Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 10:02)
aciu.mes po operacijos.bet puliuoja mums ta akyte,nezinau ar cia normalu.kai asarojo sako kad valosi akis,bet kodel puliuoja g.gif na jei nepasitaisys reiks pas vietine okuliste nuvest.o akispudis mums buvo pakiles iki 18,9mmHg.tai rudeni vel reikes tikrinti.

O kiek laiko gulejot po operacijos? Mus zada guldyti ketvirtadieni, operuoti penktadieni. Tai itariu savaitgali nepaleis namo. Ar buna taip kad paleidzia ta pacia diena po operacijos? g.gif O ka parodo tas pakiles akispudis?
Atsakyti
QUOTE(mamagrigiskiete @ 2009 05 04, 14:03)
Man tai kelia abejoniu ta paskutine priemone schmoll.gif Vaikas negali pasakyti kas jam trukdo.O gal gydytojai per stiprus akinukus israse,gal blogai parinko g.gif Gydytojai irgi klysta.Gal bandyk be vyzdziu plesimu pratinti.Man pavyko pripratinti ,kai i lauka einame uzdedu akinukus ir lauke pamirsta kad jis su akinukais smile.gif

oi visaip as zaidziau su maze, nieks nepadejo, maksimum pusvalandi pavykdavo islaikyt su akiniais.. o lauke mes dazniausiai miegam smile.gif
kelias dienas palasinau pleciancius, ir dabar va jau trys dienos kaip su akiniais thumbup.gif

uzuojauta vaikiukams, kuriuos operuoja..
mane pacia vaikystej operavo, tai atsimenu, kad atisbudau, o ant akiu balta ir vel uzmigau... nezinau, kiek laiko ten mane migde smile.gif o paskui buvau labai susikrimtus, kad zelionka veidas isteptas smile.gif
tai va tokie atsiminimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 09, 10:00)
O kiek laiko gulejot po operacijos? Mus zada guldyti ketvirtadieni, operuoti penktadieni. Tai itariu savaitgali nepaleis namo. Ar buna taip kad paleidzia ta pacia diena po operacijos? g.gif  O ka parodo tas pakiles akispudis?

na mus pagulde antradieni.treciadieni operavo.o penktadieni isleido.ta pacia diena po operacijos tikrai niekas neisleidzia schmoll.gif na nebent kai zonduoja,bet kita diena ryte turi atvykti perziurai.na jus gal antradieni paleis.o jei viskas gerai -ir pirmadieni.
nelabai moku paaiskinti apie akispudi,bet mano nuomone kad kaupiasi skysciai,kurie spaudzia aki.reik pasiskaityt internete.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 13:49)
na mus pagulde antradieni.treciadieni operavo.o penktadieni isleido.ta pacia diena po operacijos tikrai niekas neisleidzia  schmoll.gif na nebent kai zonduoja,bet kita diena ryte turi atvykti perziurai.na jus gal antradieni paleis.o jei viskas gerai -ir pirmadieni.
nelabai moku paaiskinti apie akispudi,bet mano nuomone kad kaupiasi skysciai,kurie spaudzia aki.reik pasiskaityt internete.

Na va.. Aš kažkaip irgi nesitikiu, kad paleistų šeštadienį, nors jis tikrai buvo minėjęs, kad pasiguldo dieną prieš, išoperuoja ir kitą dieną namolio. Nors neaišku dar kaip mums su tyrimais bus. Beje, kokių ten jų reikia? Nelabai įskaitau jo rašto. Kraujo tai tikrai reikia, o kaip su šlapimu? Man baisiausiai, tai kad kai aš jo paklausiau, ar galim gultis kartu su vyru, tai jis pasakė, kad teoriškai taip, bet kadangi lovų stygius, tai gali tekti vienai unsure.gif O mano merginos net pietų neužmiega, jei jų nepasupu.. Žodžiu ir laukiu ir bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 09, 12:10)
Na va.. Aš kažkaip irgi nesitikiu, kad paleistų šeštadienį, nors jis tikrai buvo minėjęs, kad pasiguldo dieną prieš, išoperuoja ir kitą dieną namolio. Nors neaišku dar kaip mums su tyrimais bus. Beje, kokių ten jų reikia? Nelabai įskaitau jo rašto. Kraujo tai tikrai reikia, o kaip su šlapimu? Man baisiausiai, tai kad kai aš jo paklausiau, ar galim gultis kartu su vyru, tai jis pasakė, kad teoriškai taip, bet kadangi lovų stygius, tai gali tekti vienai unsure.gif  O mano merginos net pietų neužmiega, jei jų nepasupu.. Žodžiu ir laukiu ir bijau unsure.gif

reikia pilno kraujo tyrimo,kresejimo laiko,gliukozes kieki,slapimo tyrimo,lor,neurologo bei pediatro isvadu kad sveiki esat.o jums irgi zvairuma operuos?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 14:39)
reikia pilno kraujo tyrimo,kresejimo laiko,gliukozes kieki,slapimo tyrimo,lor,neurologo bei pediatro isvadu kad sveiki esat.o jums irgi zvairuma operuos?

