Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(plazma @ 2009 10 04, 11:12)
tai jums gerai.
tai gal jau ipratot nesiot akinukus?

Nea... Kokiu 20 minuciu per diena maximum... Rytoj einam pas Zukauska... O kiek laiko buvo jums praeje nuo pirmos operacijos iki antros?? Bijau, kad reikes mano vienai misei dar vienos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 10 04, 10:30)
Nea... Kokiu 20 minuciu per diena maximum... Rytoj einam pas Zukauska... O kiek laiko buvo jums praeje nuo pirmos operacijos iki antros?? Bijau, kad reikes mano vienai misei dar vienos.. unsure.gif

tiksliai nepamenu,bet kazkur metai .
va radau,tai nuo vienos operacijos iki antros praejo 10men.
gal jums reikia ilgiau nesiot akinukus ,ar pratimus daryt ir pasitaisys,nes antra operacija irgi gali nieko gero neduoti.taip kaip musu atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 04 spalio 2009 - 11:52
http://www.miraflexglasses.com/ gal kam idomu

Vyro sesuo gyvena Italijoj, tai ji man nuoroda atsiunte. Zada paieskot mums akinuku. Man patiko baby lux modeliukas kur nuo dvieju iki triju metuku. Kataloge didelis spalvu pasirinkimas. Remukai ovalus, ne apvalus.

Mes pirkom Klaipedoj baltus baby como 2. Banginyj. Siaip pasirinkimas tikrai tikrai nedidelis. Nei vienoje optikoje nebuvo vienoje vietoje kad butu visi trys dydziai (como nevborn, como baby ir como baby 2). Teko pasiblaskyti ir paieskoti. Pardavejos geranoriskos ir kaip galejo taip ir padejo.
Siaip pasiseke, nes gavom remeliams penkiasdesimt penkis pr. nuolaida smile.gif

Taigi, treciadieni busim akiniuoti. Kazin kiek ilgai teks pratintis, nes pamatuodavom tik rankas sueme g.gif Nu bet gal jam patiks geras vaizdelis
Papildyta:
Tiesa, rekomenduoju puslapi ziurint pasirinkti italu kalba, nes man pasirode, kad informacija issamesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2009 10 04, 19:10)
http://www.miraflexglasses.com/ gal kam idomu

Vyro sesuo gyvena Italijoj, tai ji man nuoroda atsiunte. Zada paieskot mums akinuku. Man patiko baby lux modeliukas kur nuo dvieju iki triju metuku. Kataloge didelis spalvu pasirinkimas. Remukai ovalus, ne apvalus.

Mes pirkom Klaipedoj baltus baby como 2. Banginyj. Siaip pasirinkimas tikrai tikrai nedidelis. Nei vienoje optikoje nebuvo vienoje vietoje kad butu visi trys dydziai (como nevborn, como baby ir como baby 2). Teko pasiblaskyti ir paieskoti. Pardavejos geranoriskos ir kaip galejo taip ir padejo.
Siaip pasiseke, nes gavom remeliams penkiasdesimt penkis pr. nuolaida  smile.gif

Taigi, treciadieni busim akiniuoti. Kazin kiek ilgai teks pratintis, nes pamatuodavom tik rankas sueme  g.gif Nu bet gal jam patiks geras vaizdelis
Papildyta:
Tiesa, rekomenduoju puslapi ziurint pasirinkti italu kalba, nes man pasirode, kad informacija issamesne.  smile.gif

labas,niu va,kad butum nuoroda ankciau imetus,butu mano sesuo parvezus.dabar teks laukti kol isaugs,arba sulauzys remelius.siaip tai labai grazus remeliai.tik idomu kokios ten kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 05, 07:26)
labas,niu va,kad butum nuoroda ankciau imetus,butu mano sesuo parvezus.dabar teks laukti kol isaugs,arba sulauzys remelius.siaip tai labai grazus remeliai.tik idomu kokios ten kainos  g.gif

Tai kad ir mes patys paskubejom nusipirkti smile.gif Bet nors zinosim, kad yra grazesniu. Kai tik kainas susizinosiu, parasysiu. Vyro sese zada greitu laiku atvaziuoti, tai gal ziuu susigundysiu del grazesniu remuku blush2.gif Laukiu as is jos info.
Atsakyti
Kreipiuosi i Jus patarimo, gal kas susidurete su tuom - nesiojam akinukus, dabar gyd. israse stipresniu dioptriju OD +4,0 ir OS +5,0. Man atrodo, kad sitie akinukai vaikui per stiprus, nes patinsta akiu vokai bei paakiai, vis bando juos nusiimti, tada trina akytes.
Kai nesiojom silpnesnius, jokiu problemu neturejom.
Tai nzn ar cia del to kad akiniai per stiprus. Pas gyd. tik po savaites papulsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2009 10 07, 14:25)
Kreipiuosi i Jus patarimo, gal kas susidurete su tuom - nesiojam akinukus, dabar gyd. israse stipresniu dioptriju OD +4,0 ir OS +5,0. Man atrodo, kad sitie akinukai vaikui per stiprus, nes patinsta akiu vokai bei paakiai, vis bando juos nusiimti, tada trina akytes.
Kai nesiojom silpnesnius, jokiu problemu neturejom.
Tai nzn ar cia del to kad akiniai per stiprus. Pas gyd. tik po savaites papulsim  4u.gif

labas
o kokios dioptrijos buvo seniau?siaip,prie nauju akiniu reikia priprasti,bet gali but kad ir per stiprius paskyre.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 07, 16:38)
labas
o kokios dioptrijos buvo seniau?siaip,prie nauju akiniu reikia priprasti,bet gali but kad ir per stiprius paskyre.

