sveikutes
mes po rimtu operaciju nesusijusiu su akytem,plius turim trecia voka-epikantu vadinama.jis duoda akyte zvairumo.ir nuo uzverstos galvos gulejmo pradejo viena akyte tinget.kazkaip nuslysta vis i virsu-pabega.israse akinukus, nesiseka nesioti:(
liepe dengt sveikaja, dar nedengem ,nes dar tik 4d.bandom panesiot akinukus.sake dengt stikla, bet gal geriau akyte? su kokiu pleistru dengiat? akinukai kaip foto siuntet plasmasiniai-lankstus:). manajai 1m 7men.kaip ja priverst juos nesioti. ji jau gudri:) sakiau duosiu kramtoske jei uzsides akinukus, nes vyresnioji mato kaip kramto ir nori,tai atsinesa akinukus,rodo,kad uzdeti ir praso kramtoskes:) jei jei nuryja ra pamenta ja iskart nusima akinukus:(
bet kompensuojama vaikams iki 3metu
realiai iki tiek ,kada jau vaikas gali pasakyti kur lektuvelis, kur namelis ir butu galima nustatyti regos astruma
isvada kompensacija realiai nepasinaudosi ,valdzia
bandyti prasyti gydytojos...taip ,brasta, pinigeliai nesimeto ...
realiai iki tiek ,kada jau vaikas gali pasakyti kur lektuvelis, kur namelis ir butu galima nustatyti regos astruma
QUOTE(geruta @ 2010 01 24, 09:23)
bet kompensuojama vaikams iki 3metu
mano vaikas jau 3m4men,bet neivardija kur lektuvas ar kitas daiktas.
QUOTE(Karamele @ 2010 01 24, 01:11)
sveikutes
mes po rimtu operaciju nesusijusiu su akytem,plius turim trecia voka-epikantu vadinama.jis duoda akyte zvairumo.ir nuo uzverstos galvos gulejmo pradejo viena akyte tinget.kazkaip nuslysta vis i virsu-pabega.israse akinukus, nesiseka nesioti:(
liepe dengt sveikaja, dar nedengem ,nes dar tik 4d.bandom panesiot akinukus.sake dengt stikla, bet gal geriau akyte? su kokiu pleistru dengiat? akinukai kaip foto siuntet plasmasiniai-lankstus:). manajai 1m 7men.kaip ja priverst juos nesioti. ji jau gudri:) sakiau duosiu kramtoske jei uzsides akinukus, nes vyresnioji mato kaip kramto ir nori,tai atsinesa akinukus,rodo,kad uzdeti ir praso kramtoskes:) jei jei nuryja ra pamenta ja iskart nusima akinukus:(
va va, ir mums tas pats, nors viena karta ivardija kaip uzkrites vokas, kita karta kaip trecias vokas, nors as pati matau, kad vienos akytes rauksle akiu kamputyje kitokia, nu tokia kaip labiau uzaugus, todel ir mazesnes ta akyte, bet iki siol gyd rimtai i tai neziurti, nes cia tipo estetine problema, regejimui tai netrukdo, nes uzkritimas vyzdzio nedengia, kad del to zvairuot gali, niekad nieks neivardino tai mes dabar taisom ir gydom zvairuma, o sita voka matyt veliau, pas plastikos chirurgus reiks bent jau sitaip zukauskas mane nuteike, kas cia ne oftalmologu darbas.
dauguma klijuoja stikla, o mes klijavom akyte, pirkdavai paprastus pleistriukus"mepore" firmos ir klijuodavai akyte, mums kazkaip pavyko, aisku mums paprasciau, nes sitas 'proceduras" pradejom nuo 6 men, kada dar gudrumo neuzteko, o dabar jau priprato
Sveikos, siandien ir mano dukrai israse akinukus... nelinksma, bet ka darysi. Rekomendavo Optometrijos pasaulyje Como baby remelius (sitose optikose dabar nuolaidos vaikams), taciau labai jau nesimpatingi man tie remeliai. Gal zinot, ar yra metuku vaikui ir kitokiu firmu remeliu pasirinkti?
tokio amziaus vaikams pasiulos nera,beje sie yra saugus ,praktiski ir turbut geriausi
turbut visu cia besirenkanciu mamyciu vaikuciai nesioja baby como remelius
Sveiki prisijunge
Sveiki prisijunge
QUOTE(geruta @ 2010 01 26, 14:04)
tokio amziaus vaikams pasiulos nera,beje sie yra saugus ,praktiski ir turbut geriausi
Sveiki prisijunge
Sveiki prisijunge
na, nera tai nera
p.s. tik dabar pamaciau kaip nusisnekejau - ne optometrijos pasaulis, o centras
QUOTE(anuka @ 2010 01 26, 14:18)
na, nera tai nera
cia tik mano nuomone,gal kitos mamytes man papriestaraus
man atrodo yra Optikos pasaulis
QUOTE(anuka @ 2010 01 26, 13:03)
Sveikos, siandien ir mano dukrai israse akinukus... nelinksma, bet ka darysi. Rekomendavo Optometrijos pasaulyje Como baby remelius (sitose optikose dabar nuolaidos vaikams), taciau labai jau nesimpatingi man tie remeliai. Gal zinot, ar yra metuku vaikui ir kitokiu firmu remeliu pasirinkti?
Didelio pasirinkimo nėra, bet paieškojus galima rasti ir gražesnių. Jei atvirai, man jie irgi nesimpatingi...
Pažiūrėkit Regoj. Paprašykit parodyti vaikiškų akinukų katalogėlį, jei turi... Jie kartas nuo karto atsiveža ir gražesnių.
Papildyta:
Pažiūrėkit toj optikoj, kur netoli Seimo...
Įmetu adresą
Gedimino pr. 49a / Gynėjų g. 2, Vilnius
Tel. 2709887,
Mob.tel. +370 606 05416
Darbo laikas: I-V 9.00 -18.00
VI 10.00 -16.00
Tik gal tie Como baby patvaresni...
QUOTE(geruta @ 2010 01 26, 15:41)
cia tik mano nuomone,gal kitos mamytes man papriestaraus
yra ir optikos pasaulis, ir optometrijos centras
Optometrijos centro tai šitam salone didžiausias vaikiškų rėmelių pasirinkimas...
Vilniaus g.31/ Islandijos g. 1
Tel. (8~5) 2620095
(8~687) 88533
Vilniaus g.31/ Islandijos g. 1
Tel. (8~5) 2620095
(8~687) 88533