Oho, tai čia yra ką veikt. Dar gal net ir nespėsim per savaitėlę susirinkt visų g.gif Na bet išraše gydytojui tikrai nerašo apie neurologą ir lor.. Va iššifravau. Rašo, kokia situacija, kad nenešioja akinių, kad vienai viena akytė nenori žiūrėti, tada rašo planuojama operacija. Turėti siuntimą, kraujo, glikemija tyrimus, pediatro konsultacija.
Gale diagnozė žvairumas ir dar kažkoks žodis (hypermetrija gal.. neiskaitau g.gif )
Daugiau nieko nerašo.
Tai pirmadienį ryte keliaujam į polikliniką, gal po pietų bus rezultatai, o tada sakė skambintis ir galbūt, jei atsiras vieta, paims mus.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 05 09, 13:42)
Oho, tai čia yra ką veikt. Dar gal net ir nespėsim per savaitėlę susirinkt visų g.gif Na bet išraše gydytojui tikrai nerašo apie neurologą ir lor.. Va iššifravau. Rašo, kokia situacija, kad nenešioja akinių, kad vienai viena akytė nenori žiūrėti, tada rašo planuojama operacija. Turėti siuntimą, kraujo, glikemija tyrimus, pediatro konsultacija.
Gale diagnozė žvairumas ir dar kažkoks žodis (hypermetrija gal.. neiskaitau g.gif )
Daugiau nieko nerašo.
Tai pirmadienį ryte keliaujam į polikliniką, gal po pietų bus rezultatai, o tada sakė skambintis ir galbūt, jei atsiras vieta, paims mus.

na, mes kiek vaziuojam i kauna,tai uzraso butent tokius tyrimus pasidaryt ir turet tokiu specu isvadas.ir taip pat turet siuntima.mums uzraso sesute kokius tyrimus pasidaryt i lapeli.tai as ta lapeli paduodu vaiko gydytojai ir ji suraso siuntimus kur mums ju reikia.tik uz kresejimo laiko nustatyma yra mokama(5.80lt)bent jau pas mus kretingoj.o visi kiti tyrimai nemokami.svarbu kad nesloguotumet ir nekosetumet.
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 09:02)
aciu.mes po operacijos.bet puliuoja mums ta akyte,nezinau ar cia normalu.kai asarojo sako kad valosi akis,bet kodel puliuoja g.gif na jei nepasitaisys reiks pas vietine okuliste nuvest.o akispudis mums buvo pakiles iki 18,9mmHg.tai rudeni vel reikes tikrinti.

maniskei irgi puliuot pradejio tiesa jau dvi savaites israse tipo antibijiotikus lasint dviejiu rusiu doh.gif oseip si liga yra uzkreciama arba nuo smelio dulkiu ir seip nuo nesvarumu bent man jau taip aiskino ......o taip norisi nors iki birzelio 1 dienos pasveikt
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2009 05 09, 12:49)
na mus pagulde antradieni.treciadieni operavo.o penktadieni isleido.ta pacia diena po operacijos tikrai niekas neisleidzia  schmoll.gif na nebent kai zonduoja,bet kita diena ryte turi atvykti perziurai.na jus gal antradieni paleis.o jei viskas gerai -ir pirmadieni.

mes po operacijos visa savaite isbuvom ir dar vasara doh.gif kosmaras
Atsakyti

user posted image
[/quote]

ir mes tokius akinukus turim. Nesiojam nuo 6 men. Neturim jokiu problemu.
Planuojam po keliu men. isvaziuoti gyventi i uzsieni. Tai dabar mastau ar nereiketu uzsakyti antru akinuku (atsarginiu) g.gif O jusu vaikiukai turi atsarginius akinukus?
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2009 05 10, 21:13)
Planuojam po keliu men. isvaziuoti gyventi i uzsieni. Tai dabar mastau ar nereiketu uzsakyti antru akinuku (atsarginiu)  g.gif  O jusu vaikiukai turi atsarginius akinukus?

mes neturim atsarginiu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Vkr,2009 05 10, 23:13]
user posted image
[/quote]

Planuojam po keliu men. isvaziuoti gyventi i uzsieni. Tai dabar mastau ar nereiketu uzsakyti antru akinuku (atsarginiu) g.gif O jusu vaikiukai turi atsarginius akinukus?
[/quote]

Mes irgi neturim atsarginių... Gal tam užsienyje irgi rasit jei ką ir dar geresnių variantų? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Neturim atsarginių...
Atsakyti