Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(brasta @ 2010 01 04, 17:50)
Šiandien galų gale prisitaikėm rėmelius. Ketvirtadienį jau turėsim naujus akinukus. Galėsim papozuot ir pasirodyt su naujais.

ar jums baby como per mazi kad keitete?
ar prisitaiket is Chupa Chups?
Labai lauksim fotosesijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 04 sausio 2010 - 18:00
gryzom ir mes is gydytojos. po penkiu dienu lasinimo pasirodo toliaregyste dar didesne... verysad.gif pasimatavom akinukus taip graudu buvo.... nors maziukas visai patenkintas su jais vaikstinejo verysad.gif
jus kalabt apie akinuku firmas, as is to streso net nepastebejau kokia firma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurga1985 @ 2010 01 04, 16:18)
sweiki, esu labai sunerimus del sawo vaikucio, jam beveik 3 metukai, siandien buwome pas okulista apziurai, tai ziurejo akyciu  dugna, tai pasake, kad pas mus toliaregyste 3 plius, bet galvoju is kur cia gali buti, tv mazai duodu ziureti, patys akinuku nenesiojam, labai gerai matome, o cia sako, kad ateiti po puses metu ir vel tikrins akytes, gal net akinukus reiks nesioti.... schmoll.gif tai nesupranti is kur cia mums taip??? g.gif

visus kamuoja sitas klausymas. as pries savaite suzinojau, o jokiu itarimu neturejau, atrode mato vaikas viska....ir toliaregyste ne nuo tv, visi gimsta toliaregiai, bet augant ji mazeja, o kai kuriems vaikuciams ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 04 sausio 2010 - 18:42
QUOTE(Coca - cola @ 2010 01 04, 18:38)
gryzom ir mes is gydytojos. po penkiu dienu lasinimo pasirodo toliaregyste dar didesne... verysad.gif   pasimatavom akinukus taip graudu buvo.... nors maziukas visai patenkintas su jais vaikstinejo  verysad.gif
jus kalabt apie akinuku firmas, as is to streso net nepastebejau kokia firma  doh.gif

Ir mums buvo tas pats ,po lasiuku vienu skaiciuku + padidejo.Dabar jau stabilu .
Bet matyt maziukui su akinukais patogiau,gal ir nesioti nebus problemu thumbup.gif .O del remeliu ,manau bendrom jegom ,as irgi nesenai suzinojau ,kad pas mus Baby como doh.gif ,kai reikejo kelios optikos po viena spalvyte ,po vienerius remelius turejo nebuvo is ko rinktis dabar ,ziu, akiratis pleciasi,
aciu mamytems kurios patirtim dalinasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 04 sausio 2010 - 18:44
QUOTE(geruta @ 2010 01 04, 18:59)
ar jums baby como per mazi kad keitete?
ar prisitaiket is Chupa Chups?
Labai lauksim fotosesijos  thumbup.gif

Tie mums seniai maži. Išaugom ir kitus jau. Iš Chupa Chups serijos man labai patiko, bet gerai nesilaiko ant nosytės. Bet kokius dabar išsirinkom, tai tiksliai ir nepasakysiu be ketvirtadienio.
Papildyta:
QUOTE(Coca - cola @ 2010 01 04, 19:41)
pasimatavom akinukus taip graudu buvo.... nors maziukas visai patenkintas su jais vaikstinejo  verysad.gif

Kai mes pirmąkart mažių parsivežėm su akinukais, duris atidariusi dukra ėmė taip juoktis... o man toks gumulas širdį užspaudė... tas klapsėjo tom savo nuo stiklų padidintom akutėm ir nieko nesuprato... kad iš jo čia žvengia...
O dabar jo net neįsivaizduojam kitokio. Jis net vidurnaktį iš lovos pašoka, susiranda akinukus ir toliau sau miega... O jei koks vaikiukas jam bando nuimti, tai grumiasi kaip liūtas už savo turtą...
Nors jau ir seniau teršėm eterį, bet dar pasirodom toms nerimaujančioms mamytėm su gumulais širdy, jog svarbiausia, kad mūsų vaikučiai laimingi ir visai nesvarbu su akinukais jie ar be jų... ir kaip pelėdoms visada ir liks patys gražiausi...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 04 sausio 2010 - 21:59
QUOTE(brasta @ 2010 01 04, 21:58)
Nors jau ir seniau teršėm eterį, bet dar pasirodom toms nerimaujančioms mamytėm su gumulais širdy, jog svarbiausia, kad mūsų vaikučiai laimingi ir visai nesvarbu su akinukais jie ar be jų... ir kaip pelėdoms visada ir liks patys gražiausi...

user posted image

labai wub.gif as jau pripratau prie savo maziukes akiniuotes, ir man taip grazu wub.gif sakau man ji grazesne su akinukais nei be ju doh.gif tik aisku, kad vistik zymiai geriau ir patogiau butu be ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 04, 22:58)

wub.gif nuostabu wub.gif pas mus bisk kita situcija, nes dickis labai gaili maziuko del akinuku sad.gif
Atsakyti
nu grazumelis wub.gif
ir mes greitu laiku pasirodysim thumbup.gif
kas dar prisijungs?
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2010 01 04, 14:01)
Turiu klausimuka, ar kam nors vietos akiu dengimo buvo paskyre lasinti Cyclogyl akiu lasus?

