Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(plazma @ 2009 05 14, 16:44)
tikrai gaila vaikiuko.o ka daktarai sako g.gif gal akinukai tikrai pades.gali but ir nuo to,kad gime neisnesiotas.nors siaip si liga paveldima is kartos i karta.

Kol kas nieko nesako, tik kad butinai reikia akiniu ir kuo greiciau. Nes jo vyzdziai issiplete, tad jam turetu but nemalonu sviesoj buti. Tad sake, kad reikes 2 poru akinuku, vieni kad butu 20% tamsinti, patalpoj nesiot, o kiti - 80% i laukuti. Na aisku su dioptrijom tures but ir visom apsaugom. Del aniridijos, tai ateity bus galima dirbtinai sumazint vyzdi, isidejus specialius lesius. Siaip del sios ligos regejimas neturetu blogeti. O vat del toliaregystes, tai turbut negali nieko pranasaut, laikas parodys...
O del ligos paveldimumo, tai tikrai, nei mes su vyru, nei musu tevai, net seneliai akiniu nenesioja ir problemu su regejimu neturi!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skubu pasidžiaugti, kad mes jau namie thumbup.gif Operacija pavyko smile.gif Tik aš pati nieko kol kas nenoriu spręsti, nes man dabar akytės labai graudžiai atrodo unsure.gif Labai bijojau gulėti viena su abiem, tai leido gultis ir vyrui. Dabar po mėnesiuko keliausim pas gydytoją. O kiečiausia naujiena, tai kad parsivežiau merginas su akiniais. Ima juos nuo akių, bet jau plius minus 70 proc nemiegamo laiko išbūna su jais. Žiūrėsim kaip seksis namuose..
Atsakyti
Brasta, man rodos tu minėjai, kad perki 3M pleistrą REGOJ akytei dengti.. Tokio sakė jie nebesiveža. Pirkom mes specialų 3M pleistrą, bet vienam kartui kainuoja 2 Lt, o kai man dvigubai, tai 4 litai/dienai. Sakau pasiieškočiau tokio, kokį jūs naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 16, 12:57)
Sveikos 4u.gif

Skubu pasidžiaugti, kad mes jau namie thumbup.gif  Operacija pavyko smile.gif  Tik aš pati nieko kol kas nenoriu spręsti, nes man dabar akytės labai graudžiai atrodo unsure.gif Labai bijojau gulėti viena su abiem, tai leido gultis ir vyrui. Dabar po mėnesiuko keliausim pas gydytoją. O kiečiausia naujiena, tai kad parsivežiau merginas su akiniais. Ima juos nuo akių, bet jau plius minus 70 proc nemiegamo laiko išbūna su jais. Žiūrėsim kaip seksis namuose..

kaip greit jus paleido.na musu akyte jau galima sakyti kaip ir isgijus,matos dar raudonumas,bet labai nedaug.kokius lasus jums skyre bei tepaliuka.
gerai kad leido but su vyru,nes su dviem tikrai sunku butu buve.na o ka sake,ar pavyko operacija.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 05 17, 20:33)
kaip greit jus paleido.na musu akyte jau galima sakyti kaip ir isgijus,matos  dar raudonumas,bet labai nedaug.kokius lasus jums skyre bei tepaliuka.
gerai kad leido but su vyru,nes su dviem tikrai sunku butu buve.na o ka sake,ar pavyko operacija.

Paleido ant rytojaus smile.gif Tai labai gerai, nes ten taip nuobodu buvo mano merginoms.. Koridorius tai tikras išsigelbėjimas buvo. Skyrė 10 dienų po 4 kartus, 10 po 2 lašinti Oftandexa-chlora lašiukus + pakaitom kasdien dengti po vieną akį po valandą. Paleisdama gydytoja patikrino ir pasakė, kad visiškai tiesiai žiūri merginos. Tikiuosi pavyko. Bet va dėl akinių... Namie labai sunku... Ima milijonus kartų per dieną.. Nežinau, kaip reikės kovot su jom. Labai nenorėčiau sugadinti rezultato unsure.gif Po mėnesio keliausim į klinikas. Žiūrėsim, ką sakys Žukauskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 17, 19:39)
Paleido ant rytojaus smile.gif Tai labai gerai, nes ten taip nuobodu buvo mano merginoms.. Koridorius tai tikras išsigelbėjimas buvo. Skyrė 10 dienų po 4 kartus, 10 po 2 lašinti Oftandexa-chlora lašiukus + pakaitom kasdien dengti po vieną akį po valandą. Paleisdama gydytoja patikrino ir pasakė, kad visiškai tiesiai žiūri merginos. Tikiuosi pavyko. Bet va dėl akinių... Namie labai sunku... Ima milijonus kartų per dieną.. Nežinau, kaip reikės kovot su jom. Labai nenorėčiau sugadinti rezultato unsure.gif  Po mėnesio keliausim į klinikas. Žiūrėsim, ką sakys Žukauskas smile.gif

