QUOTE((Lelija) @ 2009 12 04, 10:05)
O kaip jus klijuojat?
As niekur neradau info, kaip ta akinuka klijuot, net optikoj gūžčiojo peciais. Yra tokie pleistrai, bet sako, tik suaugusiems. Tai apvyniodavau akiniu stikla su bintu Bet kuo didesne, tuo nenori, paleidžia kakarinę ir draskosi
Mus užrašė kovo mėn...Su viena pažįstama kalbėjau, ar įmanoma paankstinti operaciją, niu baisu tiek laiko laukti ir kankinti...Tai sako, kad anksčiau nei metukų neoperuoja, nebent extra.
As niekur neradau info, kaip ta akinuka klijuot, net optikoj gūžčiojo peciais. Yra tokie pleistrai, bet sako, tik suaugusiems. Tai apvyniodavau akiniu stikla su bintu Bet kuo didesne, tuo nenori, paleidžia kakarinę ir draskosi
Mus užrašė kovo mėn...Su viena pažįstama kalbėjau, ar įmanoma paankstinti operaciją, niu baisu tiek laiko laukti ir kankinti...Tai sako, kad anksčiau nei metukų neoperuoja, nebent extra.
as klijuoju ne akinukus, o akyte. Klijuiojam nuo 6 men i dieliu problemu neturim
Del operacijos laiko geriausiai zino gydytojai, mums pvz zukauska jau nuo pirmo vizito pasake, kad jei reiks operuot, pat tinkamiausias laikas yra vaikutis nuo 1 iki 2 metuku, mums tuoj bus 1metai ir 3 men, tai operacijai ruosiames pavasari, mazdaug 1.5 metu kai busim. buvo galima operuot lygiai metuku, bet tas pats Zukauska sake, kad paprastai vaikuciui metukai yra labai svarbus laikas, mokosi vaiksciot ir pan, , o oparecijoje yra narkoze, kuri vaika slopina ir gali sutrukdyt tiems svarbiems igudziams, todel mums pasiule palaukt 1.5 metu
del akinuku, as jau irgi pripratau ir man su akinukais jau net grazesne Na pas mus dar yra vienos akytes vokas oakrites, tai viena akyte gaunas mazesne, o su akinukais jos isdideja ir to skirtumo nesimato
majoras, ma man rodos ten ilgai nelaiko, su mazu vaiku (man rodos iki 3 metu) dduoda ir lova ir maista nemokamai, o turet kaip ir visur -higienines priemones, valdiskai gausit stikline, irankius, patalyne, gal ir pizama kokia jei pageidausit
del masinos tai ivaziuot tikrai leidzia, o ar palikt stovet-nezinau