merginos okur galima nupirkti vaikams pirado aki,toki uzdangala vienai akytei, kad kita lavintusi, gal kas zhino Vilniuje kur tai yra???
QUOTE(Dudute @ 2009 05 16, 13:57)
Sveikos
Skubu pasidžiaugti, kad mes jau namie Operacija pavyko Tik aš pati nieko kol kas nenoriu spręsti, nes man dabar akytės labai graudžiai atrodo Labai bijojau gulėti viena su abiem, tai leido gultis ir vyrui. Dabar po mėnesiuko keliausim pas gydytoją. O kiečiausia naujiena, tai kad parsivežiau merginas su akiniais. Ima juos nuo akių, bet jau plius minus 70 proc nemiegamo laiko išbūna su jais. Žiūrėsim kaip seksis namuose..
Skubu pasidžiaugti, kad mes jau namie Operacija pavyko Tik aš pati nieko kol kas nenoriu spręsti, nes man dabar akytės labai graudžiai atrodo Labai bijojau gulėti viena su abiem, tai leido gultis ir vyrui. Dabar po mėnesiuko keliausim pas gydytoją. O kiečiausia naujiena, tai kad parsivežiau merginas su akiniais. Ima juos nuo akių, bet jau plius minus 70 proc nemiegamo laiko išbūna su jais. Žiūrėsim kaip seksis namuose..
Kaip gerai, kad jau po visko...
QUOTE(Dudute @ 2009 05 17, 14:48)
Brasta, man rodos tu minėjai, kad perki 3M pleistrą REGOJ akytei dengti.. Tokio sakė jie nebesiveža. Pirkom mes specialų 3M pleistrą, bet vienam kartui kainuoja 2 Lt, o kai man dvigubai, tai 4 litai/dienai. Sakau pasiieškočiau tokio, kokį jūs naudojat
Net sąžinė užgraužė, kad tiek laiko čia nesilankiau ir tau neatsakiau...
Žinok, mes jį visa neseniai pirkom Regoj, Krokuvos 13, Vilniuj. Didžiausias rulonėlis 7 litus kainuoja... tikrai labai ilgam užtenka...
Tu gal kitose Regose pasiklausinėk arba į jų ofisą paskambink ir pasidomėk... gal atveš.
QUOTE(kristal @ 2009 05 19, 15:08)
Ir dar vienas klausymelis, kuris mane labai neramina - ar neatlepsta ausytes siek tiek del akinuku??
Kai mūsiškis nešiojo pirmuosius kūdikiškus akinėlius, kažkaip truputį pasikeldavo ausytės ir mane tai neramino... bet dabar parinkom tokius, kur jos nei kiek nelėpsta...
QUOTE(ivil @ 2009 05 19, 16:22)
man labiausiai patinka universiteto optika. perku senamiestyje, labai maloni aplinka, paslaugus pardavejai, bent suaugusiems didelis pasirinkimas. kaip vaikams pasirinkimas dar neziurejau, nes kol kas tik kudikiskus akinukus pirkom.
del ausyciu, tai man ir pasirode, kad akinukai maniskei lygtais atlapina.. nu bet as pati nuo dveju metu nesioju akinius, uzaugau neatlepusiom
del ausyciu, tai man ir pasirode, kad akinukai maniskei lygtais atlapina.. nu bet as pati nuo dveju metu nesioju akinius, uzaugau neatlepusiom
Tai buvo pirmoji optika, į kurią užsukom, ieškodami mažiui pirmųjų akinukų. Bandė įsiūlyti tokius visiškai jam nelimpančius akinukus, su kuriais jis priminė klouną... Gerai, kad net ir nieko dar apie akinius nenusimanydami, nepasirašėm tai avantiūrai... o ten net dviese įtikinėjo, kokie jie geri ir jam tinka... Apeinu iki šiol tą optiką...