Aš esu lašinus juos vietoj akių dengimo. Bet po to sakė arba lašinti arba dengti, tai pasirinkau dengimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mano trimetė jau pusmetį nešioja akinukus dėl abiejų akyčių toliaregystės (+6 ir +7), žvairumo, dengiam kairę akytę (kiek tai įmanoma, nes greit nusiima, arba pro viršų žvilgčioja), nes dešinė akytė labai didelė tinginiukė, praktiškai nefiksavo vaizdo, dabar buvom vėl pasitikrinti, tai dioptrijos nepasikeitė (džiaugiuosi, kad nors nepadidėjo), bet kas nudžiugino, tai kad su akiniais praktiškai nežvairuoja, tinginiukė akytė laksto jau apie vidurį, žodžiu fiksavimas žymiai pagerėjo wub.gif
Be akytės dengimo ir akinukų nešiojimo, dar kreipėmės į ostopatę, kuri rankų paspaudimais ir energetika gydo įvairius sutrikimus. Tai ji pasakė, kad akyčių pažeidimas nuo gimdymo, kadangi per gimdymą buvo pažeisti kažkokie kaukolės centrai (ar kažkas panašaus), kurie atsakingi už akis (man buvo atliktas ekstra cezaris dėl to, kad dukrytė užlenkė galvytę), todėl pasak jos,dar laiku kreipėmės ir įmanoma padėti.
Žodžiu tikimės tik geriausio rezultato, bet kuriuo atveju ar su akinukais ar be, man mano mažylė pati gražiausia wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2010 01 04, 23:13)
nu grazumelis  wub.gif
ir mes greitu laiku pasirodysim  thumbup.gif
kas dar prisijungs?

na, galim ir mes i modeliuku sou prisiungt ir pasirodyt blush2.gif cia toms mamytems, kurios labai bijo akinuku, pamatytu, kad grazus tie vaikuciai ir su akinukais wub.gif

QUOTE(Dudute @ 2010 01 05, 09:36)
Aš esu lašinus juos vietoj akių dengimo. Bet po to sakė arba lašinti arba dengti, tai pasirinkau dengimą 4u.gif

mes lasinam tropicamida- irgi tam, kad praplestu vyzdi ir blogiau su ta akim matytu, ta prasme vietoj klijavimo. nors ir klijuojam po 1 val.
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2010 01 05, 09:42)
Sveikutės mano trimetė jau pusmetį nešioja akinukus dėl abiejų akyčių toliaregystės (+6 ir +7), žvairumo, dengiam kairę akytę (kiek tai įmanoma, nes greit nusiima, arba pro viršų žvilgčioja), nes dešinė akytė labai didelė tinginiukė, praktiškai nefiksavo vaizdo, dabar buvom vėl pasitikrinti, tai dioptrijos nepasikeitė (džiaugiuosi, kad nors nepadidėjo), bet kas nudžiugino, tai kad su akiniais praktiškai nežvairuoja, tinginiukė akytė laksto jau apie vidurį, žodžiu fiksavimas žymiai pagerėjo  wub.gif
Be akytės dengimo ir akinukų nešiojimo, dar kreipėmės į ostopatę, kuri rankų paspaudimais ir energetika gydo įvairius sutrikimus. Tai ji pasakė, kad akyčių pažeidimas nuo gimdymo, kadangi per gimdymą buvo pažeisti kažkokie kaukolės centrai (ar kažkas panašaus), kurie atsakingi už akis (man buvo atliktas ekstra cezaris dėl to, kad dukrytė užlenkė galvytę), todėl pasak jos,dar laiku kreipėmės ir įmanoma padėti.
Žodžiu tikimės tik geriausio rezultato, bet kuriuo atveju ar su akinukais ar be, man mano mažylė pati gražiausia wub.gif  mirksiukas.gif

naujienos ne tokios ir mblogos-svarbu neblogeja ir jei su akinukais nezvairuoja, tai gerai, nesios akinukus ir viskas bus Ok. maniske su akinukais vistiek zvairuoja verysad.gif
del osteopatijos as irgi buvau girdejus, kad jie gydo zvairuma. o jus cia kokiam mieste? as kazkaip nesikreipiau, pasitikiu labiau tradicine medicina, nors buvo minciu, galvoju blogiau nebus, kaip supratntu jie ten nepakenktu, jie ten kazkokius centrus ciupinam masazuoja, ar ne? g.gif
Atsakyti
cia mes
ziema wub.gif
user posted image
nuotrauka nelabai ,bet rodomes blush2.gif

user posted image
cia namuciuose rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 05 sausio 2010 - 10:26
labai simpatiski Jusu vaikuciai biggrin.gif 4u.gif kai turesim mes akinukus irgi butinau pasirodysime blush2.gif

tai va buvom mes nuvaziave dar pasikonsultuoti i vilniu akiu ligu klinika, ir viska ta pati pasake kaip kaune, kad toliaregyste tokia pati, tik del zvairavimo paguode, kad gali vaikas ir visai nesuzvairuoti, tik butina is arti stengtis nieko nerodyti ir smulkiu zaislu.. nu siek tiek paguode, bus matyt kaip bus. Nors man atrodo, kad viena akyte jau krypta link nosytes, o gal tik vaidenas, nes bijau baisiausiai kad nesuzvairuotu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2010 01 05, 10:42)

norejau paprasyti gal galite atsiusti kontaktus tos ostopates (niekad nebuvau apie tokia girdejus, labai sudomino) ar cia parasykit ar i AZ. mano gimdymas irgi buvo sudetingas, irgi dare skubu cezari ir as pagalvojau kad gal galejo buti akytes nuo to pazeistos, nes laike vaiko galvyte kad nelystu kol i operacine nuvaziavom, tai kai suzinojau sita musu beda iskart apie tai pagalvojau, noreciau suzinoti tiksliau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ieva): 05 sausio 2010 - 15:39