Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(brasta @ 2009 06 15, 00:54)
Kokių simpatiškų vaikiškų rėmelių šiandien mačiau Optikos pasauly... thumbup.gif Kainuoja 159 lt., bet iki 16 d. taikoma 50 procentų nuolaida...

Plastikinių? Važiuotume tada šiandien žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 06 13, 22:01)
O tai jūs jau atsiėmėt akinukus? Jei neklystu, tai čekį gavom tik atsiimdami, nes visų pinigų iš karto nesumokėjom. Nors, atvirai sakant, gal ko ir neprisimenu... nes nei vieno čekio iš tiesų ir neturiu... o gal būčiau pasidėjus... Bet juk pagal įstatymus tai čekis privalomas... g.gif

Vat tame ir reikalas, kad mes visa suma sumokejome is karto dar uzsakant, bet nei tada, nei atsiimdami po poros dienu akinukus cekio negavome schmoll.gif
Nei cekio,nei jokio kito pinigu priemima patvirtinancio dokumentelio.
Kazkaip nepatiko man tai g.gif
Pardaveja labai maloniai su sypsena paaskino, kad jokiu problemu nebus, nes visa info lieka pas juos programoje. Ir viskas. unsure.gif
Keista... g.gif
Na, darau isvada, kad mes labai labai paskubejome pasirinkdami REGA ir neapeidami kitu optikos salonu doh.gif jauciu permokejome gerokai, nors ir taiko 30% nuolaida vaikams, bet jos nesijaucia nei kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 06 15, 07:45)
Plastikinių? Reiks lėkti žiūrėti bigsmile.gif

Plastmasiniai ir tokie gana kokybiški man pasirodė. Toj Vilniaus optikoj Kalvarijų gatvėj tai buvo kokių 4-5 rūšių ir tokie patrauklūs, gražių spalvelių. Ypatingai simpatiški vieni buvo mergaitei.

QUOTE(kristal @ 2009 06 15, 09:49)
Vat tame ir reikalas, kad mes visa suma sumokejome is karto dar uzsakant, bet nei tada, nei atsiimdami po poros dienu akinukus cekio negavome  schmoll.gif
Nei cekio,nei jokio kito pinigu priemima patvirtinancio dokumentelio.
Kazkaip nepatiko man tai  g.gif
Pardaveja labai maloniai su sypsena paaskino, kad jokiu problemu nebus, nes visa info lieka pas juos programoje. Ir viskas.  unsure.gif
Keista...  g.gif
Na, darau isvada, kad mes labai labai paskubejome pasirinkdami REGA ir neapeidami kitu optikos salonu  doh.gif jauciu permokejome gerokai, nors ir taiko 30% nuolaida vaikams, bet jos nesijaucia nei kiek  doh.gif

Tai dabar jau nebesuk galvos, o sekantį kartą turėsi daugiau patirties ir apsižiūrėsi ir kitur. Aš irgi pagalvojau, kad nereikia ties viena optika užsiciklinti, kai vakar visai simpatiškų mačiau kitoj... tik šiuo metu mums lyg ir nereikia... Bet kai ieškosim, tai turbūt nepatingėsiu daug kur apsilankyti...
Atsakyti
Sveikos

Liepos 21 diena vaziuojam pasitikrinti akytes,tikuosi,kad bus geri rezultatai,nes puikiai nesiojam akinukus ax.gif Tik va su tuo uzdengimu nenori akinuku,tai teks bent pleistru uzklijuotus nesioti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Zhinau kad Zhukauskas ishvazhiaves, gal kas zhino kada grish???

Norejau paklausti, ar kas neshioja akinukus butent nuo zhvairumo?????
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 17, 09:31)
Sveikos merginos, Zhinau kad Zhukauskas ishvazhiaves, gal kas zhino kada grish???

Na kiek žinau, tai Žukauskas iki liepos vidurio atostogauja. Mes atseit nešiojam vien tik dėl žvairumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 17, 07:31)

mes nesiojama tik del zvairumo, bet ir su akinukais ji zvairuoja, tai nezinau kiek cia tie akinukai jai padeda g.gif bet siaip toliaregyste normos ribose, tik del zvairumo akinukus israse Zukauskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 06 17, 14:50)
mes nesiojama tik del zvairumo, bet ir su akinukais ji zvairuoja, tai nezinau kiek cia tie akinukai jai padeda g.gif  bet siaip toliaregyste normos ribose, tik del zvairumo akinukus israse  Zukauskas g.gif