labukas,na tikekimes kad pavyks susidraugauti su akinukais.o musu vistiek dar nukrypsta i sona,bet jau nebeleisiu kad operuotu,tegu buna taip kaip yra.
tiesa,del remeliu,nei klaipedoje nei kretingoje neturi plasmasiniu remeliu didesniems vaikams.sako tokiu nera,tik como baby patys maziausi,bet cia kazkuri mama buvo idejus plasmasinius remelius.tai reikes imti metalinius.
Atsakyti
Man rodos, kad viena mergaitė dabar žvairuoja į kita puse verysad.gif Seniau žiūrėdavo į nosytę, o dabar viena akytė lyg pabėga į išorę.. Kaip neramu pasidarė. Iš kart po operacijos tikrai taip nebuvo... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gydytoja israse mano beveik 3 metuku dukrytei akinukus, tik nezinau kur geriausiai ju Vilniuje ieskoti. Gal patartumet kur geriausiai ieskoti tinkamu vaikui akinuku Vilniuje? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausymelis, kuris mane labai neramina - ar neatlepsta ausytes siek tiek del akinuku?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 05 19, 16:08)
Sveikutes,

gydytoja israse mano  beveik 3 metuku dukrytei akinukus, tik nezinau kur geriausiai ju Vilniuje ieskoti. Gal patartumet kur geriausiai ieskoti tinkamu vaikui akinuku Vilniuje?  4u.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausymelis, kuris mane labai neramina - ar neatlepsta ausytes siek tiek del akinuku??  unsure.gif

Bandyk REGOJ mirksiukas.gif ten, sakoma didžiausias pasirinkimas. Dėl ausyčių... aš irgi taip galvodavau, bet pasakyti kaip yra iš tikrųjų tai negaliu. Lauk, kol kokia matytė pakomentuos, kurios atžalėlė nešioja akinukus. Šiaip logiškai tai nelabai turėtų.. Aš pati su akiniais jau 10 metų, bet ausys kaip buvo taip ir yra savo vietoj cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 19 gegužės 2009 - 14:11
QUOTE(Dudute @ 2009 05 19, 15:09)
Bandyk REGOJ mirksiukas.gif  ten, sakoma didžiausias pasirinkimas. Dėl ausyčių... aš irgi taip galvodavau, bet pasakyti kaip yra iš tikrųjų tai negaliu. Lauk, kol kokia matytė pakomentuos, kurios atžalėlė nešioja akinukus. Šiaip logiškai tai nelabai turėtų.. Aš pati su akiniais jau 10 metų, bet ausys kaip buvo taip ir yra savo vietoj cool.gif

Aciu, bandysim uzsukti ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 05 19, 16:08)
Sveikutes,

gydytoja israse mano  beveik 3 metuku dukrytei akinukus, tik nezinau kur geriausiai ju Vilniuje ieskoti. Gal patartumet kur geriausiai ieskoti tinkamu vaikui akinuku Vilniuje?  4u.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausymelis, kuris mane labai neramina - ar neatlepsta ausytes siek tiek del akinuku??  unsure.gif

man labiausiai patinka universiteto optika. perku senamiestyje, labai maloni aplinka, paslaugus pardavejai, bent suaugusiems didelis pasirinkimas. kaip vaikams pasirinkimas dar neziurejau, nes kol kas tik kudikiskus akinukus pirkom.
del ausyciu, tai man ir pasirode, kad akinukai maniskei lygtais atlapina.. nu bet as pati nuo dveju metu nesioju akinius, uzaugau neatlepusiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 19, 13:35)
Man rodos, kad viena mergaitė dabar žvairuoja į kita puse verysad.gif Seniau žiūrėdavo į nosytę, o dabar viena akytė lyg pabėga į išorę.. Kaip neramu pasidarė. Iš kart po operacijos tikrai taip nebuvo...  g.gif

as irgi iskarto nepastebejau kad zvairuoja,praejus4 dienoms po operacijos pamaciau.bet sako kad zvairumo neistaisysi jei jis yra igimtas.
na kai nueisit pas zukausko matysi ka jis sakys.
QUOTE(kristal @ 2009 05 19, 14:08)
Sveikutes,

ne manau kad nuo akiniu atlepsta ausys.mano mama jau 45metus nesioja akinius,o ausys kaip buvo vietoj taip ir liko.akiniai cia niekuo deti.
Atsakyti