Įkraunama...
Įkraunama...

Ko vengti pirmosiomis nėštumo 12 sav.?

Siaip nealergiska, bet del visa ko privengiu tu skanestu ax.gif dabar daug svarbiau nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Norejau paklausti o dviraciu vazineti galima man 9 savaites nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as irgi prisijungiu prie nestukiu burio, mum tikriausiai 5 sav nestuke.gif nes vakar testas parode II ax.gif pas gine eisiu birzelio 11d, labainoriu tiket kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
jungiuosi ir aš blush2.gif 5 savaitė.. biggrin.gif
aš kitądien po II juostelių nuėjau pas gydytoją.. negalėčiau taip ilgai būti nežinioje!!..

labai apsidžiaugiau radusi šią temą.. nes tų baimių visada atsiranda, o pas gydytoją nieko nepaklausiau.. o ir gėda klausinėti dėl visokių niekų.. blush2.gif šiandien einu plaukų dažyti.. visada galvodavau, kad čia visokie bobučių prietarai, kad nėsčiosioms negalima.. bet kai pati laukiuosi.. kažkaip vat ir stabtelėjau ties ta mintim g.gif bet drąsiai einu gražintis mirksiukas.gif

ir dar labai mėgstu dviratuku važinėtis.. o dabar nebežinau kaip elgtis.. kaip manote, ar palūkėti iki 13 savaitės.. ar vėlgi čia tik prietarai ir nepagrįstos baimes? smile.gif

QUOTE(egda @ 2009 05 27, 10:14)
sveikutes  4u.gif
as irgi prisijungiu prie nestukiu burio, mum tikriausiai 5 sav  nestuke.gif nes vakar testas parode II  ax.gif pas gine eisiu birzelio 11d, labainoriu tiket kad viskas bus gerai  rolleyes.gif

Atsakyti
man ir 5 sav. tai akušerė sakė viską daryti taip pat kaip ir iki pastojimo, tik viską normos ribose, kad nepavargti ir žinoma sveikas gyvenimo būdas priklauso 4u.gif

akušerė pas ginekologę užrašė birželio 9 d. tai ten sakė viską sužiūrės ir tyrimų kokie priklauso skirs, nes su akušere tik pasišnekėjom.

na ir aš turiu kokius 100 klausimų, bet beveik viską pamiršau kai jau galėjau akušerės pasiklaus ax.gif

egda ir vineypooh manau dar susitiksim forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2009 05 27, 12:54)
man ir 5 sav. tai akušerė sakė viską daryti taip pat kaip ir iki pastojimo, tik viską normos ribose, kad nepavargti ir žinoma sveikas gyvenimo būdas priklauso  4u.gif

akušerė pas ginekologę užrašė birželio 9 d. tai ten sakė viską sužiūrės ir tyrimų kokie priklauso skirs, nes su akušere tik pasišnekėjom.

na ir aš turiu kokius 100 klausimų, bet beveik viską pamiršau kai jau galėjau akušerės pasiklaus ax.gif

egda ir vineypooh manau dar susitiksim forume 4u.gif

buciau anksciau ejus, bet nebuvo vietos pas gine doh.gif nusiraminau, nes paskaitinejau forume,kad nera ten ko anksciau 7 - 8 sav eit, o man kaip tik 8 sav prasides nestuke.gif
smagu ,kad bus panasaus laiko pilvuku nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 04 22, 14:11)
[FONT=Arial] nestuke.gif
Papildyta:
Aš neseniai TAI sužinojau  smile.gif  Nežinau kaip elgtis, buvau pas gydytoją sakė gyventi normalų sveiką gyvenimą... Nelabai supratau, bet skraidžiau padebesiais ir pamiršau paklausti... Aš taip visko bijau dabar  unsure.gif  nestuke.gif