Mums ishrashe akinukus, sake nuo toliaregystes, bet ir nuo zvairumo, ten + 3 dioptrijos, tai nezhinau jei nuo toliaregystes, tai su shiais akinukais i toli jam sunku zhiuret dabar, ar kaip??
ir dar tokioj shokinej busenoj buvau kad neprisimenu kiek ilgai jis sake neshioti akinukus, o jis uzsienyje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 17, 19:49)
Mums ishrashe akinukus, sake nuo toliaregystes, bet ir nuo zvairumo, ten + 3 dioptrijos, tai nezhinau jei nuo toliaregystes, tai su shiais akinukais i toli jam sunku zhiuret dabar, ar kaip??
ir dar tokioj shokinej busenoj buvau kad neprisimenu kiek ilgai jis sake neshioti akinukus, o jis uzsienyje sad.gif

i toli jam neturetu trukdyt gerai ziuret,m bet jam pades arti gerai matyt smile.gif
paprastai akiniai jei skiriami, tai daznaoi una nuolatiniam devejimui, bet jei ne nuo zvairumo, o pvz del toliaregystesm, tai bent jau saugusiems zmonems tada reikia juos devet ne nuolat, bet skaitymui, nu kai is arti kazka ziuri.cia as is savo supratimo taip

mes kai zvairuojam (na ir dioptriju yra oir del toliaregystes (viena akis 2, kita 2.5), bet jei nezvairuotu tai del tiek dioptriju nebutu akinuku ras, nes iki 3 kudikiams yra norma g.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

Mano mažasis berniukas žiūrėdamas į šoną žvairuoja. Viena akytė žiūri tiesiai, o kita kažkaip į šoną.
Buvom pas gyditoją Žukauską (ale jis ir pavarinėja po visą Lietuvą biggrin.gif ) liepė dengti akytes vieną valandą kiekvieną dieną, trečią dieną nedengti.
Bet nepaaiškino su kuo. Arba lašinti lašiukus, o jų lašinti aš nenoriu.
Kai pasakė kad 5metų gali tekti operuoti tai susinervinau, nes kuo skubiau turim išvaržą uoperuotis, o čia dar kažkoia operacija. O ir pati esu po keturių narkozių. Tai vienu žodžiu ir pamiršau paklausti kaip tą akyte dengti blink.gif
Dar paskubino kad greičiau, greičiau, mat jis pavarges....
Gal galėtumėt parašyti kaip ją uždengti, ir kaip prie to vaiko prieiti kad nesinervintų. Mat kai jis pradeda verkti išvarža lenda unsure.gif
O dar gražiau būna kai dėl ko nors supyksta, su rankyte daužo savo galvytę arba didžiausias topas kai parkritęs tranko galvą.

Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2009 06 19, 23:57)
Sveikutes mamytes,
Mano mažasis berniukas žiūrėdamas į šoną žvairuoja. Viena akytė žiūri tiesiai, o kita kažkaip į šoną.
Buvom  pas gyditoją Žukauską (ale jis ir pavarinėja po visą Lietuvą biggrin.gif ) liepė dengti akytes vieną valandą kiekvieną dieną, trečią dieną nedengti.
Bet nepaaiškino su kuo. Arba lašinti lašiukus, o jų lašinti aš nenoriu.
Kai pasakė kad 5metų gali tekti operuoti tai susinervinau, nes kuo skubiau turim išvaržą uoperuotis, o čia dar kažkoia operacija. O ir pati esu po keturių narkozių. Tai vienu žodžiu ir pamiršau paklausti kaip tą akyte dengti blink.gif
Dar paskubino kad greičiau, greičiau, mat jis pavarges....
Gal galėtumėt parašyti kaip ją uždengti, ir kaip prie to vaiko prieiti kad nesinervintų. Mat kai jis pradeda verkti išvarža lenda unsure.gif
O dar gražiau būna kai dėl ko nors supyksta, su rankyte daužo savo galvytę arba didžiausias topas kai parkritęs tranko galvą.

Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif

Sveika, va atkeliau iš senosios temukės vienos mamytės post'ą apie tai, kaip ji dengia sūneliui akytes. Mes irgi taip pat dengiam 4u.gif Šiaip kažkokių problemų užklijuojant nebūna, bent jau mums smile.gif

QUOTE(brasta @ 2009 03 26, 22:19)
Mes optikoj perkam tokią lipnią 3M juostelę rulonėly. Atkerpu 2 gabalėlius: vieną mažesnį, o kitą didesnį ir tas mažesnis užklijuojamas ant didesniojo... lieka kraštukai, kurie limpa... bet jie klijuojasi jau virš antakiukų ir atplėšiant neskauda.
Nu kad būtų aiškiau, galiu ir vaizdžiai pademonstruoti...

user posted image
Atsakyti
Labai ačiū už ats. pirksim ta juostelę rolleyes.gif ir klijuosim.
Atsakyti