Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 01 18, 14:12)
na mums ji reikia lasinti visada net ir pries istyrima .Beje mes praeita savaite buvom tirtis tai be narkozes pavyko ,viska padare ..ir pamatavo ir regos nerva apziurejo zodziu negaliu atsidziaugt kad tu narkoziu nebereikejo  thumbup.gif ....rezultatai irgi puikus .
Jums linkiu dideles sekmes ir parasykit kaip sekesi . smile.gif

kaip faina jums.o tai koks akispudis buvo?
mums tai be sansu be narkozes pamatuot.kai reikia lasa ilasint tai galva sukioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 18, 18:35)
kaip faina jums.o tai koks akispudis buvo?
mums tai be sansu be narkozes pamatuot.kai reikia lasa ilasint tai galva sukioja  doh.gif

man rodos 17-18 g.gif ..gausiu popierius bus tiksliau ...na zukauskas sake kad geras bigsmile.gif
Atsakyti
rytoj einam pas zukauska, turetu paskirti jau operacijos data g.gif jau neramu darosi, nors itariu operac9ija tik bus kokiam balandziui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 18, 20:29)
rytoj einam pas zukauska, turetu paskirti jau operacijos data g.gif  jau neramu darosi, nors itariu operac9ija tik bus kokiam balandziui doh.gif

nesijaudink,viskas bus ok.sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki

Mes po pasitikrinimo akyciu.Ir ka gi-skaiciukai liko tokie patys +6.5 ir +7.5 ,tik dabar gydytojai kilo itarimas del istrizo zvairavimo akytes,tiksliai nustatyti nesileidzia. unsure.gif Nors su akinukais atrodo viskas tvarkoje su ta akyte,bet nuemus akinukus ziuri siek tiek palenkes galvyte(is padilbu) ir kartais vistiek pabega desine akyte. doh.gif Kol kas pagrindinis vaistas akinukai ir dengimas kaires akytes,bet kadangi neleidzia uzdengti akytes tai israse lasiuku lasinti Tropicamido.Dabar pasitikrinti akytes reikes po 3-4men. Dar si kart ispejo,jei tikrai pasitvirtins istrizas zvairavimas,tada teks operuoti. verysad.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 04, 22:25)
labai  wub.gif  as jau pripratau prie savo maziukes akiniuotes, ir man taip grazu  wub.gif  sakau man ji grazesne su akinukais nei be ju doh.gif  tik aisku, kad vistik zymiai geriau ir patogiau butu be ju blush2.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Atsakyti
Mūsų naujieji akinukai atlaikė tik savaitę... doh.gif Vakar sulaužė...
Papildyta:
QUOTE(gustema @ 2010 01 17, 23:37)
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš į Jūsų būrį.
Mano  berniukui dar nėra 3 metukų, o jau pusė metų nešiojam akinukus. Akytes jam patikrinau profilaktiškai, ir buvau beveik 100 procentų įsitikinus, kad jam viskas gerai. Ir kai gydytoja pasakė, kad jam vienai akytei didelė trumparegystė, man buvo šokas. Taigi išrašė akinukus  vienai akytei -3, kita beveik normali.
Dar didesnis šokas buvo, kai patikrinom vėl po 5 mėnesių. Regėjimas pablogėjo. Dabar jau akinukai - viena akis -4 ir kita apie -1. Neįsivaizduoju, kodėl taip blogėja regėjimas -akinius pastoviai nešiojam, televizoriaus žiūrėti daug neleidžiu.
Baisiai neramu man, dėl sūnaus akyčių. Kas bus, jei tokiais tempais ir toliau blogės regėjimas. doh.gif
Taigi gal kas susidūrėte su tokia problema, ar galit parekomenduot gerą gydytoją Vilniuje.
Perskaičiau tik pusę temos blush2.gif , bet neradau nieko apie trumparegystę. Bet gal atsiras mamyčių, kurios galės ką nors patart.

Sveika...
Liūdna, žinoma, kad pablogėjo... O ar akinukus noriai nešioja? Ar tikrai jie gerai parinkti?
Aš nieko neišmanau trumparegystės klausimais...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 19, 21:58)

vaje unsure.gif ,gaila ir vel rupesteliu naujus ieskot
kokiom aplinkybem suluzo
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 18, 20:29)
rytoj einam pas zukauska, turetu paskirti jau operacijos data g.gif  jau neramu darosi, nors itariu operac9ija tik bus kokiam balandziui doh.gif

labas,na ir kaip sekesi pas Zukauska?

QUOTE(brasta @ 2010 01 19, 21:58)

wai kaip negerai,gal dar eina sutaisyt?o vaikutis nesusizeide?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 19, 22:58)
Papildyta:
Sveika...
Liūdna, žinoma, kad pablogėjo... O ar akinukus noriai nešioja? Ar tikrai jie gerai parinkti?
Aš nieko neišmanau trumparegystės klausimais...

