QUOTE(upsikaz @ 2009 05 07, 23:50)
sunerimau truputį - mums nurodyti du židiniai limfmazgiuose (operacijos vietoje, nuo 2007 rudens stebimi), vienas 4,7 kitas 8,2 SUV. židinys kauluose, kurį kaip įtartiną ir
galimą pradinę metastazę rodė ir kaulų scintigrama, PET atsakyme yra apibūdintas kaip
nevienareikšmiškas / galimas "meta" , SUV 3,6. tai jei šiuos skaičius lygint su norma...
o šiandien apžiūrėjusi atsakymus gydytoja juos įvertino teigiamai, židiniai kaklo limfmazgiuose išnykę, esami židiniai neprogresuoja, pasiūlė pasidaryti po poros mėnesių scintigramą
Aš su savuoju židiniu (po 2 pet-o) buvau palikta stebėjimui. (Gydymas buvo įvertintas kaip sėkmingas, nes dėl to vieno židinio nei aš, nei gydytoja nenorėjom chemijos. Tiesiog norėjosi poilsio). Man limfazgiuose judėjimą pradėjo fiksuoti lapkritį, /t. y. po 3 mėn nuo Pet/Kt arba 7 mėn. po gydymo (gydymas chemija baigtas balandį), o š. m. kovą, t. y. po 10 mėn. sekė 3 gydymas. Todėl siūlyčiau Jums tą patį: darytis kaulų scintigramą ir jei gydymo dabar netaiko, stebėti savo židinukus ir kitus limfazgius echoskopija kas 2-3 mėn. Beje, mano G, diferencijos laipsnis 3, kas rodo didelį vėžinių ląstelių agresyvumą. Čia Jums orientacijai, jei mamos G 1-2, tada viskas gali vykti lėčiau arba net nykti galutinai.
dėl avastino. www. vaistai.lt nurodyta, kad Avastin vienos ampulės kaina 100 mg/4ml kaina 1720,21 Lt. Emea duotame apraše sakoma, kad gydymo kiekis priklauso nuo sergančiojo ligos pobūdžio ir kūno masės. t. y. 5-15 mg kūno masei. Aš paskaičiavau kainą: 70 kg sergančiam žmogui, t. y būtų 6.021,01-25.804, 35 Lt, kas 3 savaites...priklausomai nuo ligos. Detaliai kiekiai gydant įv. vėžio formas nurodyti čia:
avastinas , skaityti nuo 3 psl.