai daro viena, o ko imtis galime mes patys? skaitau Jusu visus pasiguodimus, patarimus, isbandytus vaistus, metodus..net nezinau ko griebtis, gydytojai savigyda uzsiimti neleidzia.ir man paciai baisu prikalbinti kokia hemeopatine priemone teveli naudoti, kad nesugadintume viso reikalo dar labiau...
gal kas gyvena su tokiu paciu nerimu, gal kas nors is Jusu butent burnos ir gerkles vezi gydotes?
kad ir kaip, visi Jusu linksmesni pranesimai siame forume, mane skatina nenuleisti ranku. vilties as turiu.pasiskaitau vis kokia forume rasyta zinute, kur kas nors is ju pasidziaugia zingsneliu i prieki, ir galvoju, tikiuosi, kad ir as turesiu kuo geru su Jumis pasidalinti...

tebunie musu bendryste - musu jega.
Atsakyti
QUOTE(linkintigero @ 2009 05 09, 13:32)
: sveikas kaip ridikas, daug valgo, pilnas jegu. argi taip atrodo IV stadios ligonis????

Taip, aš tokia. smile.gif Kai nebelieka jėgų - dienos skaičiuojamos.

Ankstesniuose forumuose dalyvavo moteris, jos dukterėčiai buvo burnos vėžys, lyg tai liežuvio. Jau kuris laikas nesilanko, galbūt nekoks likimas jos giminaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 gegužės 2009 - 13:16
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 09, 08:44)
Labutis, labutis, SVETA K. 4u.gif Pasiilgom ir mes Jūsų. Tai jau esat truputi "apsišvietusi"  tongue.gif ... Jei rasite laikelio, papasakokit, kaip sekėsi, koks palatos kolektyvas, kaip jaučiatės?
Ir gero poilsio namučiuose, ir džiaugsmingų,  ir laimingų akimirkų su dukrytėmis ... wub.gif 

Aciu,aciu biggrin.gif Kol dukryte miega parasysiu.Man viskas gerai.Vaikstau i proceduras,o ligonineje neguliu tongue.gif Man labai labai pasiseke kad viena mergina is forumo "bendraamziu kampelis" kur as seniai bendrauju pasiule pagyventi jos mamos bute,ispradziu taremes del 3 dienu,veliau jie man pasake kad jeigu tik tinka man - galiu gyventi,tik padetu gydymas.Eilini karta isitikinau,kiek daug geru zmoniu pasaulyje wub.gif Ileisti gyventi praktiskai svetima zmogu (mes su ja tik internete bendraujam,o matemes tik 2 kartus,viena karta per musu meeta su vaikuciais,kita karta kai raktus man perdave).Man ten visai netoli - 10 minuciu iki kliniku thumbup.gif Kai buvau skyriuje hematologiniam,tik pamaciau ta aplinka doh.gif Nenoriuuuu i ligonine schmoll.gif Ir gydytuoja pasake kad be abejo geriau kad nesigulsiu.Po svitinimo vaikstau po miesta,po akropoly,laisves aleja cool.gif Penktadieni 13 val.jau buvau Klaipedoje thumbup.gif Mazoji labai pasiilgo wub.gif ,nepaleidzia dabar manes,vis buciuoja,ir veida,ir ranka,ir koja lotuliukas.gif
Dar susipazinom su babania ir jos dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 09 gegužės 2009 - 14:35
SVETA 4u.gif malonu ir man buvo susipazinti ax.gif saunu kad nors kiek padejau susipazinti su musu miestu blush2.gif
Atsakyti
UGN*INE SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Linkėjimai nuo MOU.
Gydimas ir organizmo reakcija tokia, kaip ir turi būti po tokių procedūrų. Fiziškai jaučiasi silpnokai, bet ryžtas neblėsta.
ŠAUNUOLĖ MERGAITĖ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Noriu paklausti gal kas nors vartoja toki vaista, tiksliau maisto papilda "Liquid Zeolite"? Va cia apie ji galima pasiskaityt http://www.altermedi...lusaccessories/. Girdejau, kad galima atsisiusti. Gal ka nors zinot ir bandet?
Atsakyti