QUOTE(geruta @ 2010 01 04, 23:13)
nu grazumelis
ir mes greitu laiku pasirodysim
kas dar prisijungs?
na, galim ir mes i modeliuku sou prisiungt ir pasirodyt
cia toms mamytems, kurios labai bijo akinuku, pamatytu, kad grazus tie vaikuciai ir su akinukais
QUOTE(Dudute @ 2010 01 05, 09:36)
Aš esu lašinus juos vietoj akių dengimo. Bet po to sakė arba lašinti arba dengti, tai pasirinkau dengimą
mes lasinam tropicamida- irgi tam, kad praplestu vyzdi ir blogiau su ta akim matytu, ta prasme vietoj klijavimo. nors ir klijuojam po 1 val.
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2010 01 05, 09:42)
Sveikutės mano trimetė jau pusmetį nešioja akinukus dėl abiejų akyčių toliaregystės (+6 ir +7), žvairumo, dengiam kairę akytę (kiek tai įmanoma, nes greit nusiima, arba pro viršų žvilgčioja), nes dešinė akytė labai didelė tinginiukė, praktiškai nefiksavo vaizdo, dabar buvom vėl pasitikrinti, tai dioptrijos nepasikeitė (džiaugiuosi, kad nors nepadidėjo), bet kas nudžiugino, tai kad su akiniais praktiškai nežvairuoja, tinginiukė akytė laksto jau apie vidurį, žodžiu fiksavimas žymiai pagerėjo
Be akytės dengimo ir akinukų nešiojimo, dar kreipėmės į ostopatę, kuri rankų paspaudimais ir energetika gydo įvairius sutrikimus. Tai ji pasakė, kad akyčių pažeidimas nuo gimdymo, kadangi per gimdymą buvo pažeisti kažkokie kaukolės centrai (ar kažkas panašaus), kurie atsakingi už akis (man buvo atliktas ekstra cezaris dėl to, kad dukrytė užlenkė galvytę), todėl pasak jos,dar laiku kreipėmės ir įmanoma padėti.
Žodžiu tikimės tik geriausio rezultato, bet kuriuo atveju ar su akinukais ar be, man mano mažylė pati gražiausia
naujienos ne tokios ir mblogos-svarbu neblogeja ir jei su akinukais nezvairuoja, tai gerai, nesios akinukus ir viskas bus Ok. maniske su akinukais vistiek zvairuoja
del osteopatijos as irgi buvau girdejus, kad jie gydo zvairuma. o jus cia kokiam mieste? as kazkaip nesikreipiau, pasitikiu labiau tradicine medicina, nors buvo minciu, galvoju blogiau nebus, kaip supratntu jie ten nepakenktu, jie ten kazkokius centrus ciupinam masazuoja, ar ne?