Įkraunama...
Įkraunama...

Ko vengti pirmosiomis nėštumo 12 sav.?

QUOTE(zenzara @ 2012 04 13, 19:01)
tai pirma isitikink kad laukiesi.o as kai noriu raudono vyno keleta gurksniu ir isgeriu ir nieko blogo tame nematau  nesakau ,kad visada ,bet pasitaiko ir viskas gerai su nestuke.gif

http://www.nescia.lt...stoja-greiciau/
va taip va biggrin.gif aisku juokas juokais, bet nemanau, kad taure vyno pakenktu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami1 @ 2012 04 26, 17:49)
Labutis visoms smile.gif
Na ir aš jungiuosi į šią temą smile.gif 15 metų su vyru gyvename susituokę ir visą tą laiką jokių gandrų. Pasidariau visus tyrimus - jokių priežaščių kodėl negalėtų būti leliuko gydytojai nerado. Taip ir gyvenome. Ir vat..........netyčiukas smile.gif smile.gif wink.gif Kai jau nieko nesitikėjome smile.gif Nežinau ką galvoti smile.gif 2 savaitėm vėluoja MM, labai traukia į apačią pilvą, užkietėję viduriai, skauda krūtis. Pasidariau 2 testus - teigiami smile.gif Rytoj einu pas gydytoją. Pergyvenu tik dėl savo amžiaus sad.gif Vis tik 38 ant nosies. Skaitinėju dabar šį forumą ir semiuosi patirties smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif As gyvenu UK ir neseniai viena is virsininkiu (angle) budama 38 metu pagimde savo pirmagyme - sveikute mergaite! ir dirbo vos ne iki paskutines dienos ir viskas gerai baigesi smile.gif Taip kad ir Jums linkiu, kad viskas butu kuo geriausiai! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 26 balandžio 2012 - 19:57
laba:) nzn kur kreiptis, tai prasau patarimu. esu nescia 7sav ir kaip tik kita sav palnavau eiti pas gydytoja ir siandie staiga pradejau kraujuoti... verysad.gif nieko neskauda, tik kraujuoju kaip per kokias mm, tik kad kraujas tamsokas gan. gal kam taip buvo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 04 26, 23:03)
laba:) nzn kur kreiptis, tai prasau patarimu. esu nescia 7sav ir kaip tik kita sav palnavau eiti pas gydytoja ir siandie staiga pradejau kraujuoti... verysad.gif  nieko neskauda, tik kraujuoju kaip per kokias mm, tik kad kraujas tamsokas gan. gal kam taip buvo? verysad.gif

nieko nelaukus reikia važiuoti pasirodyt gydytojams...
Atsakyti
jau buvau.aciu 4u.gif pabego mano zirniukas...sake gimda pati nelabai valosi, nors ir kraujuoju..bet dave kazkokiu tableteliu, sake viskas susitvarkys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 04 27, 09:03)
jau buvau.aciu 4u.gif  pabego mano zirniukas...sake gimda pati nelabai valosi, nors ir kraujuoju..bet dave kazkokiu tableteliu, sake viskas susitvarkys verysad.gif

užjaučiu... verysad.gif linkiu, kad kitąsyk pavyktų išsaugoti mažylį... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o sakykit apelsinu sultis galima gerti? Ir is vis kokias sultis rekomenduojama? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 25, 08:26)
Sveikos, o sakykit apelsinu sultis galima gerti? Ir is vis kokias sultis rekomenduojama?  ax.gif

sultys visos tinka, tik ne iš pakelių, o pačios šviežiai spaustos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 05 25, 09:41)
sultys visos tinka, tik ne iš pakelių, o pačios šviežiai spaustos mirksiukas.gif

tai gerai tada, nors galvojau kad apelsinu negalima tai ir ju sulciu bus negalima gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 25, 08:26)
Sveikos, o sakykit apelsinu sultis galima gerti? Ir is vis kokias sultis rekomenduojama?  ax.gif

as geriu ivairiausias is pakeliu tas simtaprocentines thumbup.gif nematau nieko blogo jose
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 25, 07:26)

Galima, bet su saiku, kaip ir visus citrusinius vaisius.

Aš irgi gerdavau ir natūralias, ir iš pakelių, bet paskui vanduo pasidaro pats skaniausias gėrimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 25, 11:11)
Galima, bet su saiku, kaip ir visus citrusinius vaisius.

Aš irgi gerdavau ir natūralias, ir iš pakelių, bet paskui vanduo pasidaro pats skaniausias gėrimas thumbup.gif

o as jei daugiau vandens isgeriu mane pykina nuo jo doh.gif
Atsakyti