Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

Aha, butinai laukiam foto. Man paciai buvo mintis sovusi del akinuku nuo saules, taciau atmeciau sia galimybe, nes nei vienoj optikoj niekas to nepasiule, o as pagalvojau, kad matyt neimanoma istatyt kitu stikliuku. Reiks atkreipt demesi.
Atsakyti
Nebemoku įkelt nuotraukų... blush2.gif
Papildyta:
Bandau...
http://keep4u.ru/ful...1cf8058e7a1/jpg
Papildyta:
Nu kažkas lyg gavosi... bet kaip pasikeitė tas puslapis...
O per ką jūs keliat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 02 spalio 2009 - 16:58
QUOTE(brasta @ 2009 10 02, 17:00)

O per ką jūs keliat?

labas,as keliu per sita http://www.radikal.ru/
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 03, 11:04)
labas,as keliu per sita  http://www.radikal.ru/

Ačiū.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 10 03, 11:03)

ner uz ka mirksiukas.gif bet kaip fainai atrodo su akinukais thumbup.gif
o mes varga turim,kadangi vienas stiklas sunkus,kitas lengvas,issiderina pusiausvyra,tai kas 2-3 savaites reikia nest i optika kad sutaisytu ir vis sumoki po 6lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 03, 13:08)
ner uz ka  mirksiukas.gif  bet kaip fainai atrodo su akinukais  thumbup.gif
o mes varga turim,kadangi vienas stiklas sunkus,kitas lengvas,issiderina pusiausvyra,tai kas 2-3 savaites reikia nest i optika kad sutaisytu ir vis sumoki po 6lt.  doh.gif

mums akinukų tvarkymas nekainuoja ( 2 ar 3 metus garantinis ) , maždaug kas dvi savaites abejus pasitvarkom ax.gif
Atsakyti
Ačiū Geruta už tavo pagalbą. Ypač padėjo tavo vaikiuko nuotraukytes i AZ. Labai gražus vyrukas. Mes šiandien nusipirkom lygiai tokius pačius kaip tavo vaikiuko. Buvom lyg ir iš pradžių žydrus išsirinkę ir dydį pagal amžių rekomenduojamą. Tačiau būtent išanalizavom taviškio foto, tai nusprendėm pirkti baltuosius, nes labai gražiai taviškis mums atrodė. Be to ir dydį pasirinkom jau tą didesnį, nes mums pagal amžių jau toks tikrai beveik mažas, na o šitieji kaip tik. Ačiū dar kartelį.
Taip pat ačiū ir kitoms mamoms. Kai vyrukas paūgės, pabandysim ir mes visokius kitokius rėmelius.
Man taip pat patinka Fielman optikos salonas. Realiai negalėčiau pasakyti kodėl, nes tikrai nesu išanalizavus kitų optikų pasiūlos ir kokybės. Tikriausiai patinka Fielman (būtent Klaipėdoj) dėl jaukumo. Vyresnėliui akinukus tik ten ir perkam smile.gif
Šiandien pirkom PC Banginyj Optikos pasaulyj. Man labai patiko. Ir aptarnavimas aukščiausio lygio ir pasirinkimas labai didelis. (mat žvalgausi ir sau remeliu, nes ko gero teks...po Žukausko konsultacijos)
Visiems gero nešiojimo ir kad tas nešiojimas neužsitęstų, o akinukų nebereiktėtų.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 10 03, 13:27)
mums akinukų tvarkymas nekainuoja ( 2 ar 3  metus garantinis ) , maždaug kas dvi savaites abejus pasitvarkom  ax.gif

Mes irgi nemokam už taisymus, o nešam tai labai dažnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2009 10 03, 17:59)
Ačiū Geruta
Visiems gero nešiojimo ir kad tas nešiojimas neužsitęstų, o akinukų nebereiktėtų.

smagu, jei galejau kiek padeti 4u.gif

Atsakyti

labas
QUOTE(fishke @ 2009 10 03, 12:27)
mums akinukų tvarkymas nekainuoja ( 2 ar 3  metus garantinis ) , maždaug kas dvi savaites abejus pasitvarkom  ax.gif

QUOTE(jurgytia @ 2009 10 03, 16:32)
Mes irgi nemokam už taisymus, o nešam tai labai dažnai  biggrin.gif

g.gif tai kodel as moku uz pataisyma.apiplesimas.o nesat ten kur uzisaket akinukus?
Virvutė,kiek kainavo akiniu remeliai?as niekaip nesuprantu,kaip klaipedoj meistrai nesugebejo rasti tokiu remeliu,kaip nusipirkot jus,sake tipo tokiu nera,taio buvo parveze tokius pat remelius kokius turejom ir mes,tuos pacius maziausius.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 04, 09:41)
labas
g.gif  tai kodel as moku uz pataisyma.apiplesimas.o nesat ten kur uzisaket akinukus?

Ne, žinok, tikra nesamonė, kad jums reikia mokėti už remontą... Man nei optikos pasauly, nei Vision Exprese nereikia. Pati nešioju akinius, esu pirkus ir kitose optikose, niekur nereikedavo. O dabar netgi Vision Express pasakė, kad jei sulaužysim akinukus nepataisomai, tai kitus tokio pat modelio, pirksim su 80 proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 10 04, 08:08)
Ne, žinok, tikra nesamonė, kad jums reikia mokėti už remontą... Man nei optikos pasauly, nei Vision Exprese nereikia. Pati nešioju akinius, esu pirkus ir kitose optikose, niekur nereikedavo. O dabar netgi Vision Express pasakė, kad jei sulaužysim akinukus nepataisomai, tai kitus tokio pat modelio, pirksim su 80 proc. nuolaida smile.gif

tai jums gerai.
tai gal jau ipratot nesiot akinukus?
Atsakyti