Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(plazma @ 2009 05 19, 18:22)
as irgi iskarto nepastebejau kad zvairuoja,praejus4 dienoms po operacijos pamaciau.bet sako kad zvairumo neistaisysi jei jis yra igimtas.
na kai nueisit pas zukausko matysi ka jis sakys.

Vyras to nemato, bet aš kažkaip pastebiu. Nors man aiškino ligoninėj kad gali vizualiai žvairuoti dar po operacijos ir tai normalu. Turi dar kažkiek laiko praeiti. Žodžiu, yra kaip yra... Nors mūsų žvairumas įgytas, bet manau kad vis vien sudėtinga viską sutvarkyti. Lauksiu vizito pas Žukauską. Eisim šį kart į klinikas.
Klausyk, Plazma, o kada galima maudytis? Sakė kad bet koks šampūnas dabar labai graužtų, bet jei tik vandenuke pasėdėt? Saldainiais plaukus susilipino mano misės, norėtųsi atmirtkyt ax.gif Dar prie to paties... kada į lauką iškeliavot? Irgi bijau kokių dulkių nepripūsti į tas raudonas akytes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 19, 16:45)
Vyras to nemato, bet aš kažkaip pastebiu. Nors man aiškino ligoninėj kad gali vizualiai žvairuoti dar po operacijos ir tai normalu. Turi dar kažkiek laiko praeiti. Žodžiu, yra kaip yra... Nors mūsų žvairumas įgytas, bet manau kad vis vien sudėtinga viską sutvarkyti. Lauksiu vizito pas Žukauską. Eisim šį kart į klinikas.
Klausyk, Plazma, o kada galima maudytis? Sakė kad bet koks šampūnas dabar labai graužtų, bet jei tik vandenuke pasėdėt? Saldainiais plaukus susilipino mano misės, norėtųsi atmirtkyt ax.gif  Dar prie to paties... kada į lauką iškeliavot? Irgi bijau kokių dulkių nepripūsti į tas raudonas akytes unsure.gif

as i vonia dejau iki puses.o galvytes man jis nesileidzia plautis.siaip akies slapinti negalima 2-3savaites.o einant i lauka as klijuodavau pleistra,bet kad tavo abi akytes tai dek akinukus.o plaukus plauk tik vilgydama ranka,kad nepatektu vanduo i akis.juk jos dar paraudusios ir sutinusios.pas mus dar sone matosi nezymus raudonumas kaip kraujosruvos.
Atsakyti
Sveikos mamytes

QUOTE(spaceRenata @ 2009 05 06, 16:21)
http://picasaweb.goo...aceee/Akinukai#

cia abiejų akinukų nuotraukytės, tie balti dar su faina tokia gumyte gale.

Mano vyrukas jau bebeik menesis laiko nesioja akinukus , mumus nustate desines akytes zvairuma ir toliaregyste +6 ir +7 verysad.gif Turim tokius ruzavus akinukus,nes savam mieste tik tokius radom jam tinkamus.Nesioja puikiai tik neleidzia uzklijuoti vienos akytes(tada nusima juos ir meta),o mums reikia nesioti tik viena valanda uzdenta akyte,nesumastau kaip ji pergudrauti g.gif Ir reikia daryti manstas,bet irgi neismanau kuo ji sudominti ilgiau nei porai minuciu(labai judrus mano vyrukas) g.gif unsure.gif
Vaziuosim birzelio menesi pasirodyti pas gydytoja paziureti kaip cia sekesi mums.
Atsakyti
QUOTE(Vytiute @ 2009 05 20, 10:22)
Sveikos mamytes
Mano vyrukas jau bebeik menesis laiko nesioja akinukus , mumus nustate desines akytes zvairuma ir toliaregyste +6 ir +7 verysad.gif Turim tokius ruzavus akinukus,nes savam mieste tik tokius radom jam tinkamus.Nesioja puikiai tik neleidzia uzklijuoti vienos akytes(tada nusima juos ir meta),o mums reikia nesioti tik viena valanda uzdenta akyte,nesumastau kaip ji pergudrauti g.gif Ir reikia daryti manstas,bet irgi neismanau kuo ji sudominti ilgiau nei porai minuciu(labai judrus mano vyrukas) g.gif  unsure.gif
Vaziuosim birzelio menesi pasirodyti pas gydytoja paziureti kaip cia sekesi mums.

kokia manksta darot g.gif pas mus irgi ta pati problema,bet visgi trumpam pavyksta uzdet akinius.turi tiesiog zaisti ,musu jau didelis,beveik 3metu.ir tai niekaip nepavyksta susitarti.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 05 20, 10:42)
kokia manksta darot g.gif pas mus irgi ta pati problema,bet visgi trumpam pavyksta uzdet akinius.turi tiesiog zaisti ,musu jau didelis,beveik 3metu.ir tai niekaip nepavyksta susitarti.

