Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

Laba diena,

Noriu prisijungti prie jūsų būrelio, jei priimsit 4u.gif
Viena mano dvynių nuo pusantrų metų žvairuoja, dabar jau atėjo laikas ir operacijai. Gal kam tęko operuotis Kauno klinikose pas gyd. Žukauską?
Atsakyti
QUOTE(vaidax @ 2010 02 01, 15:43)
Laba diena,

Noriu prisijungti prie jūsų būrelio, jei priimsit 4u.gif
Viena mano dvynių nuo pusantrų metų žvairuoja, dabar jau atėjo laikas ir operacijai. Gal kam tęko operuotis Kauno klinikose pas gyd. Žukauską?

tai turbut temos neskaitet.
mes operavomes pas Zukauska.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 02 01, 18:13)
tai turbut temos neskaitet.
mes operavomes pas Zukauska.

blush2.gif
jau perskaičiau 4u.gif
Ir vis tiek klausimėlių liko. Jei labai jūsų neapsunkinsiu, norėčiau paklaust:
- ar po operacijos, kai jau nuima tvarsčius, vaikas benk kiek mato? Mums aktualu, nes operuos abi akis. Ir kiek laiko tie tvarsčiai būna?
- ar po operacijos duoda vaikui kokių nuskausminamųjų/ raminamųjų ar pan.?
- nekorektiška klausti, bet kaip sprendėte vokelių klausimą. Jei nesunku, gal pasidalintumėte patirtimi į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidax: 01 vasario 2010 - 21:30
QUOTE(vaidax @ 2010 02 01, 21:29)
blush2.gif
jau perskaičiau  4u.gif
- ar po operacijos, kai jau nuima tvarsčius, vaikas benk kiek mato? Mums aktualu, nes operuos abi akis. Ir kiek laiko tie tvarsčiai būna?
- nekorektiška klausti, bet kaip sprendėte vokelių klausimą. Jei nesunku, gal pasidalintumėte patirtimi į AŽ.

labas,paguldo is vakaro.ryte paima operuot nuo maziausiu ir sudetingiausiu operaciju.po operacijos,kuri trunka mazdaug valanda laiko,cia su pradzia ir pabaiga kai jau parveza vaikuti.akytes buna uzklijuotos merliuku.bet maniskis tuoj pat vos prabusdavo nusiplesdavo merliuka.tai klijuodavo tik nakciai,neleisti kad trintu akytes.jei vaikui labai skauda,na verkia tuomet duoda nuo skausmo zvakute,jei didesnis tuomet tablete.po operacijos antra diena israso,jei vaikas jauciasi gerai.vaikas tai mato,nes akyte ziuri tiesiau.
Atsakyti
QUOTE(vaidax @ 2010 02 01, 23:29)
blush2.gif
jau perskaičiau  4u.gif

Mes operavomes pas Žukauską:
- iš operacinės parvežė vaikus be tvarsčių. Pabudę iš narkozės matė- operavo irgi abi akytes.
- kažkaip neprireikė jokių nuskausminamųjų- lašina lašiukus į akis kas kažkiek laiko..
- vokelių nenešėm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2010 01 26, 12:03)
Sveikos, siandien ir mano dukrai israse akinukus... nelinksma, bet ka darysi. Rekomendavo Optometrijos pasaulyje Como baby remelius (sitose optikose dabar nuolaidos vaikams), taciau labai jau nesimpatingi man tie remeliai. Gal zinot, ar yra metuku vaikui ir kitokiu firmu remeliu pasirinkti?

OptiO yra akctiv baby, pati juos čiupinėjau ir tikrai geri-patvarūs, bei kas svarbiausia gražūs!
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(geruta @ 2010 01 26, 19:17)
o mes Kaune  verysad.gif ,gal zinote gal tos vilnietiskos parduotuvytes turi atstovybes Kaune?

OptiO Kaune, bet pas juos daug nebus, nes Vilniuje (Kalvarijų g., priešais baldų rojų) daugiausia, bet jei ką - galima užsakyti. Čia tie kur paveiksliukus prieš tai buvusioje žinutėje sumečiau, kaina 150 Lt., vaikams nuolatinė 15% nuolaida.

