Įkraunama...
Įkraunama...

Ko vengti pirmosiomis nėštumo 12 sav.?

QUOTE(Elemire @ 2009 04 28, 14:22)

Na ir aišku gerti folio rūgštį/nėštukėm skirtus vitaminus su foliu, be to nepamiršti ir paprasto vandens - nėštukei reikia išgerti bent 1-2 litrus vandens per dieną, ypač vasarą.

Tai folio rygsti jau geriu;) O kad del vandens- vartoju kaip kupranugaris, atrodo istisai negana:)
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 29, 09:42)
Tai folio rygsti jau geriu;) O kad del vandens- vartoju kaip kupranugaris, atrodo istisai negana:)

Aš irgi pradžioj siurbdavo litrais. hihihi.gif Bet reikia to vandenuko kad inkstai gerai dirbtų ir šiaip kad spaudimas geras būtų, vaisiaus vandenų pakankamai ir t.t.
Atsakyti
Na man ta pilva skauda vakare, o dazniausiai jei atsigulu ant nugaros,bet jau siandien skambinsiu ginei,uzsirasyti. ax.gif
Atsakyti
labutes smile.gif sio ryto pirmas vaizdas buvo- dvi juosteles smile.gif tad jungiuosi prie jusu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(zyzna @ 2009 04 29, 12:08)
labutes smile.gif sio ryto pirmas vaizdas buvo- dvi juosteles smile.gif tad jungiuosi prie jusu 4u.gif

sveikinu istojus i musu gretas 4u.gif
Atsakyti
Kaip man viską ištverti tai aš nežinau... Ir vestuvės ir vikas jau 6 savaitės pilve ir dar egzaminai universitete tuo pačiu metu bus... Gal Jūs žinote kaip su įstatymais, gal galiu atostogų kokių paiimti, nes dar ir dirbu blink.gif
Atsakyti
Na dar galiu pridėti kad vengti visokių chemikalų, acetonų, remontuojamų patalpų.

Rinkis sveiką maistą. Venk visokių blogųjų E jei įmanoma. Bet jie visada nieko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 04 30, 07:22)
Kaip man viską ištverti tai aš nežinau... Ir vestuvės ir vikas jau 6 savaitės pilve ir dar egzaminai universitete tuo pačiu metu bus... Gal Jūs žinote kaip su įstatymais, gal galiu atostogų kokių paiimti, nes dar ir dirbu  blink.gif

Istversi mirksiukas.gif kiek pamenu pries pora metu kai mokiausi teises, tai tu gali prasyt darbdavio kiekvienam egzaminui berods po 3 dienas, o jei baigiamasis/diplominis - turi teise prasyt viso menesio spec. mokymosi atostogu. susirask darbo kodekse turi but 4u.gif
as nedirbu, bet irgi sesija ant nosies, baigiamasis doh.gif tik siandien suzinojau apie zirniuka pilvelyje ax.gif
Atsakyti
pirmas 12savt svarbiausia nepervargti ir nestresuoti ax.gif o kad sveika gyvenima prdeseit propaguoti nemanau kad tai pades isvegti kokios bedeles schmoll.gif taip svarbu tinkamai maitintis mirksiukas.gif pvz mane bedos uzpuole 14savt buvo prasidejas persileidimas ir tai nelabai stabdyti norejo nes atseit organizmas jei salina yra problemu o problema buvo infekcija g.gif tai manau reikia saugoti save visa nestuma nestuke.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mane neramina toks klausimas...vakar per savo gimtadieni grupiokai nupirko sampano .stikline teko isgert nes kazkaip nepatogu kai netiketai pasveikino, o be to nenorejau atsisakinet ir kelt itarimu kad esu nescia(ateis laikas ir suzinos)...ar labai kenkia pirmosiom savaitem tokia doze? verysad.gif g.gif

be to zinau kad pervargti tikrai labai blogai....pries savaite visa diena pradirbau darze,sodinau darzoves,tai grizus tikrai buvo nekas...diege pilva visa diena po to vos pasilenkiant...tad sakiau daugiau jokiu arkliniu kruviu...nes baimes tikrai apturejau.
o tada atrode kad gerai jauciuosi ir kad darbas visai nesunkus(bet taip ilgai but pasilenkus turbut negerai) 4u.gif

o streso isvengti labai sunku,ypac kai mokais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 08, 10:28)
mane neramina toks klausimas...vakar per savo gimtadieni grupiokai nupirko sampano .stikline teko isgert nes kazkaip nepatogu kai netiketai pasveikino, o be to nenorejau atsisakinet ir kelt itarimu kad esu nescia(ateis laikas ir suzinos)...ar labai kenkia pirmosiom savaitem tokia doze? verysad.gif  g.gif

be to zinau kad pervargti tikrai labai blogai....pries savaite visa diena pradirbau darze,sodinau darzoves,tai grizus tikrai buvo nekas...diege pilva visa diena po to vos pasilenkiant...tad sakiau daugiau jokiu arkliniu kruviu...nes baimes tikrai apturejau.
o tada atrode kad gerai jauciuosi ir kad darbas visai nesunkus(bet taip ilgai but pasilenkus turbut negerai) 4u.gif

o streso isvengti labai sunku,ypac kai mokais... verysad.gif

del mokslu tikrai nelengva, paciai baigiamieji ant nosies, tai puikia suprantu mirksiukas.gif

o sampas tai zinok tiek galiu pasakyt (kaip tik vakar skaiciausi):
pirmuosius tris menesius alco rekomenduojama isvis nevartoti, nes tuo metu vystosi svarbiausi maziuko organai ir sistemos. isgerti stikla sampano, vyno ar stikline alaus galima tik treciaji trimestra. sako, kad tai ir saremius palengvina tongue.gif

taip kad nemanau, kad labai jau pakenkus butum, nusiramink ir nesijaudink 4u.gif tiesiog daugiau negerk (geriau sakyk va antibiotikus vartoju, negaliu blush2.gif ) ir pasisaugok, nes nieko nera svarbiau uz ta maza buozgalviuka pilvelyje nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2009 05 08, 12:06)
del mokslu tikrai nelengva, paciai baigiamieji ant nosies, tai puikia suprantu mirksiukas.gif 

o sampas tai zinok tiek galiu pasakyt (kaip tik vakar skaiciausi):
pirmuosius tris menesius alco rekomenduojama isvis nevartoti, nes tuo metu vystosi svarbiausi maziuko organai ir sistemos. isgerti stikla sampano, vyno ar stikline alaus galima tik treciaji trimestra. sako, kad tai ir saremius palengvina tongue.gif

taip kad nemanau, kad labai jau pakenkus butum, nusiramink ir nesijaudink  4u.gif  tiesiog daugiau negerk (geriau sakyk va antibiotikus vartoju, negaliu blush2.gif ) ir pasisaugok, nes nieko nera svarbiau uz ta maza buozgalviuka pilvelyje nestuke.gif  wub.gif

smile.gif beabejo uz maziuka nera nieko svarbiau cia net abejoniu nera drinks_cheers.gif
na labai tikiuosi kad nepakenke ax.gif 4u.gif
Atsakyti