Mums tiesiog liepe sukioti akytes i sonus ir taip stipriai,kad baltymo nesimatytu.Paemus jo megstama zaisliuka bandau rodyti is vienos puse i kita,susinervuoja,kad erzinu ji ir bega jis nuo manes doh.gif
Jei neuzdengiu akytes,tai jis pats rodo,kad reikia uzdeti akinukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamyte,

mes alinukus nesiojame jau puse metu. Noriai mazius juos nesioja ,nes nesioja ir tevelis. Taciau dengti mano mazylis visai nenori ziuri per virsu, tad gydytoja israse atropino lasiukus lasinti i geresne akyte, kad taip priverstume dirbti tingine aki.
Gal kuri taip jau gydote savo mazylio akytes?
Atsakyti
QUOTE(Vytiute @ 2009 05 20, 19:43)
Mums tiesiog liepe sukioti akytes i sonus ir taip stipriai,kad baltymo nesimatytu.Paemus jo megstama  zaisliuka bandau rodyti is vienos puse i kita,susinervuoja,kad erzinu ji ir bega jis nuo manes doh.gif
Jei neuzdengiu akytes,tai jis pats rodo,kad reikia uzdeti  akinukus biggrin.gif

tai ir mes toki pratima darom,bet ne visada pavyksta,nes sustingsta.
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 05 21, 15:08)
Sveikos mamyte,

mes alinukus nesiojame jau puse metu. Noriai mazius juos nesioja ,nes nesioja ir tevelis. Taciau dengti mano mazylis visai nenori ziuri per virsu, tad gydytoja israse atropino lasiukus lasinti i geresne akyte, kad taip priverstume dirbti tingine aki.
Gal kuri taip jau gydote savo mazylio akytes?

Aš lašindavau, bet dabar klijuoju, bet ne akinukus, o pačią akytę pleistriuku mirksiukas.gif Mes lašindavom Cyclogil po to tropicamid lašiukus pakaitom į abi akytes
Atsakyti
QUOTE(ivil @ 2009 05 19, 16:22)
ausyciu, tai man ir pasirode, kad akinukai maniskei lygtais atlapina.. nu bet as pati nuo dveju metu nesioju akinius, uzaugau neatlepusiom smile.gif

Aciu! Siek tiek apraminote 4u.gif
Jau taip sunku mums su vyru susitaikyti su ta mintimi, kad dukrytei reikia akinukus uzdeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 05 26, 12:31)
Aciu! Siek tiek apraminote  4u.gif
Jau taip sunku mums su vyru susitaikyti su ta mintimi, kad dukrytei reikia akinukus uzdeti  verysad.gif

Nieko, viskas gerai, normali realcija. Su akinukais ar be jų tai vis vien ta pati jūsų dukrytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 26, 10:44)
Nieko, viskas gerai, normali realcija. Su akinukais ar be jų tai vis vien ta pati jūsų dukrytė 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kaip jusu akytes,ar jau praejo raudonumai?
mes vis dar negaunam akinuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 26 gegužės 2009 - 11:09
QUOTE(plazma @ 2009 05 26, 13:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
kaip jusu akytes,ar jau praejo raudonumai?
mes vis dar negaunam akinuku.

Dar iki galo nepraėjo, bet žiūri tai labai gražiai. Būna toks momentas, kai atrodo užsigalvoja ir žiūri į niekur, tai tada biški lyg ir pabėga viena akytė.
Pasiskusiu. Pas Žukauską į klinikas užsiregistruoti nėra šansu. Buvo anksčiau kad atseit nėra laisvu talonų iki 04.28, po to pakeitė, kad nėra iki 05-28. Vakar įlendu, ogis vėl pataisyta. Atseit nėra iki 06-18. Tai kokiu būdu pas ji patekti, net neįsivaizuoju. Nejaugi ir vėl teks pėdinti į ta privatų kabinetą optikoj? Mums apie 06-15 reiktu pasirodyti. Su akiniais ta pati bėda.... Nenešioja. Nebent tą valandą kai uždengta akytė būna... unsure.gif Pirksiu kitus rėmelius, bet vėlgi laukiu vizito, nes tikėtina, kad nebetiks stiklai...
Atsakyti