QUOTE(Žydriausia @ 2009 09 22, 14:18)
mes buvom pas Zukauska, kadangi akinukai pilnai zvairumo neiskoreguoja, tai sake ant pavasarios ruostis operacijai. Jis taip nuramino, kad pati operacija vaikui nieko, sunkiausia dalis-narkoze
Nu kazkaip kol kas nestresuoju, tikiuos viskas bus gerai
O idomu ar ten pries guldant dar labai tikrina ziuri-kaip zvairuoja, kuria akim ir pan., nes dabar apziura tokia gan greita, tik pasake, kad desine akyte labiau fiksuoja todel ja reikia dvigubai daugiau dengt, o kaire kampu
kazkaip ka reiskia tas kampu nepaklausiau, bet maziuke pazvairuoja abiem akytem
Prieš operaciją mus dar tikrino su aparatais skyriuje, nors operavo ne vedėjas, bet irgi apžiūrėjo, pakonsultavo operuojančią gydytoją, ką daryti ir pan.
tikrai, pati operacija nėra tiek baisi. Narkozė ir yra vaikui sunkiausia - kaip kas reaguoja, mano pramiegojo parą po operacijos, vieną kartą vėmė.
Man dabar jau baisu dėl mažosios - gal reikėtų klinikose patikrinti ir jos akis, nors vietinė gydytoja sakė, kad kaip ir viskas tvarkoje. Bet man atrodo, kad kartais viena akytė atsilieka nuo kitos. Gal jau paranoja
Ar galima į klinikas atvykti šiaip pasitikrinti regėjimą, ar būtina jau turėti rimtas priežastis?
[i][color=purple][b]