labas rytas
QUOTE(Dudute @ 2009 05 12, 06:25)
Laba ryta,
na vakar viską pridavėm, šiandien vakarop sužinosiu atsakymus. Jei viskas ok, ryte skambinsiu Žukauskui ir jei bus taip, kad kažkas neatvyks iš užsirašiusių (sakė dažnas reiškinys), gal pasiguldys mus. Jei nebus šia savaitę vietos, tai tada jau tik po gegužės 24 dienos. Aš tai panikuoju, ką reikės veikti man vienai su dviem toj ligoninėj..
Gal ten yra kokie žaidimų kambariai?
O kaip būna po pačios operacijos? Parneša vaiką ir jam būna tvarstis ant akių? Ar miegantį pasiimi ar pabudusį?
yra televizorius,bet ji ijungia vakare.yra vaikams zaidimu aikstele,knygu,spalvinimo piestuku.parnesa vaika,paguldo ir turi saugot kad nesikeltu,arba bent jau kad guletu ant sono.buna uzklijuotas tvarstis(bet maniskis vos prabudes tuoj nusiplesia,tai bunam be jo).siaip visad parvezdavo prabudusi,paskui vel uzmigdavo.o si karta parveze dar mieganti.
QUOTE(Dudute @ 2009 05 13, 06:54)
Na va, tyrimų atsakymai geri. Skambinti reikės gydytojui. Kažkaip mastau, kad pasiklausiu dėl šlapimo tyrimo. Ar tikrai jo nereikia. Nenoriu nuvažiuot, o po to išvažiuot dėl to, kad buvo jis pamirštas
slapimo tyrimo butinai reik .as juk ir buvau parasius.
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 12:39)
reikia pilno kraujo tyrimo,kresejimo laiko,gliukozes kieki,slapimo tyrimo,lor,neurologo bei pediatro isvadu kad sveiki esat.o jums irgi zvairuma operuos?
Papildyta:
kai vaikuti isveza tai parveza uz valandos laiko.