QUOTE(Anita @ 2010 01 29, 19:49)
Sveikos mamytes, kurios iesko akinuku savo vaikuciams. Pagal galimybe galeciau jums padeti surasti tinkama remeli, istatyti lesiukus, vienu zodziu pagaminti akinukus. Kainos daug pigesnes nei optikose. Jei kam idomu ar turit klausimu, rasykit i AZ.

O kur jus juos darote? Nes vaikai specifinė auditorija. Kokius lęšiukus dedat?
Papildyta:
aš sudėjau ne visus modelius, kad neužkraut temos, bet jei ką - dirbu OptiO ir galiu padėti dėl vaikiškų akinuku, ypač dėl tikslios informacijos. Temos neseku, tai galit až smile.gif nes kiek matau - vaikučiams rasti tinkamus akinius yra problema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriushka: 02 vasario 2010 - 20:03
QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 02, 20:05)

aš sudėjau ne visus modelius, kad neužkraut temos, bet jei ką - dirbu OptiO ir galiu padėti dėl vaikiškų akinuku, ypač dėl tikslios informacijos. Temos neseku, tai galit až smile.gif nes kiek matau - vaikučiams rasti tinkamus akinius yra problema..

Aciuuu,manau mums greitu laiku reiks nauju remeliu
Atsakyti
tie pirmieji nuotraukoi tikrai patvarus ...dukra nesiojo ...o vat vienus turejom (panasus kaip antroje foto) tai ziauru doh.gif 3 akiniai per keleta menesiu. dabar esam nupirke hello kitty akinukus nu pasakiski .
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 03, 07:43)
tie pirmieji nuotraukoi tikrai patvarus ...dukra nesiojo ...o vat vienus turejom (panasus kaip antroje foto) tai ziauru  doh.gif 3 akiniai per keleta menesiu. dabar esam nupirke hello kitty akinukus nu pasakiski .

labas,o kai jums matavo akispudi, gal su ta nauja aparatura,kur be narkozes?ir gal nebeguldo?
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 03, 07:43)
tie pirmieji nuotraukoi tikrai patvarus ...dukra nesiojo ...o vat vienus turejom (panasus kaip antroje foto) tai ziauru  doh.gif 3 akiniai per keleta menesiu. dabar esam nupirke hello kitty akinukus nu pasakiski .

Apie Hello kitty as irgi esu girdejusi labai geru atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 24, 12:10)
mano vaikas jau 3m4men,bet neivardija kur lektuvas ar kitas daiktas.

Mano suneliui 3.3 men, bet viska ivardijo ir keisciausia mate tiek kiek reikia, o prapletus vyzdzius aptiko net +6 abieju akyciu doh.gif (pernai buvu +4), mes jau irgi su akinukais, taciau metaliniais for kids, kol kas labai jais patenkinti thumbup.gif
Papildyta:
o mums como baby netiko,nes vieni jau permazi ,kiti - dar dideli buvo, cia labai ir matuot reikia,priklauso ne tik nuo amziaus,bet ir vaiko veido.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 02, 20:05)
OptiO yra akctiv baby, pati juos čiupinėjau ir tikrai geri-patvarūs, bei kas svarbiausia gražūs!
user posted image
user posted image
user posted image
OptiO Kaune, bet pas juos daug nebus, nes Vilniuje (Kalvarijų g., priešais baldų rojų) daugiausia, bet jei ką - galima užsakyti. Čia tie kur paveiksliukus prieš tai buvusioje žinutėje sumečiau, kaina 150 Lt., vaikams nuolatinė 15% nuolaida.
O kur jus juos darote? Nes vaikai specifinė auditorija. Kokius lęšiukus dedat?
Papildyta:

As turiu rysiu sioj sryti, tik remelius mes uzsakinejam is Centrostyle, ItalijaCentrostyle, spauskit frames, children frames, frames for baby, del to ir pigiau. Lesius dedam plastikinius, daznai plonintus, jei reikia su antirefleksine danga (cia labiau viresniems vaikams). Nesireklamuosiu per daug, kam idomu rasykit AZ.
Atsakyti