Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(mou @ 2009 05 03, 13:34)
labuka,kokia nuoroda to klipuko? blush2.gif

Jis yra vyro "sąrašiukuose"... Kai turėsiu jį (vyrą) šalia, paprašysiu, kad įkeltų... blush2.gif Nežinau, ar įmanoma tai padaryti, bet šiais laikais juk VISKAS ĮMANOMA... tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 05 03, 12:54)
Jis yra vyro "sąrašiukuose"... Kai turėsiu jį (vyrą) šalia, paprašysiu, kad įkeltų... blush2.gif Nežinau, ar įmanoma tai padaryti, bet šiais laikais juk VISKAS ĮMANOMA... tongue.gif

lauliu nesulaukiu clap.gif

NU MATOT MERGAICIUKES,KAIP MANE VEIKIA RAMINAMI,NAKTI TRAUKIA MEILES PRISIPAZINIMAMS, blush2.gif doh.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS MAMYTES SU SVENTE ! BUKITE VISI SVEIKI!user posted image
Atsakyti
As jau rytoj isvaziuoju svitintis verysad.gif Labai pergyvenu,visa nervuota doh.gif Kaip ten viskas bus...Bet labiausiai del mazosios pergyvenu,nenori jau pas mociutes gyventi,verkia vaikas,bus jai vel stresas verysad.gif Ir suprantu kad kitos iseites nera...bet kaip sunku.Tikuosi kad savaitgaliais galesiu grizti,kad leis man savijauta.
Atsakyti
kol kraujukas nenukrito visiskai,mane su broliuku isleido i laukeli,apejom teritorija,pagaliau nuejau i koplytele wub.gif
buvau uzsimaskavusi visais imanomais budais bigsmile.gif

P.S.:nekreipkit demesio jei klaidu yra,nes dar tebepompuoja raminamu ir biski nraides isdykauja doh.gif

SVETA K. suprantu ir uzjauciu,bet cia tik truputuka palyginus kaip pasibaigs tas negerumas ir trauksim visos iki 100 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mou: 03 gegužės 2009 - 15:41
QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 03, 16:46)
As jau rytoj isvaziuoju svitintis  verysad.gif Labai pergyvenu,visa nervuota  doh.gif Kaip ten viskas bus...Bet labiausiai del mazosios pergyvenu,nenori jau pas mociutes gyventi,verkia vaikas,bus jai vel stresas verysad.gif Ir suprantu kad kitos iseites nera...bet kaip sunku.Tikuosi kad savaitgaliais galesiu grizti,kad leis man savijauta.

Mieloji, SVETA K. 4u.gif - stiprybės Jums. Šitiek praėjot. Liko vienas žingsnelis. Galėsit grįžti savaitgaliais, ir tikrai pamatysit savo AUKSELĮ. Jei stresas šiuo metu neišvengiamas, tai tegul jis būna kuo švelnesnis Jums ir dukrytei. wub.gif GEROS JUMS KLOTIES IR SVEIKATOS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 gegužės 2009 - 16:53
Stiprybes Jums mou ir SvetaK 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos....
Cia uzsukuspajuntu ore tvyrancia jega ir ramybe, tuo paciu.. Neitiketina, mergaites, jusu stiprybe...

Sveikinu jus su Mamos diena- bukit Mylimos Mamytes savo atzalelems, jos savo meile ir buvimu salia ne karta pastiprins susvyravusi zingsni..
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 05 03, 13:33)
NU MATOT MERGAICIUKES,KAIP MANE VEIKIA RAMINAMI,NAKTI TRAUKIA MEILES PRISIPAZINIMAMS, blush2.gif  doh.gif

meiles nebun per daug mirksiukas.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2009 05 03, 15:46)
As jau rytoj isvaziuoju svitintis  verysad.gif Labai pergyvenu,visa nervuota  doh.gif Kaip ten viskas bus...Bet labiausiai del mazosios pergyvenu,nenori jau pas mociutes gyventi,verkia vaikas,bus jai vel stresas verysad.gif Ir suprantu kad kitos iseites nera...bet kaip sunku.Tikuosi kad savaitgaliais galesiu grizti,kad leis man savijauta.

tikrai neskaudes nepergyvenkit 4u.gif va jus narvuojates ir mazoji ta mato ir pradeda is paskos verysad.gif nusiteikit kaip mou mirksiukas.gif TVIRTAI VISKAS BUS GERAI 4u.gif kitaip ir but negali aisku sirdele skauda del mazosios...bet reikia....
bet kazi kodel tu zodziu nein pritaikyti sau.......
Atsakyti
Aciu,mergaites friends.gif Pasiilgsiu jusu wub.gif Iki 4u.gif
Atsakyti
ir laikom ryt kumstukus kad shaiba suzinotu ir gryztu su palankiu sprendimu 4u.gif 4u.gif mes juk turim palaikyti ane....tai viena uz visas ...tai visos uz viena...
Atsakyti
labuka 4u.gif jau pradejo lasint imuninei sistemai slopint ax.gif savaite,gal pora lases paromis doh.gif
Atsakyti