Įkraunama...
Įkraunama...

Ko vengti pirmosiomis nėštumo 12 sav.?

Sveikos merginos,
Prasau jusu pagalbos ir isanksto atsiprasau, kad nelabai turiu laiko perskaityti visos temos, bet gal galite pasakyti ar pirmo trimestro metu galima gerti zalia arbata ar ne ?as visai pasimetus nustojau gerti kava, ja pakeiciau zalia arbata, bet bendradarbe pagasdino kad negerai doh.gif ka jus apie tai manote?
ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 08 23, 08:11)
Sveikos merginos,
Prasau jusu pagalbos ir isanksto atsiprasau, kad nelabai turiu laiko perskaityti visos temos, bet gal galite pasakyti ar pirmo trimestro metu galima gerti zalia arbata ar ne ?as visai pasimetus nustojau gerti kava, ja pakeiciau zalia arbata, bet bendradarbe pagasdino kad negerai  doh.gif ka jus apie tai manote?
ačiu  4u.gif


Aš išgeriu ir puodelį arbatos ( kad ir žalios), ir kavos puodelį. Nemanau, kad pakenks. Aišku, jei gersi dideliais kiekiais ir labai stiprią tiek arbatą, ar kavą, gal ir negerai. Manau, viskas turi būti sveiko proto ribose.
Atsakyti
O as kaip tik klausiau savo gydytojos del plauku dazymo ar galima. Tai ji patikino, kad galima 4u.gif Gydytoja yra pakankamai zinoma ir gera. tad cia manau daugiau yra nuomones ir nusistatyma nei kad kazkas butu irodyta, kad blogai gali nutikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 08 23, 08:47)
O as kaip tik klausiau savo gydytojos del plauku dazymo ar galima. Tai ji patikino, kad galima 4u.gif  Gydytoja yra pakankamai zinoma ir gera. tad cia manau daugiau yra nuomones ir nusistatyma nei kad kazkas butu irodyta, kad blogai gali nutikti 4u.gif


Visko gali būti dėl nusistatymo. Bet man nereikia dažyti plaukų, tai nesunku juos ir nedažyti.
Atsakyti
Plaukų nerekemoneduojama dažyti uždaroje patalpoje, su dažais, turinčiais amoniako, nes nėščiąjai gali pasidaryti silpna. Tas pats su nagų lakavimu - geriausia lakuotis gerai vėdinamoje patalpoje, kad nuo kvapų galva neapsisuktų smile.gif
Taip pat, žinoma, plaukų nepatariama dažyti pirmąjį trimestrą ir dėl chemijos, patenkančios pas vaisių, nes tos chemijos tikrai patenka per galvos odą.
Manau, kad iki 12-13 savaitės gi nesunku palaukti ir nedažius, ar gi ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2013 08 23, 07:42)
Aš išgeriu ir puodelį arbatos ( kad ir žalios), ir kavos puodelį. Nemanau, kad pakenks. Aišku, jei gersi dideliais kiekiais ir labai stiprią tiek arbatą, ar kavą, gal ir negerai. Manau, viskas turi būti sveiko proto ribose.

ačiū nuraminote smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad laukiantis pirmojo vaikucio i viska ziurima atsargiai, to negalima, ano negalima. As irgi tokia buvau, vis klausdavau ar galima valgyti majoneza, zuvi, rukyta mesa, labai bijojau del visko. Dabar jau viskas atrodo paprasciau smile.gif Tikrai budama vel nescia megausiuosi viskuo saikingai. Nors ir pirmo nestumo metu geriau gazuota vandeni, valgiau zuvi ir t.t. Megaukites nestumu 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, o ar visiskai atsisaket astraus maisto? Ar siek tiek jo zalos nepadarytu...?
Atsakyti
QUOTE(Vikooorija @ 2013 08 26, 15:09)
Mamytes, o ar visiskai atsisaket astraus maisto? Ar siek tiek jo zalos nepadarytu...?

Jeigu padidėjęs skrandžio rūgštingumas ir/arba pykinimas nevargina, valgykit, kam jo atsisakyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikooorija @ 2013 08 26, 15:09)
Mamytes, o ar visiskai atsisaket astraus maisto? Ar siek tiek jo zalos nepadarytu...?


O aš kaip tik dabar ir tenoriu aštraus, sūraus maisto. Valgau, bet saikingai dėl skrandžio.
Kažkur skaičiau, kad ir tunu nereikia piktnaudžiauti. Bet šiandien tikrai jo valgysiu, bet neėsiu biggrin.gif , tai manau, nepakenks.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes:)) Jungiuosi ir as i jusu gretas:)) Nestuke patapau pagal mano paskaiciavimus pries 8 savaiteles:)) Is pradziu tai buvo lengvas sokas, nors lialiukas nebuvo planuotas, bet perdaug ir nesisaugojom:) , greiciau neplanuotai planuotas:)) kadangi esu UK, tai pas gydytojus perdaug ir neskubu:), bet sia savaitele jau sakiau nutipensiu:)
O kas liecia del savijautos tai pradzioje buvau labai mieguista, paskaudendavo pilvo apacia, dbr jau beveik neskaudena, tik kartas nuo karto, del to jauciuosi ramiau, dziaugiausi, kad nepykina, bet...prasidejo sitie vargeliai ir man:)) Dirbu tokioje vietoje, kur aplink vyksta gamyba, kepa, verda...kai uzejau snd i maisto produktu sandeliuka, tai taaaaip...supykino...kad teko begte begt is ten:)) Ir siaip apetitas labai dinges, vien tik pagalvojus apie daugeli produktu pasidaro bloga, labiausiai toleruoju vaisius:) Su kiausiniais sunku, vakar visa diena sustojes skrandis buvo, sunkiai virskino:/ del mesos tai kartais buna taip, kad suvalgau, o poto jau nebenoriu net paziureti i ta pacia mesa:D praeita karta is vakaro valgiau pupeliu, ryte draugas siule ju, bet...tik sakiau trauk tolyn ir tas pats su sultim ir pan:)) na...zodziu labai jau kovot reikia su maistu ir gerimais:)) pieno kokteilis jau stovi beveik sav saldytuve , po keliu nugertu gurksniu:))) o siaip..geriausias draugas man dbr lova:)), nes tik prisiverciu padaryti darbus ,kuriuos reikia ir poto keliauju atsigul:) Laukiu Ketvirtadienio vizito uzsirasyti pas gydytojus...siek tiek neramu, norisi tiketi, kad viskas mano lialiukui pilvelyje gerai...tikiuosi palaikysit kumstukus uz mane:)) Buckis jums visoms busimos mamytes...smile.gif)
Atsakyti
Sveikos Mamytes smile.gif
As taip jungiuosi prie jusu. Esu kiek gyditoja sake dabar jau 7 savaite kaip niescia smile.gif vaikutis nebuvo planuotas bet labai laukiamas, tikriausiai kaip ir pas visas smile.gif malonu bus su jumis bendrauti ir dalintis savo potyriais smile.gif nestuke.gif
Atsakyti