Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Jovila @ 2009 06 10, 21:23)
toks kaip jusu smile.gif

na toj optikoj as ju nemaciau tik paklausiau ar turi tokiu,tai man pasake,kad turi ir toks kaip musu kainuotu apie 90 lt. rolleyes.gif

pasirodom smile.gif
user posted image

Tai tikrai permokėjot už juos. Mes prieš metus mokėjom 80 Lt optikos pasauly, visione irgi tiek kainuoja...

Plazma, na akinukai atrodo labai rimti.. O ką žada dėl jūsų akyčių ateičiai? Mes pirmadienį išgirdom puikias naujienas. Operacija pavykus 100 proc., o kaip skundžiausi, kad man rodos, kad vis vien žvairuoja, tai sakė, kad čia akių dengimo ir akinukų reikalas.. O ateity žadėjo, kad akinių visai nereikės. Dabar vis dar tiriu rinką, nes bijau prašaut su kainų skirtumu- imsim naujus akinius smile.gif
Atsakyti
labas,
QUOTE(Dudute @ 2009 06 11, 05:58)
Tai tikrai permokėjot už juos. Mes prieš metus mokėjom 80 Lt optikos pasauly, visione irgi tiek kainuoja...

Plazma, na akinukai atrodo labai rimti..  O ką žada dėl jūsų akyčių ateičiai? Mes pirmadienį išgirdom puikias naujienas. Operacija pavykus 100 proc., o kaip skundžiausi, kad man rodos, kad vis vien žvairuoja, tai sakė, kad čia akių dengimo ir akinukų reikalas.. O ateity žadėjo, kad akinių visai nereikės. Dabar vis dar tiriu rinką, nes bijau prašaut su kainų skirtumu- imsim naujus akinius smile.gif

na mes vaziuosim pasirodyt rugsejo men.na musu atvejis truputi kitoks.pas mus igimta liga bei zvairumas.mums akinukus reikia nesioti nuolatinai.bet sunkiai gaunas,jis ziuri per apacia,tai reikia papildomai klijuot,o ir nosyte nuspaudzia.
o pas jus tikrai geros naujienos thumbup.gif o tai kada vel pasirodyt pas zukauska reiks jums?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 06 11, 09:51)
labas,

na mes vaziuosim pasirodyt rugsejo men.na musu atvejis truputi kitoks.pas mus igimta liga bei zvairumas.mums akinukus reikia nesioti nuolatinai.bet sunkiai gaunas,jis ziuri per apacia,tai reikia papildomai klijuot,o ir nosyte nuspaudzia.
o pas jus tikrai geros naujienos thumbup.gif o tai kada vel pasirodyt pas zukauska reiks jums?

po triju menesiu dabar, tai irgi gautusi rugsejis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 06 11, 06:58)

nu plesikai pyp,dvigubai nulupo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovila @ 2009 06 11, 19:26)
nu  plesikai pyp,dvigubai nulupo doh.gif

Mes irgi vokieciu g Vilniui uzsisakem
remai 170lt
stiklas 50lt
darbas 20lt
Va taip va

Dudule, taip ten mes su maziuku buvom 4u.gif
Atsakyti
Mes Marijampoleje ir mums remeliai kainavo 91 lt,stiklai po 38 lt,o gamyba 10 lituku rolleyes.gif Dar siandien radau daugkartinio naudojimo klijavima akytei,toks minstas,kuno spalvos, prilipinamas prie stiklo is vidines puses.Ryt isbandysim,idomu ar nesios,nes visiskai viskas uzsidengia su juo.O iki siandien klijuodavau paprasta pleistra,tai kai uzdedu ispradziu numeta akinukus arba pasikelia ant kaktos,bet po to kaip pripranta tai nesioja daugiau kaip viena valanda ax.gif Tik va manstu,tai nedarom visiskai blush2.gif
Birzeliui negavom talono pas gydytoja Sologubiene,tai banysim liepai registruotis internetu.
Atsakyti
labas,
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 11, 19:27)
Mes irgi vokieciu g Vilniui uzsisakem
remai 170lt
stiklas 50lt
darbas 20lt
Va taip va

kainos tai visur skiriasi.mes uz
remelius mokejom 69lt
darbas 25lt
stiklas 119lt
matinis stiklas 89lt