QUOTE(Vytiute @ 2009 05 20, 11:22)
Sveikos mamytes
Mano vyrukas jau bebeik menesis laiko nesioja akinukus , mumus nustate desines akytes zvairuma ir toliaregyste +6 ir +7 Turim tokius ruzavus akinukus,nes savam mieste tik tokius radom jam tinkamus.Nesioja puikiai tik neleidzia uzklijuoti vienos akytes(tada nusima juos ir meta),o mums reikia nesioti tik viena valanda uzdenta akyte,nesumastau kaip ji pergudrauti Ir reikia daryti manstas,bet irgi neismanau kuo ji sudominti ilgiau nei porai minuciu(labai judrus mano vyrukas)
Vaziuosim birzelio menesi pasirodyti pas gydytoja paziureti kaip cia sekesi mums.
Mano vyrukas jau bebeik menesis laiko nesioja akinukus , mumus nustate desines akytes zvairuma ir toliaregyste +6 ir +7 Turim tokius ruzavus akinukus,nes savam mieste tik tokius radom jam tinkamus.Nesioja puikiai tik neleidzia uzklijuoti vienos akytes(tada nusima juos ir meta),o mums reikia nesioti tik viena valanda uzdenta akyte,nesumastau kaip ji pergudrauti Ir reikia daryti manstas,bet irgi neismanau kuo ji sudominti ilgiau nei porai minuciu(labai judrus mano vyrukas)
Vaziuosim birzelio menesi pasirodyti pas gydytoja paziureti kaip cia sekesi mums.
Mums reikia klijuoti po 6 valandas... kadangi pasidarė nebeįmanoma (nes ištisai nuplėšia), tai dabar klijuojam kas antrą dieną tokią skaidrią plėvelę, su kuria blogiau mato... gal kas su tuo susidūrė, nes man tas būdas ne itin prie širdies... dar labiau ėmė žvairuot... Po 2 savaičių eisim pasirodyt...
QUOTE(kristal @ 2009 05 26, 16:49)
Taip, mums tai tokia pat liks, bet kai paalvojam kaip jai paciai bus sunku adaptuotis su akinukais buti, tai graudu darosi, juk nei palakstyti, padukti vaikas normaliai negales, ka jau kalbeti apie darzeli ir galima vaiku reakcija bei, neduok dieve, traumas (yra grupeje hiperaktyviu vaikuciu).
jau dabar stengiuosi pratinti dukryte prie mnties, kad akinukai grazu, geriau matys ir pan.
Bet jei tai toks geris, tai jai gali kilti klausymas kodel mes su teciu ju nenesiojame
jau dabar stengiuosi pratinti dukryte prie mnties, kad akinukai grazu, geriau matys ir pan.
Bet jei tai toks geris, tai jai gali kilti klausymas kodel mes su teciu ju nenesiojame
Dūksta tie vaikai ne ką prasčiau už kitus... bet pagalvokit, kad kai kurių traumų kaip tik išvengsit... juk akinukai kartais ir apsaugo...
Nors iš tiesų tai mūsų viena akytė šiuo metu mėlyna... matyt, griūdamas smarkiai užsigavo su akinukų rėmeliais akies voką... bet aš to nesureikšminu... dukra ir be akinių su fanaru vaikščiojo...
QUOTE(ivil @ 2009 05 26, 17:14)
yra vilniuje trys specializuoti akiniuku darzeliai.
Žinau tik Žibutę ir Spindulėlį. Koks dar?
Mes nuo rugsėjo lankysim Žibutę.
QUOTE(brasta @ 2009 06 02, 23:57)
mes gavom sarasiuka is akiu gydytojos
trecias yra Silelis, Sietyno 5
QUOTE(brasta @ 2009 06 02, 23:57)
Net sąžinė užgraužė, kad tiek laiko čia nesilankiau ir tau neatsakiau...
Žinok, mes jį visa neseniai pirkom Regoj, Krokuvos 13, Vilniuj. Didžiausias rulonėlis 7 litus kainuoja... tikrai labai ilgam užtenka...
Tu gal kitose Regose pasiklausinėk arba į jų ofisą paskambink ir pasidomėk... gal atveš.
Nu baik, jau gavau aš tos juostelės. Tikrai superinė Jau pora savaičių klijuoju, bet dar kaip yra taip yra.
