Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Žydriausia @ 2009 08 04, 15:06)
gal kas gali gyd Zukausko tel i az parasyt ax.gif  Buciau dekinga, turejau kazkada, bet numeciau doh.gif

parasiau i AZ
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 05, 08:49)

Ir dar, ar jums reikėjo žymėt vyzdžių centrus ir kam reikalingi, kai optikoj pasakiau, tai jos nesuprato, ko aš noriu, nors man taip gydytoja sakė. Žodžiu, grybauju smile.gif. Važiuosiu į optiką, kur ta pati gydytoja dirba, gal susišnekėsim...

nieko panasaus mum nereikejo.
Lioka,mus pastoviai operuoja Zukauskas.bet yra ir kitas gyd,kuris operuoja vaikus.jaunas toks gyd.bet Zukauskas yra zvairumo specas.todel musu jis kitam nepatikejo,operavo pats.
o koks gyd operuos gali pasakyt seseles.
Atsakyti
Labai daug apie akiu ligas,zvairuma galima pasiskaityti cia http://www.akiuklinika.lt/lt/pages/zvairuojanciu-zmoniu-tyrimas
Atsakyti
Lioka,mus pastoviai operuoja Zukauskas.bet yra ir kitas gyd,kuris operuoja vaikus.jaunas toks gyd.bet Zukauskas yra zvairumo specas.todel musu jis kitam nepatikejo,operavo pats.
o koks gyd operuos gali pasakyt seseles.
[/quote]

Ačiū, PLAZMA 4u.gif Matyt, mus gal kas kitas operuos, reikės pasiklausti sesučių g.gif
Man dar viena problema neduoda ramybės:kai eini privačiai, viskas kaip ir aišku, o jei "valdiškai" - kiek kainuoja žvairumo oreracija? Būčiau labai dėkinga, jei kas į AŽ parašytų, kiek davė į vokelį? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2009 08 07, 23:20)

Ačiū, PLAZMA  4u.gif Matyt, mus gal kas kitas operuos, reikės pasiklausti sesučių  g.gif
Man dar viena problema neduoda ramybės:kai eini privačiai, viskas kaip ir aišku, o jei "valdiškai" - kiek kainuoja žvairumo oreracija? Būčiau labai dėkinga, jei kas į AŽ parašytų, kiek davė į vokelį?  wub.gif

labukas,
ner uz ka mirksiukas.gif
o mes 27d vel vaziuojam i kauna pas Zukauska.idomu ka si karta pasakys.
Dudute,kaip jumssekasi,ar nebezvairuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 08 rugpjūčio 2009 - 08:43
QUOTE(plazma @ 2009 08 08, 10:42)
labukas,
ner uz ka  mirksiukas.gif
o mes 27d vel vaziuojam i kauna pas Zukauska.idomu ka si karta pasakys.
Dudute,kaip jumssekasi,ar nebezvairuoja?

Labas,
viena nebežvairuoja, kita žvairuoja į kitą pusę (žvairavo į vidų, dabar į išorę)... sad.gif Akinių be šansų, kai užknisa, kad dedu joms, tai pradeda laužyti.. Dengiu tik akis sąžiningai, bet kas iš to? unsure.gif Rugsėjo vidury pas Žukauską
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 08 08, 11:14)
Labas,
viena nebežvairuoja, kita žvairuoja į kitą pusę (žvairavo į vidų, dabar į išorę)... sad.gif Akinių be šansų, kai užknisa, kad dedu joms, tai pradeda laužyti.. Dengiu tik akis sąžiningai, bet kas iš to? unsure.gif  Rugsėjo vidury pas Žukauską