Anksciau buvo OD +3.75 ir OS +4.0.
Prie pirmuju akinuku labai lengvai priprato, visi net stebejosi kaip vaikas akinius nesioja ir ju nenusiima smile.gif

Atsakyti
verysad.gif
As ir vel pas jus, mielosios, su pagalbos prasymu.
Pasigaminom mes akinukus, bet, o, taciau....Povilas lupa tuos akinukus zemyn nors tu ka....Tiesa, namuose pirmas ispudis buvo iki asaru graudziau juokingas. Jau minejau, kad akinuku remai, kur turi buti nuo metu iki dvieju, mums per mazi, o tie kur nuo dvieju dar biskuti 9nu ka biskuti, ganeeeetinai) per dideli. Taigi, musu "Surskis" kaip koks profesorius zingsniavo po kambari ir juokingai kraipe galvyte. Paskui eme suktis ratuku, kol visai galvele apsisuko ir pargriuvo. Juokemes iki asaru visi. Bet tuom akinuku nesiojimas ir pasibaige.
Kaip pripratinti????
Siandien visa diena begiojau ir deliojau. Bet ir paciai nusibodo. Nors kokias dvi minutes, kad pabutu. Ne. Jis vos tik uzdedu ir nusiima ir duoda man paciai uzsidet. Ir ka tu tokiam keturiolikos men. pipiriukui pasakysi?

Suvokiu, kad reikia nesiot, nes labai didelis skirtumas tarp aabieju akiu. Per visas dvi dioptrijas. Nenesiosim, imsim zvairuot.
Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2009 10 08, 15:56)
verysad.gif
Pasigaminom mes akinukus, bet, o, taciau....Povilas lupa tuos akinukus zemyn nors tu ka....Tiesa, namuose pirmas ispudis buvo iki asaru graudziau juokingas. Jau minejau, kad akinuku remai, kur turi buti nuo metu iki dvieju, mums per mazi, o tie kur nuo dvieju dar biskuti 9nu ka biskuti, ganeeeetinai) per dideli. Taigi, musu "Surskis" kaip koks profesorius zingsniavo po kambari ir juokingai kraipe galvyte. Paskui eme suktis ratuku, kol visai galvele apsisuko ir pargriuvo. Juokemes iki asaru visi. Bet tuom akinuku nesiojimas ir pasibaige.
Kaip pripratinti????
Siandien visa diena begiojau ir deliojau. Bet ir paciai nusibodo. Nors kokias dvi minutes, kad pabutu. Ne. Jis vos tik uzdedu ir nusiima ir duoda man paciai uzsidet. Ir ka tu tokiam keturiolikos men. pipiriukui pasakysi?

Suvokiu, kad reikia nesiot, nes labai didelis skirtumas tarp aabieju akiu. Per visas dvi dioptrijas. Nenesiosim, imsim zvairuot.
Ka daryt?

Mums gyd. minejo, jei vaikas nepripranta prie akiniu, tai ateiti vel pas ja, tada sulasintu vyzdzius plecianciu vaistu ir taip pratintu prie akinuku. 4u.gif

http://www_akiugydyt...kuZvairumas.pdf gal kam bus aktualu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 08 spalio 2009 - 16:19
QUOTE(Virvutė @ 2009 10 08, 17:56)
verysad.gif
Ka daryt?

Sunku patarti... Mano patirtis graudi... Nuo 6 mėnesių mums paskirti akinukai, bet... jau 2 metai, o jų nenešioja. Ir rėmelius keičiau ir stiprumą keitėm ir vyzdį plečiančius lašiukus lašinom. Dabar išbūna per dieną MAX pusę valandos. Tada ima lauk, o jei vėl dedu, tai pradeda juos laužyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2009 10 08, 16:56)
verysad.gif
Kaip pripratinti????

Ka daryt?

Vargom ir mes pradžioj. Gyd. buvo sakiusi, kad jeigu visai nenešios, kreiptis... sakė, kad yra visokių būdų pripratinimui.
Kadangi mūsiškis buvo dar kūdikis, tai pasiūlė ant rankyčių dėti pripučiamas rankoves, kad rankytės nesilenktų ir negalėtų nusiimt... Yra net specialiai sukurti tokie... ale kaip kokie įtvarai rankoms. Tai čia kūdikiams. O didesniems nesidomėjau...
Atsakyti