Ko vengti daug prirašyta knygose, internete, žurnaluose, bet manau, kad taip "nuoširdžiai" vengia tik laaaaaaaaaaaabai mažas procentas besilaukiančių. Kaip ir sakė mamytės, visko su saiku, tai bus gerai ir mums ir žirniukams
Bentjau aš tai nekreipiu dėmesio į kai kuriuos nurodymus, kaip kad negalima valgyti jūros gėrybių, bet aš jas taip mėgstu
Tai nusipirkau, viriau jaučiu kokią valandą, tada susimakalavau su garstyčiom ir privalgiau kaip niekad
Nėra gi blogai, čia juk ne cigaretė ir ne alkoholio stiklinė, nors žinau ne vieną ir ne dvi mamas, kurios išgerdavo ir vyno taurę ir alaus stiklinę ir vaikai nei kuom neblogesni gimė
O apie mane.. Aš negeriu kavos stiprios, nors reiktų, nes mano spaudimas labai mažas, bet kartą į savaitę išgeriu 3in1, aišku, nerūkau, negeriu, nekeliu rankų aukštai, nieko sunkaus nekilnoju, valgau daug vaisių, uogų, daug geriu ir valgau lašinius su agurkėliais marinuotais
O didžiausias mano nusikaltimas buvo lašinių skūra, nu tiek noriu aš jos, kad net seilės teka, tai atsipjaunu, kramtau, kramtau ir isšpjaunu, bijau, kad pilvo nepradėtų skaudėt.. o jei žinočiau kad viskas bus ok, tai suryčiau visą turbūt ant karto
Grįžta vyras vakar iš darbo, aš sėdžiu prie tv, žiūriu filmą, rankoj lašinys
Sako maže, matau kad laukies, nei pilvo nereikia