Sveikute!O Jums kaip,operavo dvi akytes?Musu irgi laukia oparacija,bet dabar eisim i darzeli ir bandysim akinuku,pratimu pagalba pataisyti nors kiek zvairuma.Pas mano mergyte zvairuoja viena akyte i vidu...Kaip mum sake daktare,tai tos operacijos gali but ir kelios,pas mus paraliziotas vienos akytes raumuo.Bus atliekamas kirpimas(raumens atpalaidavimas)Ta kirpima kaip mums sake atlieka po trupuciuka,nes jeigu atkirpt per daug,tai gali pradet zvairuot i kita puse.O tada jau sake,kad padetes istaisyt nebegalima bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 08 09, 22:58)
Sveikute!O Jums kaip,operavo dvi akytes?Musu irgi laukia oparacija,bet dabar eisim i darzeli ir bandysim akinuku,pratimu pagalba pataisyti nors kiek zvairuma.Pas mano mergyte zvairuoja viena akyte i vidu...Kaip mum sake daktare,tai tos operacijos gali but ir kelios,pas mus paraliziotas vienos akytes raumuo.Bus atliekamas kirpimas(raumens atpalaidavimas)Ta kirpima kaip mums sake atlieka po trupuciuka,nes jeigu atkirpt per daug,tai gali pradet zvairuot i kita puse.O tada jau sake,kad padetes istaisyt nebegalima bus verysad.gif

Taip, operavo abi akytes... Akies raumuo nebuvo paralyzuotas iki operacijos. Ir dabar ji žvairuoja ne visada, o vakarop, kai pavargsta akytės. Man rodos čia dėl to, kad nenešioja akinukų.. Na žodžiu, žiūrėsim, kokios žinios bus rugsėjį... Gal kažką naujo išgirsim, nes birželį gydytojas sakė, kad operacija pavykusi ir viskas ok, dabar tik laiko, akių dengimo ir akinių klausimas...
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 08 09, 20:58)

labukas,mums buvo paralizuotas raumuo,ji pakirpo,bet eme zvairuoti i kita puse.paskui dar karta operavo,bet vistiek zvairuoja.akinukus nesiojam,bet labai trumpai.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 08 10, 09:51)
labukas,mums buvo paralizuotas raumuo,ji pakirpo,bet eme zvairuoti i kita puse.paskui dar karta operavo,bet vistiek zvairuoja.akinukus nesiojam,bet labai trumpai.

Labas, vat ir aš bijau, kad po operacijos gali pradėti žvairuoti į kitą pusę verysad.gif verysad.gif mums turi 5 laipsnius sumažinti, dar 5 laipsnius palikti, kad taisytų akiniai.
PLAZMA, tai jus 27 d. važiuojat pas Žukauską praėjus 3 mėn. po antros operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2009 08 11, 20:34)
Labas, vat ir aš bijau, kad po operacijos gali pradėti žvairuoti į kitą pusę  verysad.gif  verysad.gif mums turi 5 laipsnius sumažinti, dar 5 laipsnius palikti, kad taisytų akiniai.
PLAZMA, tai jus 27 d. važiuojat pas Žukauską praėjus 3 mėn. po antros operacijos?

musu zvairumas buvo 25laipsniai,po 1operacijos liko 10-15l.po antros 5laipsniai.
taip,vaziuojam apziurai po operacijos.
Atsakyti
PLAZMA, tai kaip jums sekėsi pas Žukauską ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2009 08 28, 20:29)
PLAZMA, tai kaip jums sekėsi pas Žukauską ?  ax.gif

labas,
labai nustebau,kad buvo geros nuotaikos.matyt sensta lotuliukas.gif
o siaip sako normaliai,tik akinukai per silpni jam pasirode.nors parinko pries 3men OD+14 ,turejom +14.5
tai pavasri vel guldys istyrimui,sake akispudi pamatuos,bei parinks vel kitus akinukus.dar minejo,kad yra menesines kontaktines linzes.bet jos esa brangios ir ligoniu kasa ju nekompensuoja.akinius liepe nesiot po 2-3val per diena.geriau kad jis tuo metu uzsiimtu kokia veikla,zaistu,kad lavetu akis.o kad ziuri per virsu,tai sako,visi mazi vaikai taip daro.
zvairuoja truputi i virsu akyte,bet sake,gal pasitaisys,o jei ne tai vel operuos.bet as pasakiau kad nebutina.uztenka tu narkoziu.
o kaip jums sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 29 rugpjūčio 2009 - 07:40