[QUOTE]
Akinukus nešioja noriai. Dėl parinkimo, ar gerai, tai nežinau. Lankomės pas gydytoja Baltijos Amerikos klinikoje. Pažiūrėsim, kaip toliau bus. Taip norėtusi, kad nors neblogėtų regėjimas...
Mes esam irgi sulaužę akinius. Kadangi gyvenam ne Lietuvoj, tai visada perkam po dvejus akinukus, kad sulūžus vieniems neliktume be nieko. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 20, 08:06)
labas,na ir kaip sekesi pas Zukauska?
wai kaip negerai,gal dar eina sutaisyt?o vaikutis nesusizeide?

nu ka, operacijos mums neskyre, as kaip sakau jis man idomus, azpiurejo, nieko nesake, ir pradejo rasyt. nu tai as aisku pradejau klausinet, ar bus operacija, kai pasake, kad ne, klausiau kodel, bet pats tai geriausiai-nieko nesako doh.gif
vienu zodziu, mums operaciaji dar nelaikas, zvairumo kampas sumazejes, zvairuoja 10 laipsniu, nors kaip zukauskas sako, ar 5 ar 15 laipsniu vistiek yra blogai. Ji mato gerai, akinukus nesioja, akytes atveda i abi puses, be to, musu yra veluojanti raida, todel mums skubeti nera lur, galbut......na tokia tolima viltis..... blush2.gif dar akytes atsipaiduos ir zvairumas issitaisys, nors ana kart sake, kad neissitaisys, taciau dabar kampas zvairavimo sumazejes g.gif mums irgi taip lyg atrode, bet sakom su vyru gal pripratom. Taigi, laiko dar turim sociai, tokie vaikuciia gydomi sake iki 12 metu,. net iki 12 klases, jokiu blogybiu-drumstumo, kokiu ten kazkokiu pakitimu, jau nepamenu nera, todel dar mums leidzia gydytis akinukais ir toliau dengti arba lasinti vaistukus (iki siol daremn r ta ir ana)
Vienu zodziu,lyg ir naujienos geros, bet taip viskas susibalamutijo

Be to, mes bandom eit pas osteopate g.gif buvom tik karta, ji sako, kad zvairuma galbut galima istaisyt, tai kadangi operacija atkele nezinia kuriam laikui, nes pasirodyt turesim po 6 men, tai gal mums osteopatas dar pades g.gif

dar klausimelis, tos kurios lankotes klinikose, ar jus dar papildomai einat i poliklinikas pas oftalmologus. Nu manes vakar Zukauskas paklause, mes tai neinam daugiau niekur, tik pas jis kas tuos 6 men mazdaug, tai paziurejo i mane kaip ir nenormalia doh.gif tai va, idomu ar jus dar eoinat papildomai, tipo cia 3 lygio konsultacija, o musm reikia dar ir polilklinikoj vaiksciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 20, 15:01)

ana va kaip cia pas jumis g.gif

niekur mes nesilankom daugiau nors jis mums siule isvis nevaziuot i klinikas o utektu ir 2 lygio daktaru, bet.... jei butu mums uzteke butumem nevazeve pas ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 20, 15:01)

dar klausimelis, tos kurios lankotes klinikose, ar jus dar papildomai einat i poliklinikas pas oftalmologus. Nu manes  vakar Zukauskas paklause, mes tai neinam daugiau niekur, tik pas jis kas tuos 6 men mazdaug, tai paziurejo i mane kaip ir nenormalia doh.gif  tai va, idomu ar jus dar eoinat papildomai, tipo cia 3 lygio konsultacija, o musm reikia dar ir polilklinikoj vaiksciot g.gif

g.gif tai gerai,vaikui nereikes narkoziu kesti.o gal ir akinukai per ta laika pagelbes.o mano vaika tai norejo operuot,bet as pati paskiau kad nebereikia,tegul zvairuoja vistiek operacijos nepadejo.bet balandi gulsimes istyrimui.
as kartais nuvedu pas okulistes,bet ji tokia varna nieko neismano.sako,negaliu jums jokio gydymo,vaistu skirti,nes jus esat gero gydytojo Zukausko rankose.tai vaikui viena karta labai akis skaudejo,nuvedizua o ji sako as jam nieko padet negaliu.akispudzio nepamatuosiu,vaistu neskyre,nes tipo kauno gyd neskyre o ji tuo labiau negali.tai teko kuo skubiau vykti i kauna ,kad Zukauskas israsytu akispudi mazinanciu lasu.o jis ir pats liepe lankytis savo mieste pas okulistes.nes pas ji kontrole buna kas 3-4men.o per ta laika gi visko gali nutikti.
Atsakyti