Net juokingai nuskambejo merginos baimes ka reiks daryti prie Kuciu stalo man rodos tu visu baimius daugiausiai turi pirmakartes. Tikrai viska valgyk ir megaukis nestumu. Man rodos, kad labiau kenkia nervavimasis ir stresas del to, kad vajei, kas dabar bus, nei realiai kazkoks produktas, plauku dazymas ir panasiai Relax, merginos, megaukites nestumu Neklauskit visokiu bobuciu pasaku, neskaitykit, kaip cia kazkas rase samanu knygu Praejo tie laikai, kai nesciosios vaiksciodavo nekirptais, nedazytais plaukais, baisiais nagais ir pan.
Beja, viena vyno taure per savaite tikrai tikrai niekam nepakenks
testą galima darytis 10 d. po nesaugių lyt.santykių, tai ko galvojant testas nerodys nėštumo? jei jis 2-3 sav. Bet be gydytojos apžiūros pasauliui neskelbčiau
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 22, 10:55)
testą galima darytis 10 d. po nesaugių lyt.santykių, tai ko galvojant testas nerodys nėštumo? jei jis 2-3 sav. Bet be gydytojos apžiūros pasauliui neskelbčiau
Nu tai taip realus nestumas 2-3 sav., bet yra priimta visuotine skaiciavimo sistema, tai kad nesipainiot pridedam +2 sav., kaip ir daro ginekologes.
As tai atsisakyciau nestumo metu zaliu produktu. Ir manau nera cia ko juoktis ir klausiancios ir lygint su plauku dazymu. Gal ir maza tikimybe kokia zaraza pasigaut, bet pasigavus pasekmes liudnos. Mano mama irgi is manes juokesi, kol va neseniai i infekcine atsigule, kelias savaites lovoj prasikankino ir dar ligoninej kitu ligoniu visokiu prisiziurejo. Salmonelioze viena moteris serganti buvo, kur jau visi sako, kad negirdet apie salmonelioze. Tai va patarciau dar ir imbieriniu sausainuku su kiausininiu glaistu vengti.
QUOTE(Bastete@ @ 2013 12 22, 11:51)
Zmones planuoja vaikus, bet nieko apie tai nenusimano
Kai menesines veluoja ir pasirodo jus esate nescia, tai jau nestumas buna apie 4-5 savaites
O darant testa reiketu perskaityti instrukcija
Not pregnant - testas neigiamas - Jūs nesilaukiate.
Pregnant 1-2 - testas teigiamas - Jūs laukiatės 3-4 savaites.
Pregnant 2-3 - testas teigiamas - Jūs laukiatės 4-5 savaites.
Pregnant 3+ - testas teigiamas - Jūs laukiatės 5 ir daugiau savaičių.
Siulyciau daugiau sviestis ir lengvo nesiojimo
Kai menesines veluoja ir pasirodo jus esate nescia, tai jau nestumas buna apie 4-5 savaites
O darant testa reiketu perskaityti instrukcija
Not pregnant - testas neigiamas - Jūs nesilaukiate.
Pregnant 1-2 - testas teigiamas - Jūs laukiatės 3-4 savaites.
Pregnant 2-3 - testas teigiamas - Jūs laukiatės 4-5 savaites.
Pregnant 3+ - testas teigiamas - Jūs laukiatės 5 ir daugiau savaičių.
Siulyciau daugiau sviestis ir lengvo nesiojimo
Labai jau arogantiška ponia esate bet jusu tiesa nieko nenusimanom, litaniju neskaitem pries darant vaikus, užtenka kad yra meiles ir viso kito o žinios ateina su laiku Na tuomet dar geriau jei jau 4-5 sav dekui jums uz info!
QUOTE(virguttee @ 2014 04 15, 10:18)
Sveikutės visos,
Aš čia esu naujokėlė ir iškilo klausimas. Esu antra mėnesį nėščia, vestuvės truputį daugiau nei po mėnesio ir norėčiau sužinoti, ar prieš vestuves nepakenktų prisiauginti nagus ir blakstienas? Ar nėštumui yra koks poveikis? Iškart ačiūū
Aš čia esu naujokėlė ir iškilo klausimas. Esu antra mėnesį nėščia, vestuvės truputį daugiau nei po mėnesio ir norėčiau sužinoti, ar prieš vestuves nepakenktų prisiauginti nagus ir blakstienas? Ar nėštumui yra koks poveikis? Iškart ačiūū
Galima, ir kosmetika naudoti galima, ir plaukus dazyti, as net chemini 3 menesi dejau, nuo nagu ir blakstienu tikrai nieko neatsitiks, nebent butu stipri alergine reakcija.