kadangi mes leliuka jau planavom tai as buvau atsisakiusi alkoholio visiskai,o siaip ir nerukau,o toliau gyvenau toki pat gyvenima kaip ir iki nestumo,nieko neribojau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau pagaliau ir as galiu parasyti, kad as jau nestuke.gif tik kelias dienas nebuvo menesiniu,bet jau zinojau,kad pastojau,nes visai kitokia savijauta, pasidariau testa, o ten dvi juosteles, staigiai nulekiau pas gine, o i tik juoktis pradejo, sako palauk bent dvi savaites thumbup.gif tada ateik, nes nieko negaliu pasakyti dar rolleyes.gif na dabar sedziu ir laukiu lotuliukas.gif
is tikruju, tai mane labai spaudzia prie darbu namie, turim savo versliuka, tai as ir galvoju pasiskaitineti, juk man turbut nereiketu sitaip arti toliau g.gif labai gaila, kad mano anyta to nesupranta, sako: tai ka dabar vaiksciosi kaip kiausinis? verysad.gif bet juk cia man pirmas nestumas ir dar turiu problemeliu su krauju ir su kaklo slanksteliais. ka manot? kiek reiketu apmazinti darbus? ir kaip itikinti aplinkinius,kad nebegaliu tiek dirbti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latikaa @ 2009 05 28, 11:47)
Sveikutes, pagaliau pagaliau ir as galiu parasyti, kad as jau  nestuke.gif  tik kelias dienas nebuvo menesiniu,bet jau zinojau,kad pastojau,nes visai kitokia savijauta, pasidariau testa, o ten dvi juosteles, staigiai nulekiau pas gine, o i tik juoktis pradejo, sako palauk bent dvi savaites  thumbup.gif  tada ateik, nes nieko negaliu pasakyti dar  rolleyes.gif  na dabar sedziu ir laukiu  lotuliukas.gif 
is tikruju, tai mane labai spaudzia prie darbu namie, turim savo versliuka, tai as ir galvoju pasiskaitineti, juk man turbut nereiketu sitaip arti toliau  g.gif  labai gaila, kad mano anyta to nesupranta, sako: tai ka dabar vaiksciosi kaip kiausinis?  verysad.gif  bet juk cia man pirmas nestumas ir dar turiu problemeliu su krauju ir su kaklo slanksteliais. ka manot? kiek reiketu apmazinti darbus? ir kaip itikinti aplinkinius,kad nebegaliu tiek dirbti?  g.gif

liūdna, kad reikia įtikinėti.. sad.gif man vyro močiutė, net kai nesilaukiau sakydavo: netampyk sunkiai-tau gimdyt reikės..

tu žiūrėk, kaip jausies.. gal jeigu esi labai aktyvi, tai ir nesinorės tų darbukų mažinti.. dirbsi už 2 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Ziuriu kiek cia dauk nauju "svieziai iskeptu busimuju mamyciu" padaugejo smile.gif
Jungiuosi ir as!
Vakar pasidariau du testus... II 4u.gif bigsmile.gif nestuke.gif
Jausmas nerealus biggrin.gif Isidrebejau kaip kirvarpa smile.gif) Taip susijaudinau biggrin.gif
Manau man 8 savaiteles, nes pries 2 savaites prasidejo pirmieji simptomai, nezmoniskai sujautrejus uosle,irzlumas,lupu sausejimas,pilvo apacios silpni skausmeliai,na ir pagaliau, menesnes veluoja smile.gif

Na ka, seksim temele,ir dalinsimes tolimesniais ispudziais,klausymais, atsakymais drinks_cheers.gif

Beja, sveikinu naujasias mamytes!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simonyte005 @ 2011 09 06, 20:12)
Sveikutes!
Ziuriu kiek cia dauk nauju "svieziai iskeptu busimuju mamyciu" padaugejo smile.gif
Jungiuosi ir as!
Vakar pasidariau du testus... II 4u.gif  bigsmile.gif  nestuke.gif
Jausmas nerealus  biggrin.gif  Isidrebejau kaip kirvarpa smile.gif) Taip susijaudinau biggrin.gif
Manau man 8 savaiteles, nes pries 2 savaites prasidejo pirmieji simptomai, nezmoniskai sujautrejus uosle,irzlumas,lupu sausejimas,pilvo apacios silpni skausmeliai,na ir pagaliau, menesnes veluoja smile.gif

Na ka, seksim temele,ir dalinsimes tolimesniais ispudziais,klausymais, atsakymais drinks_cheers.gif

Beja, sveikinu naujasias mamytes!! 4u.gif

Sveika istojus i busimu mamyciu gretas 4u.gif man 10 sav., bet kankinuosi vis dar... vakar net biuleteni pasiemiau, kad i darba nereiktu eit verysad.gif pykina, silpna, apetito visai neturiu...
Atsakyti
Manes nepykina dar.. Bet pilva tempia.. Labai lupos dziusta, o va petitas ir man dinges yra smile.gif
Dirbu ant saves, tai gerai, nesu nuo jokio darbdavio priklausona, bet va, jau antra diena sedziu namuose.. Miegujsta nezoniskai jauciuosi... blush2.gif
Atsakyti