Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.3dalis

QUOTE(Dudute @ 2009 06 03, 08:20)
jau gavau aš tos juostelės. Tikrai superinė thumbup.gif Jau pora savaičių klijuoju, bet dar kaip yra taip yra.

O kur radote pirkti tos juosteles?
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 06 03, 09:20)
4u.gif  Nu baik, jau gavau aš tos juostelės. Tikrai superinė thumbup.gif Jau pora savaičių klijuoju, bet dar kaip yra taip yra.

Pas Žukauską keliausim pirmadienį privačiai. Kažkaip bijau jam net pasakyt, kad nesiseka mums su akinių nešiojimu unsure.gif

O tai tas zukauskas kazkoks baisi izimybe??? mes pas ji buvom, man jis baisiai nepatiko, durneliu apsimeta.
Radom galu gale Vokieciu g. Vilniuj kudikiu akinukus,
Gailakad neuzmaciau shio posto anksciau, bet ale jus vis vien Kaune, tai del akinuku vien nevazhiciau smile.gif
Sveikateles jums merginos o jusu vaikuciams shimta kart tiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2009 06 08, 19:40)
Už simbolinę kainytę parduodam akinių rėmelius tinkančius kūdikiams iki kokių 1,5 metų. Va tokius:
user posted image

Turim ir baltą ir rožinį rėmelį. Per AŽ 4u.gif

Dudute ar tik ne jus ten su dukrytem buvot pas Zhukauska toj optikos parduotuvej????
Atsakyti
QUOTE(Vytiute @ 2009 06 09, 23:36)
O kur radote pirkti tos juosteles?

Radau Regoj po savaitės 4u.gif
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 10, 05:04)
1. O tai tas zukauskas kazkoks baisi izimybe??? mes pas ji buvom, man jis baisiai nepatiko, durneliu apsimeta.
2. Dudute ar tik ne jus ten su dukrytem buvot pas Zhukauska toj optikos parduotuvej????

1. Ne įžymybė... Nors gal ir įžymybė žvairumo srity Lietuvoj smile.gif Šiaip jis keistas, bet ka padarysi smile.gif
2. O tai jūs ten su tuo mažiuku buvot? bigsmile.gif
Atsakyti
Jau pasiemem ir mes vakar dukrytes akinukus is Regos. Sestadieni issimatavo daugybe. Bet vakar kai uzsidejo dukryte tuos akinukus su dioptriniais stiklais tais, tai man verkti norejosi verysad.gif Kadangi pas ja toliaregyste ir astigmatizmas (+3,0+1 ax80/+3,0+1 ax105), tai akinukus gyd. israse +1,5 +0,75 /1,5 +1
Bet jau nesitikejau, kad tokios nedideles dioptrijos taip didina akis verysad.gif O kai pabandziau pati paziureti pro juos, tai is vis pro ruka beveik nieko neiziurejau sad.gif
Ir dukryte po valandeles ju nebenorejo detis, vis bandem ikalbeti. man atrodo, kad jai sunku prie kito vaizdo priprasti g.gif O vyras sako, kad gal jai negerai su jais ziureti, juk atrodo jei jau dedi akinukus, tai kaip tik vaikui su jais turetu buti didesnis komfortas ziureti. Nebezinau ka galvoti.
O gali buti, kad optikoje neteisingai stikliukus padare??
Vakar lauke dar kokia 1,5 val pabuvo su akinukais, o grizusi namo juos is karto nusieme sad.gif Siandien i darzeli isleidome su akinukais, tai taip neramu.
P.S. o sakykit uz akinukus ir stiklus sumoketi 280 Lt. (remelis 165 Lt.) neperbrangu?? As kai ryte savo kolegei nesiojanciai akinius pasakiau kiek sumokejom, tai ji sake, kad labai permokejom, nes uz savo suaugusiu akinius ji mokejo bent 3 kar maziau unsure.gif
As nieko nenutuokiu sitoje srityje, nes niekas giminej tokiu problemu neturejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 06 10, 08:35)
P.S. o sakykit uz akinukus ir stiklus sumoketi 280 Lt. (remelis 165 Lt.) neperbrangu?? As kai ryte savo kolegei nesiojanciai akinius pasakiau kiek sumokejom, tai ji sake, kad labai permokejom, nes uz savo suaugusiu akinius ji mokejo bent 3 kar maziau  unsure.gif
As nieko nenutuokiu sitoje srityje, nes niekas giminej tokiu problemu neturejo sad.gif

