Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Dudute @ 2009 11 28, 14:34)
Žiūrint kur pas jį eisit. Jei į klinikas, tai jo.... Bet jei privačiai, tai jis bus auksinis. Man niekaip nepavyksta į klinikas užsiregistruoti, tai visada einam privačiai. NIEKADA nebuvo blogos nuotaikos ar ko nepaaiškinęs. Tai kai aš žinau faktą, kad klinikose jis labai jau ne koks, tai net ir nebesistengiu ten užsirašyti bigsmile.gif

labas,tai kaip jums sekasi?
bet konsultacija pas ji kainuoja 150lt doh.gif bent jau Klp Lornoj.
oi,koks parasiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 11 28, 19:35)
labas,tai kaip jums sekasi?
bet konsultacija pas ji kainuoja 150lt  doh.gif bent jau Klp Lornoj.
oi,koks parasiukas wub.gif

Na pas mus nieko naujo visai... Tas pats per tą patį. Akytę dengiam, akiniai 5 minučių žaislas..
Mes Kaune mokam 70 Lt/ už vaiką...
Parašiuką tokį dar viena mamytė iš šitos temos turėtų turėti, bet nepasirodo blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 11 29, 09:33)
Na pas mus nieko naujo visai... Tas pats per tą patį. Akytę dengiam, akiniai 5 minučių žaislas..
Mes Kaune mokam 70 Lt/ už vaiką...
Parašiuką tokį dar viena mamytė iš šitos temos turėtų turėti, bet nepasirodo blush2.gif  blush2.gif  wub.gif

labas,nu bet kaip kainos skiriasi.nes mano vaikui skaudejo akytes,tai norejua pas Zukauska i Lorna uzsirasyt.pati ejau echo darytis tai galvoju tuo paciu.bet kai pasake kaina doh.gif tai fantazija atsoko,sakau man tiek pat kainuoja iki Kauno atvaziuot.ir ten turi daugiau aparaturos.tai dabar gruodzio 17d vaziuojam.
Atsakyti
sveikos mamytes
mes irgi ketvirtadieni eisim pas Zukauska turbut??jis skyriaus vedejas vaikuciu klinikose??viena akyte musu zvairuoja ax.gif
gyditoja ziurejo ziurejo ir nusprende jam parodyti,bet kai cia paskaiciau tai net nelabai noriu pas ji eiti verysad.gif
o dar mano mergina labai nesiduoda apziurai,priesinasi kiek gali ir isterija didziausia doh.gif jau net bijo to kabineto doh.gif
itariu be akinuku ir mes neapseisim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 11 28, 14:34)
Žiūrint kur pas jį eisit. Jei į klinikas, tai jo.... Bet jei privačiai, tai jis bus auksinis. Man niekaip nepavyksta į klinikas užsiregistruoti, tai visada einam privačiai. NIEKADA nebuvo blogos nuotaikos ar ko nepaaiškinęs. Tai kai aš žinau faktą, kad klinikose jis labai jau ne koks, tai net ir nebesistengiu ten užsirašyti bigsmile.gif

O kur privaciai jis dirba?
Mes pirma karta pas ji eisim, vos pakliuvom i klinikas 4u.gif
Pas savo okuliste kartais uz konsultacija mokam 120lt, tai ir 150 sumoketumem, tik tegul elgiasi graziai ir viska paaiskina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 30 lapkričio 2009 - 16:32
QUOTE(svikte @ 2009 11 30, 18:30)
O kur privaciai jis dirba?
Mes pirma karta pas ji eisim, vos pakliuvom i klinikas  4u.gif
Pas savo okuliste kartais uz konsultacija mokam 120lt, tai ir 150 sumoketumem, tik tegul elgiasi graziai ir viska paaiskina  biggrin.gif

Kur Vilniuj tai aš nzn g.gif , o Kaune tai Pilies optikoj
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 30, 15:43)
sveikos mamytes
mes irgi ketvirtadieni eisim pas Zukauska turbut??jis skyriaus vedejas vaikuciu klinikose??viena akyte musu zvairuoja ax.gif
gyditoja ziurejo ziurejo ir nusprende jam parodyti,bet kai cia paskaiciau tai net nelabai noriu pas ji eiti verysad.gif
o dar mano mergina labai nesiduoda apziurai,priesinasi kiek gali ir isterija didziausia doh.gif  jau net bijo to kabineto doh.gif
itariu be akinuku ir mes neapseisim verysad.gif

taip,jis skyriaus vedejas.kaip seseles sake,jis visad toks buvo.kadangi yra pats "geriausias",tai ir riecia nosi.bet pastaruoju metu,jis apmoko naujus gydytojus(a),tai elgiasi normaliai,nes viska rodo savo mokiniams.
Atsakyti
nu parasysim ketvirtadieni kaip mums pas ji sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 12 01, 13:29)

Lauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 12 01, 13:29)

lauksim ziniu.
o mano vaikis vakar pats paprase,kad uzdeciau akinukus thumbup.gif valanda laiko.cia skaitau labai didelis pasiekimas,nes vargom nuo 8men,niekaip nepavykdavo susitarti.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 02, 12:27)

o mano vaikis vakar pats paprase,kad uzdeciau akinukus  thumbup.gif valanda laiko.cia skaitau labai didelis pasiekimas,nes vargom nuo 8men,niekaip nepavykdavo susitarti.

Valio! thumbup.gif
puikios naujienos
taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 02, 10:27)
lauksim ziniu.
o mano vaikis vakar pats paprase,kad uzdeciau akinukus  thumbup.gif valanda laiko.cia skaitau labai didelis pasiekimas,nes vargom nuo 8men,niekaip nepavykdavo susitarti.

Smagu girdeti smile.gif
Cia kaip paskatinimas kitoms mamytems neprarasti vilties - susidraugaus vaikai su akinukais, tik reikia laiko.
Atsakyti