QUOTE(LasiukeUK @ 2014 04 15, 16:29)
nuo nagu ir blakstienu tikrai nieko neatsitiks, nebent butu stipri alergine reakcija.
Dar gali gautis atmetimo reakcija
QUOTE(virguttee @ 2014 04 15, 11:18)
Sveikutės visos,
Jei nesukels alergijos kokios tai neturetu kenkt, tik man atrodo blakstienas priauginant gali but labai sunku isgulet ir gal nelabai gerai, pabandykit pertraukeles daryt.
Sveikos,skaiciau kad Kai kurioms ciaudint tempe pilva. Bet man kitaip ,siuo metu esame 5sav. Ir ciaudau taip daznai,pradzioje buvo po karta per diena,o dabar gal 10-20kart per diena ,man nei skauda nei ka tempe,visada ciaudau sededama ir stengiuosi pasilenkti,jei bandau sulaikyti nesigauna! Skaiciau jog tai del hormonu gamybos ar pan. Bet ar buvo kuriai nors taip? Kada liovesi? nes kartais jau bijau is ciaudeti lelyte;D
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 22, 10:55)
Buvau nusipirkusi brangu testa, kuris nestuma turetu parodyti dar iki menesiniu Bet man parode kad neigiamas, nors jau buvau pastojusi, kai velavo mm nusipirkau paprasta testa ir parode teigiama
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2014 04 15, 23:48)
Jei nesukels alergijos kokios tai neturetu kenkt, tik man atrodo blakstienas priauginant gali but labai sunku isgulet ir gal nelabai gerai, pabandykit pertraukeles daryt.
Sunku isguleti? neturetu buti sunku, juk nestumas dar mazytis
QUOTE(ShihTzu @ 2014 05 03, 12:45)
Sveikos,skaiciau kad Kai kurioms ciaudint tempe pilva. Bet man kitaip ,siuo metu esame 5sav. Ir ciaudau taip daznai,pradzioje buvo po karta per diena,o dabar gal 10-20kart per diena ,man nei skauda nei ka tempe,visada ciaudau sededama ir stengiuosi pasilenkti,jei bandau sulaikyti nesigauna! Skaiciau jog tai del hormonu gamybos ar pan. Bet ar buvo kuriai nors taip? Kada liovesi? nes kartais jau bijau is ciaudeti lelyte;D
)))
ciaudi todel, kad tavo uosle jautri ir vos tik kas papuola is dulkiu, suveikia apsaugine reakcija. ko anksciau nebuvo, dabar organizmas jautresnis.
as irgi ciaudau labai daznai !
Sveikos, mamytės, pasiskaičiau paskutiniuose poroje puslapių, kad ganėtinai pozityviai žiūrite į kosmetikos naudojimą nėštumo metu. Nemažai yra tekę domėtis apie kosmetikos įtaką organizmui, todėl tikrai rekomenduočiau paanalizuoti naudojamų priemonių sudėtį, nes yra tokių medžiagų, kaip BPA, kurios naudojamos ir kosmetinėse priemonėse, bei plastiko gamyboje, kaip jo sudėtinė dalis, kurios kenkia ne tik jūsų pačių organizmui, bet būtent ir vaisiui.
Gan išsamiai yra aprašyta čia BPA kosmetikoje
dar BPA pavojus sveikatai
Šios medžiagos kiekio organizme nustatymui būna atliekami specialūs testai.
Įdomumo dėlei siūlau pasižiūrėti dokumentinį filmą "Bag it", kuriame pasakojama apie plastiką, jo daromą žalą, kilmę, sudėtį ir vieną šeimą, kurie nusprendžia atsisakyti plastiko, sužinoję, kad laukiasi
Gan išsamiai yra aprašyta čia BPA kosmetikoje
dar BPA pavojus sveikatai
Šios medžiagos kiekio organizme nustatymui būna atliekami specialūs testai.
Įdomumo dėlei siūlau pasižiūrėti dokumentinį filmą "Bag it", kuriame pasakojama apie plastiką, jo daromą žalą, kilmę, sudėtį ir vieną šeimą, kurie nusprendžia atsisakyti plastiko, sužinoję, kad laukiasi