QUOTE(Vytiute @ 2009 06 11, 21:57)
Mes Marijampoleje ir mums remeliai kainavo 91 lt,stiklai po 38 lt,o gamyba 10 lituku rolleyes.gif Dar siandien radau daugkartinio naudojimo klijavima akytei,toks minstas,kuno spalvos, prilipinamas prie stiklo is vidines puses.Ryt isbandysim,idomu ar nesios,nes visiskai viskas uzsidengia su juo.O iki siandien klijuodavau paprasta pleistra,tai kai uzdedu ispradziu numeta  akinukus arba pasikelia ant kaktos,bet po to kaip pripranta tai nesioja daugiau kaip viena valanda  ax.gif Tik va manstu,tai nedarom visiskai blush2.gif
Birzeliui negavom talono pas gydytoja Sologubiene,tai banysim liepai registruotis internetu.

as irgi turiu toki,bet beda,kad jis nelimpa prie matinio stiklo doh.gif nors pardaveja sake kad limpa prie bet kokio stiklo.tai 20lt kaip i vandeni ismeciau.atgal neprieme,nes pirkau penktadieni,o nunesiau pirmadieni.
Atsakyti
Man kylo klausymas toks, Regoje (Gedimino pr.) perkant akinukus mums nedave jokio cekio. Man pasirode labai keista, kad mokam pinigus, o cekio negaunam g.gif Mums buvo paaiskinta, kad Rega iveda viska i duomenu baze savo ir bet kada kreipiantis, jei viska matys, kas buvo pirka ir kada, jei reikes kazka taisyti ar pan.
Bet tai kaip cia gaunasi, jei pvz po savaites pamatau, kad mano vaikui nepatogu su parinktais akinukais (remeliu paciu), tai neturiu savo teises grazinti ar pakeisti juos kitais??
Gal kas nors gali paaskinti man?? Nes jauciuosi pasiklydusi siame painiame akiniu pasaulyje doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(plazma @ 2009 06 12, 07:14)

as irgi turiu toki,bet beda,kad jis nelimpa prie matinio stiklo  doh.gif nors pardaveja sake kad limpa prie bet kokio stiklo.tai 20lt kaip i vandeni ismeciau.atgal neprieme,nes pirkau penktadieni,o nunesiau pirmadieni.

blink.gif oho kaina,as mokejau 7 litukus ir buvau jau siandien uzdejus,bet ne kas, tik pusvalanduka isbuvo su uzdengta akyte. unsure.gif
Nesuprantu kodel Jums neprieme atgal prekes,juk galima viska grazinti per 14 dienu g.gif Ar tokios prekes isvis negrazinamos ir nekeiciamos?
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 06 12, 09:55)
Man kylo klausymas toks, Regoje (Gedimino pr.) perkant akinukus mums nedave jokio cekio. Man pasirode labai keista, kad mokam pinigus, o cekio negaunam  g.gif  Mums buvo paaiskinta, kad Rega iveda viska i duomenu baze savo ir bet kada kreipiantis, jei viska matys, kas buvo pirka ir kada, jei reikes kazka taisyti ar pan.
Bet tai kaip cia gaunasi, jei pvz po savaites pamatau, kad mano vaikui nepatogu su parinktais akinukais (remeliu paciu), tai neturiu savo teises grazinti ar pakeisti juos kitais??
Gal kas nors gali paaskinti man?? Nes jauciuosi pasiklydusi siame painiame akiniu pasaulyje  doh.gif

O tai jūs jau atsiėmėt akinukus? Jei neklystu, tai čekį gavom tik atsiimdami, nes visų pinigų iš karto nesumokėjom. Nors, atvirai sakant, gal ko ir neprisimenu... nes nei vieno čekio iš tiesų ir neturiu... o gal būčiau pasidėjus... Bet juk pagal įstatymus tai čekis privalomas... g.gif
Kad jie turi kompe informaciją, tai taip. Mums problemų su jais bendraujant nekilo nei karto. Bet, aišku, visada ramiau, kai turi pirkimo čekį.
O šiaip atsiimti visada važiuojam patys į jų tą laboratoriją Santariškėse. Labai maloniai ten visi bendrauja. Kažkada atsiimant trūko 8 litų (grynais nebeturėjom), tai jokių problemų nedarė, sakė, kad bet kada galėsim užvežti. Ne kartą vežėm paremontuoti, tai pinigų neėmė. Kol gamino kitus akinukus, tai laikinai gavom kitus rėmelius... Žodžiu, servisu ten kol kas esu patenkinta...
Atsakyti
Kokių simpatiškų vaikiškų rėmelių šiandien mačiau Optikos pasauly... thumbup.gif Kainuoja 159 lt., bet iki 16 d. taikoma 50 procentų nuolaida...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 06 15, 00:54)
Kokių simpatiškų vaikiškų rėmelių šiandien mačiau Optikos pasauly... thumbup.gif Kainuoja 159 lt., bet iki 16 d. taikoma 50 procentų nuolaida...

Plastikinių? Reiks lėkti žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti