Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(plazma @ 2010 02 03, 11:18)
labas,o kai jums matavo akispudi, gal su ta nauja aparatura,kur be narkozes?ir gal nebeguldo?

labukas ,taip mums matavo su nauja aparatura be narkozes ...skaitosi gulde ,bet ta pacia diena ejom namo smile.gif .Labai dziugu ,kad pavyko taip pamatuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 03, 12:57)
labukas ,taip mums matavo su nauja aparatura be narkozes ...skaitosi gulde ,bet ta pacia diena ejom namo  smile.gif .Labai dziugu ,kad pavyko taip pamatuot  smile.gif

tai gal ir musu neguldys,o isleis ta pacia diena.o koks buvo akispudis?
o jus turejo guldyt istyrimui?
o tyrimus vistiek reikejo turet,ar jau nesvarbu buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 03 vasario 2010 - 13:13
QUOTE(plazma @ 2010 02 03, 15:09)
tai gal ir musu neguldys,o isleis ta pacia diena.o koks buvo akispudis?
o jus turejo guldyt istyrimui?
o tyrimus vistiek reikejo turet,ar jau nesvarbu buvo?

cia zinok nuo vaiko priklauso ar duos pamatuot ..mes buvom pasiruose ir narkozei jei kas .Matai reikia ten kad vaikas ramiai ziuretu ir ten toks vejelis pusteli i akyte ,tai paskui issigasta ir gali antros akytes neduot pamatuot ..sakau nuo vaiko priklauso kaip leisis apziurimas .Tyrimus turejom ...t.y kraujo tik.
O seip visa procedura kaip guldymui kad budavo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 03 vasario 2010 - 14:22
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 03, 14:21)
cia zinok nuo vaiko priklauso ar duos pamatuot ..mes buvom pasiruose ir narkozei jei kas .Matai reikia ten kad vaikas ramiai ziuretu ir ten toks vejelis pusteli i akyte ,tai paskui issigasta ir gali antros akytes neduot pamatuot ..sakau nuo vaiko priklauso kaip leisis apziurimas .Tyrimus turejom ...t.y kraujo tik.

Bijau nusišnekėt, bet man atrodo mano merginai prieš kiek laiko matavo Vilniuje Krokuvos gatvėje, ten pas Šveikauskienę lankomės, tai visas reikalas ambulatoriškai vyko. Aišku maniškė jau nemaža, vasarą 4 m. suėjo, anksčiau irgi sunkiai su sudėtingesniais tyrimais sekdavosi.

Ačiū už konsultacijas apie Žukauską 4u.gif Vasario 9 d. gulamės.
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 03, 14:21)

gali but kad musiskis neprisileis tokiai procedurai.

QUOTE(vaidax @ 2010 02 03, 18:24)
Bijau nusišnekėt, bet man atrodo mano merginai prieš kiek laiko matavo Vilniuje Krokuvos gatvėje,  ten pas Šveikauskienę lankomės, tai visas reikalas ambulatoriškai vyko. Aišku maniškė jau nemaža, vasarą 4 m. suėjo, anksčiau irgi sunkiai su sudėtingesniais tyrimais sekdavosi.

Ačiū už konsultacijas apie Žukauską  4u.gif  Vasario 9 d. gulamės.

sekmes jums mirksiukas.gif
Dudute,kaip tavo mergytems sekasi su akinukais?ir kaip pilvelio gyventojas?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 02 03, 20:58)
Dudute,kaip tavo mergytems sekasi su akinukais?ir kaip pilvelio gyventojas?

Na vienai jau Žukauskas sakė akinukai nereikalingi, tai ji ta proga sulaužė savo akinius visiškai. Kita panešioja kokių 20 minučių per dieną.. Kovo mėnesį eisim į apžiūrą. Bet jos man abi žvairuoja... verysad.gif Spėju reikės dar operacijos... O kaip baisu, jei dar nepaskutinės unsure.gif
Pilvo gyventojas ramiai sau pilve sėdi ir nieko... Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 02 03, 19:19)
Na vienai jau Žukauskas sakė akinukai nereikalingi, tai ji ta proga sulaužė savo akinius visiškai. Kita panešioja kokių 20 minučių per dieną.. Kovo mėnesį eisim į apžiūrą. Bet jos man abi žvairuoja... verysad.gif  Spėju reikės dar operacijos... O kaip baisu, jei dar nepaskutinės unsure.gif
Pilvo gyventojas ramiai sau pilve sėdi ir nieko... Laukiam  bigsmile.gif