Pas Žukauską keliausim pirmadienį privačiai. Kažkaip bijau jam net pasakyt, kad nesiseka mums su akinių nešiojimu
QUOTE(Dudute @ 2009 06 03, 08:20)
Nu baik, jau gavau aš tos juostelės. Tikrai superinė Jau pora savaičių klijuoju, bet dar kaip yra taip yra.
Pas Žukauską keliausim pirmadienį privačiai. Kažkaip bijau jam net pasakyt, kad nesiseka mums su akinių nešiojimu
bet jums gi nereikia visos dienos nesiot akinuku.tarkim uztektu jei kokia valandike pabutu su akinukais.as tai duodavau piesti kad uzsimirstu kad turi akinius.nors ir trumpai,bet efektas visgi yra.pabandyk ir nenuleisk ranku,nors tikrai yra sunku.
QUOTE(plazma @ 2009 06 03, 11:35)
bet jums gi nereikia visos dienos nesiot akinuku.tarkim uztektu jei kokia valandike pabutu su akinukais.as tai duodavau piesti kad uzsimirstu kad turi akinius.nors ir trumpai,bet efektas visgi yra.pabandyk ir nenuleisk ranku,nors tikrai yra sunku.
Tai bet mums reikia juos nešioti ištisai Valandos tikrai maža...
QUOTE(Dudute @ 2009 06 03, 10:17)
Tai bet mums reikia juos nešioti ištisai Valandos tikrai maža...
pratink bent po valanda,o paskui kai ipras bukit pora,ar net 3val.
tavo kaip suprantu reikia pakaitom klijuoti akytes.o mano sveika turi but uzklijuota,o nesveika dirbti,mums bisku sudetingiau.nes operuotoji mato labai silpnai todel ima akinius lauk.jei as neklijuoju sveikosios akies,tai akinius gali nesiot visa diena.bet tuomet rezultatu jokiu nera.
QUOTE(Dudute @ 2009 06 03, 09:20)
Tai gerai, kad radot, nes su tais pavieniais pleistriukais tai bankrotas grėstų...
QUOTE(brasta @ 2009 06 03, 13:51)
Tai gerai, kad radot, nes su tais pavieniais pleistriukais tai bankrotas grėstų...
tai jau neklausk. Pavienis pleistriukas 1,5 lito, bet pas mane 2 mises, tai jau 3 litai... ai, nebeskaiciuoju ir dziaugiuosi, kad gavau ano
[quote=plazma,2009 06 03, 09:13]
labas
as negavau plasmasiniu remeliu,tai nupirkau metalinius su uzlenkimais uz ausyciu.gal taip greit nesulauzys.
[/qu
Mano sunus akinukus nesioja jau 2 metus, dabar nupirkom antra pora akinuku, nes akytes isaugo, reikejo didesnius akinius pirkti, tai nebutume pirke, nes labai graziai nesioja ir saugo. nors visi sake pirkti plasmasinius, kad metalinius greit sulauzis. Na, nieko panasaus, labai gerai nesioja ir graziau su metaliniais remeliais atrodo ir per 2 metus nesulauze. mokejom uz remeli apie 200 lt
Papildyta:
Man atrodo yra Regoje, optikoje, ji randasi prie seimo salia
labas
as negavau plasmasiniu remeliu,tai nupirkau metalinius su uzlenkimais uz ausyciu.gal taip greit nesulauzys.
[/qu
Mano sunus akinukus nesioja jau 2 metus, dabar nupirkom antra pora akinuku, nes akytes isaugo, reikejo didesnius akinius pirkti, tai nebutume pirke, nes labai graziai nesioja ir saugo. nors visi sake pirkti plasmasinius, kad metalinius greit sulauzis. Na, nieko panasaus, labai gerai nesioja ir graziau su metaliniais remeliais atrodo ir per 2 metus nesulauze. mokejom uz remeli apie 200 lt
Papildyta:
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 06 01, 12:37)
merginos okur galima nupirkti vaikams pirado aki,toki uzdangala vienai akytei, kad kita lavintusi, gal kas zhino Vilniuje kur tai yra???
Man atrodo yra Regoje, optikoje, ji randasi prie seimo salia