Jūs kaip suprantu nešiojant tokius sudėtingus akinukus, kur vienas stikliukas iš 2 dalių sudarytas (pamiršau, kaip jie ten - progresiniai - ar kaip vadinasi). Tai dėl kainos nesistebiu. Maniškė irgi tokius nešioja, tai stiklai plius darbas (dėjom į seną rėmą, nes dar geras buvo) kainavo ~120-130 Lt. Čia pas Regos meistrus Baublio gatvėje (vyras tiesiai pas juos važiavo, kad greit padarytų, o tai vaikas būtų likęs be akinių porai dienų).
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2009 06 10, 10:06)
Jūs kaip suprantu nešiojant tokius sudėtingus akinukus, kur vienas stikliukas iš 2 dalių sudarytas (pamiršau, kaip jie ten - progresiniai - ar kaip vadinasi). Tai dėl kainos nesistebiu. Maniškė irgi tokius nešioja, tai stiklai plius darbas (dėjom į seną rėmą, nes dar geras buvo) kainavo ~120-130 Lt. Čia pas Regos meistrus Baublio gatvėje (vyras tiesiai pas juos važiavo, kad greit padarytų, o tai vaikas būtų likęs be akinių porai dienų).

Na kad lyg ir neprogresiniu mums reikejo g.gif Kiek skaiciau progresinius dazniausiai nesioja, kai reikia atskiru akinuku skaitymui, ziurejimui i toli ar pan.
O mes kaip pirmiem akinukam net tos siulomos dangos kur nuima spindesi atsisakem, nes nei ji daug TV ziuri, nei auto vairuoja smile.gif O kaina butu dar papildomai isaugusi ~100 Lt., jei neklystu.

Na, gal ir tikrai buvo daromi kazkokie specialus lesiukai, kai yra ir toliaregyste nedidele ir astigmatizmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 06 10, 07:35)

P.S. o sakykit uz akinukus ir stiklus sumoketi 280 Lt. (remelis 165 Lt.) neperbrangu?? As kai ryte savo kolegei nesiojanciai akinius pasakiau kiek sumokejom, tai ji sake, kad labai permokejom, nes uz savo suaugusiu akinius ji mokejo bent 3 kar maziau  unsure.gif

kaina priklauso nuo stiklo storio,bei akiniu remelio.
as uz akinius sumokejau 288lt.vienas stiklas matinis(89lt),o kitas +14OD(119lt),tipo su apsauga VU.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 06 10, 16:56)
kaina priklauso nuo stiklo storio,bei akiniu remelio.
as uz akinius sumokejau 288lt.vienas stiklas matinis(89lt),o kitas +14OD(119lt),tipo su apsauga VU.

meskaunokliniku optikoj pirkom,remelis 160 + stikliukai po 30 lt. tai 220 lt. is viso kainavo,dar +servetele akinukam valyti padovanojo biggrin.gif

hyper maximoj dabar atsidare optika tai ten idomumo delei uzejus buvau ir uzklausiau,tai tokie remeliai,kaip musu ten kainuoja apie 90lt. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukra jau ne leliukas biggrin.gif (14m) akinius nešiojam nuo 5m. daug kartų keitėm tai pagerėdavo tai pablogėdavo visko buvo.Paskutiniu metu viskas ėjo tik geryn, daktarė liepė pasirodyti po metų ( šiaip lankydavomės 2 kartus į metus) šiandien nuvykom ir labai nuliūdom dešinė akis +2,0 kairė +0,75 gyd. sakė labai didelis skirtumas gali būti sunku nešioti akinukas gali svaigti galva ir t.t. pirmą savaitę netgi neleisti vienai vaikščioti reikia prižiūrėti unsure.gif gal kuri turėjot panašią problema? gal galit ką ptart? kas tai išaukė? AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Jovila @ 2009 06 10, 19:24)
meskaunokliniku optikoj pirkom,remelis 160 + stikliukai po 30 lt. tai 220 lt. is viso kainavo,dar +servetele akinukam valyti padovanojo biggrin.gif

hyper maximoj dabar atsidare optika tai ten idomumo delei uzejus buvau ir uzklausiau,tai tokie remeliai,kaip musu ten kainuoja apie 90lt. blink.gif

O tai koks tas jusu remelis, jei toks kainu skirtumas?
Atsakyti
user posted image
musu akinukai doh.gif siaubas.bet su kontaktine linze iseina brangiai.kas 3men po 210lt.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 06 10, 20:14)
O tai koks tas jusu remelis, jei toks kainu skirtumas?

toks kaip jusu smile.gif

na toj optikoj as ju nemaciau tik paklausiau ar turi tokiu,tai man pasake,kad turi ir toks kaip musu kainuotu apie 90 lt. rolleyes.gif

pasirodom smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovila: 10 birželio 2009 - 19:37