ojei,tai jau paskutine savaite,tuoj ir supuosi leliuka wub.gif
maniskis irgi zvairuoja,bet kazkaip demesio nebekreipiu.man jis graziai ir taip atrodo.na gal reikia kiek laiko,o paskui pasitaisys akytes.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 02 02, 12:20)
labas,paguldo is vakaro.ryte paima operuot nuo maziausiu ir sudetingiausiu operaciju.po operacijos,kuri trunka mazdaug valanda laiko,cia su pradzia ir pabaiga kai jau parveza vaikuti.akytes buna uzklijuotos merliuku.bet maniskis tuoj pat vos prabusdavo nusiplesdavo merliuka.tai klijuodavo tik nakciai,neleisti kad trintu akytes.jei vaikui labai skauda,na verkia tuomet duoda nuo skausmo zvakute,jei didesnis tuomet tablete.po operacijos antra diena israso,jei vaikas jauciasi gerai.vaikas tai mato,nes akyte ziuri tiesiau.

Mes operuosime akytes Vilniuje, Santariskese.
Bet pas mus visa savaite ligononeje laiko g.gif . Kazkaip keista, kad Kaune jau antra diena po operacijos israso g.gif
Atsakyti
labukas visiems
oi kaip as senai cia buvau uzsukus. Mano uogele nesioja akinukus puikia, tai kai nera problemu net ir nebe uzsuku cia blush2.gif Mamos snekejo del akiniu remeliu is OptiO. Mes ir norejom tuos remelius pirkti, bet persigalvojom, nes gydytoja liepe po pusmecio ateiti pasiziureti. Jei reikes keisti stikliukus, gal tuomet ir remeli pakeisim. Mano uogele nesioja akinukus +6 abieju akyciu. Noreciu paklausti kada apytiksliai pradeda gereti akytes t.y. po kurio laiko gali pradeti mazeti tos dioptrijos (pvz. pasidaryti +5). Akinukus jau metus nesiojam. Bet vis dar su +6. Nezinau ar aiskiai suformulavau savo klausimuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2010 02 04, 16:09)
Noreciu paklausti kada apytiksliai pradeda gereti akytes t.y. po kurio laiko gali pradeti mazeti tos dioptrijos (pvz. pasidaryti +5). Akinukus jau metus nesiojam. Bet vis dar su +6. Nezinau ar aiskiai suformulavau savo klausimuka  blush2.gif

Na mums apie 2 metus pasakė, kad akinukai nereikalingi, nes akytės jau žiūri teisingai, bet mažino jau nuo kokių 1,5 metų tas dioptrijas ir stiklai po truputį plonėjo... smile.gif Bet manau, kad tai taip individualu, kad tikrai vienam vaikui gali ir 2, o kitam ir 5 pasitaisyti akytės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 02 04, 16:26)
Na mums apie 2 metus pasakė, kad akinukai nereikalingi, nes akytės jau žiūri teisingai, bet mažino jau nuo kokių 1,5 metų tas dioptrijas ir stiklai po truputį plonėjo... smile.gif  Bet manau, kad tai taip individualu, kad tikrai vienam vaikui gali ir 2, o kitam ir 5 pasitaisyti akytės... g.gif

mane tai labiausiai neramina, ar ji is vis isaugs tuos akinukus, kai toks didelis +. As suprantu, kad akinukai nera pati didziausia problema, bet vis tiek norisi kad dukra be ju vaiksciotu. As skaiciau, kad nelabai vaikai isauga, kuriems +6. Bet gal cia turima omeni, kad be akinuku pagalbos vaikiai sunkiai tokia toliaregyste isauga. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vkr: 04 vasario 2010 - 16:58
Vkr , musu irgi sunelio abi +6 akytes. Va man baisu,kad ne tai ,kad negeres ,bet gydytoja, perspejo,jog uzdejus akinukus ir priesingai -bloget gali doh.gif
Atsakyti