Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 09, 13:46)
coca-cola, as tai jusu foto taip ir nemaciau g.gif

na siaip as nesu beviltiska, bet kai prisedu prie kompo tai doh.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 09, 15:39)

Nagi ten visur vienas ir tas pats Mikutis... biggrin.gif Tik pirmoj nuotraukoj jis 8 mėnesių, o  2 ir 3 nuotraukoj net mėnesiu jo amžius nesiskiria... viena prieš Kalėdas, kita šiandien daryta.
Vyresnėliai dičkiai, akiniuočiukas tik mažylis, vienintelis šeimoj.
Su sese ir broliu...

user posted image

Cia tai geras
antroje ir trecioje nuotraukoje atrodo ,kad skirtingi vaikai ,ar cia remeliai taip pakeite g.gif
Grazi seimynele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2010 01 09, 17:53)
na siaip as nesu beviltiska, bet kai prisedu prie kompo tai  doh.gif    umn.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2010 01 09, 20:21)
Cia tai geras
antroje ir trecioje nuotraukoje atrodo ,kad skirtingi vaikai ,ar cia remeliai taip pakeite  g.gif

biggrin.gif Net keista... Kad pakeitėm akinukus nepastebėjo nei mano mama, nei auklėtojos daržely... doh.gif
Matyt, modelis sugeba keistis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs vaikučiai su akinukais. Svarbu patiems priprast ir net nepastebėsim kitų žvilgsnių. Iš pradžių, tai slėpiau nuo kaimynų, į lauką eidavom be akinių, bet dabar visur su jais. O žvilgsniai tai geranoriški būna, visi šypsosi, o lankomės tikrai daug kur. Nesu girdėjusi, kad negražiai apšnekinėtų.
Vis dėlto, kartais su vyru pakalbam, gal nereikės nešiot jai visą gyvenimą ir neteks kęsti patyčių darželyje, mokykloje.
Mielos mamos, ar jūs vedėt savo vaikus į paprastus darželius, ar į spec.?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 01 10, 14:19)
Vis dėlto, kartais su vyru pakalbam, gal nereikės nešiot jai visą gyvenimą ir neteks kęsti patyčių darželyje, mokykloje.

Aš vedu į spec.
Man atrodo, kad šiais laikais dėl akinių nebesišaipo. Dirbu mokykloje, tai nei karto neteko girdėti, kad dė to šaipytųsi...
O žmonės gal keistai reaguoja labiau į akiniuotus kūdikėlius... nu ne taip ir įprasta. Senesniems žmonėms atrodo, kad akiniai tik skaitymui reikalingi... doh.gif
Mus irgi kartais pakalbindavo kaimynai ar šiaip kokie praeiviai... bet labiau su užuojauta, kad vargšas vaikelis... Nors aš jau seniai dėl to nematau problemų.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 01 10, 15:19)
Labai gražūs vaikučiai su akinukais. Svarbu patiems priprast ir net nepastebėsim kitų žvilgsnių. Iš pradžių, tai slėpiau nuo kaimynų, į lauką eidavom be akinių, bet dabar visur su jais. O žvilgsniai tai geranoriški būna, visi šypsosi, o lankomės tikrai daug kur. Nesu girdėjusi, kad negražiai apšnekinėtų.

mes ir vedam i spec.darzeli ,bet tik del to kad ten spec.prieziura ,manksteles uzsiemimai ....o be to grupeje nemazai ir neakiniuotu.
Del aplinkiniu spoksojimo biggrin.gif ...tai as pati spoksau ,nes man idomu koks akinuku modelis ..dar paklausiu kur akinius perka ...zodziu biggrin.gif .I mano dukreles akytes daznai ziuri kai ji be akinuku buna nes akytes tikrai ispudingos (cia ligos pasekme) ...grazios labai ir dideles ir spalva nenusakoma ... biggrin.gif .Karta per viena koncerta viena mamyte priejo ir ziuri taip prisikisus nosyte sako" gal su linzem jusu mergyte"...jo sakau idejau kad per koncerta graziau atrodytu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 01 10, 13:19)

mes lankom,bet paprasta.o grupej nera nei vieno su akinukais.

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 01 10, 14:16)
mes ir vedam i spec.darzeli ,bet tik del to kad ten spec.prieziura ,manksteles uzsiemimai ....o be to grupeje nemazai ir neakiniuotu.
Del aplinkiniu spoksojimo  biggrin.gif ...tai as pati spoksau ,nes man idomu koks akinuku modelis ..dar paklausiu kur akinius perka ...zodziu  biggrin.gif .I mano dukreles akytes daznai ziuri kai ji be akinuku buna nes akytes tikrai ispudingos (cia ligos pasekme) ...grazios labai ir dideles ir spalva nenusakoma ... biggrin.gif .Karta per viena koncerta viena mamyte priejo ir ziuri taip prisikisus nosyte sako" gal su linzem jusu mergyte"...jo sakau idejau kad per koncerta graziau atrodytu  lotuliukas.gif .

o kokius lasiukus lasinat?gal trusopt.
mums nuo ju,o gal ir ne,bet buna paraudus akyte g.gif
istikro mums reikai nesiot linze,bet kad ji brangi ir keisti kas 3men.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 10, 17:36)
mes lankom,bet paprasta.o grupej nera nei vieno su akinukais.
o kokius lasiukus lasinat?gal trusopt.
mums nuo ju,o gal ir ne,bet buna paraudus akyte  g.gif
istikro mums reikai nesiot linze,bet kad ji brangi ir keisti kas 3men.

cosopta lasinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 01 10, 15:50)
cosopta lasinam  smile.gif

kompensuojamas?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 10, 19:41)
kompensuojamas?

aha ...kazkiek reikia damoket ,tik beda tame kad teoriskai turi buteliuko uztekt menesiui ,bet praktiskai neuztenka tenka viena pirkt pilna kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 01 11, 08:21)
aha ...kazkiek reikia damoket ,tik beda tame kad teoriskai turi buteliuko uztekt menesiui ,bet praktiskai neuztenka tenka viena pirkt pilna kaina  doh.gif

mums tai uztenka,nes lasinam tik i viena aki.
bet kokios kainos tu lasu doh.gif
Atsakyti